alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε δεν θα λεμε τα ιδια εκατο φορες. Γυναικα ειναι.Ληξις.έπιασες λειρι?
Τύπε δεν θα λεμε τα ιδια εκατο φορες. Γυναικα ειναι.Ληξις.έπιασες λειρι?
θα ειχαν ανταλλαξει τιποτα πιεμ τα ζωντοβολα σε τετοιο στυλ:Τον ρώταγαν αν είναι ψηλή, κοντή, ξερακιανή, ζουμερή, βυζαρού, άβυζη, και αυτός μην ξέροντας τι να απαντήσει έγραφε:
Τύπε δεν θα λεμε τα ιδια εκατο φορες. Γυναικα ειναι.Ληξις.
Μικροι ειστε ακομη...κατι θα γινειαυτος ο αλεξ πολυ γκαμαι εμεις τι κανουμε βρε παλικαρι
φαουλ ξεφαουλ ο ζαβαρας θελει καραμουζιασμα μεχρι να ριξει μαυρο χιονιΤύπε πουλί σε συμπαθω αλλά εδω εν προκειμενω εχεις υποπεσει σε φαουλ...
αλλος αυτοςΕν τω μεταξύ, εξαφανίστηκε και ο γλεντζές ο Ντορίτα-Σουτζούκι.
Άλλη λεβεντομερακλού αυτός...
naruto & sasuke gay comic
Τύπε αόρατος ειμαι? Σου λεω οτι ειναι γυναικα και συνεχιζεις?φαουλ ξεφαουλ ο ζαβαρας θελει καραμουζιασμα μεχρι να ριξει μαυρο χιονι
πιστευω εχεις πεσει κι εσυ θυμα της ζαβαροπροπαγανδαςΤύπε αόρατος ειμαι? Σου λεω οτι ειναι γυναικα και συνεχιζεις?
Τύπε αόρατος ειμαι? Σου λεω οτι ειναι γυναικα και συνεχιζεις?
Τύπε με απογοητευεις. Εφοσον στο λεω εγω επρεπε να εχει κοπει καθε συζητηση περαιτερω.πιστευω εχεις πεσει κι εσυ θυμα της ζαβαροπροπαγανδας
ολα τα στοιχεια φωναζουν "πουτσαραιος" :S
Τύπε με απογοητευεις. Εφοσον στο λεω εγω επρεπε να εχει κοπει καθε συζητηση περαιτερω.
η φωτογραφια στο αβαταρ με μια γοβα νουμερο 46, η αθυροστομια, η μαγκια - κλανια - και κωλο φιλιστρινι, η εμμονη με τα πεη, η "πουστικη" συμπεριφορα με τις συνεννοησεις μεσω πιεμ για να κοροιδεψει τα υπολοιπα μελη, οι συνεχεις προσκλησεις για κατιδιαν συναντησεις και "να τα πουμε απο κοντα" σχεδον σε ολους εδω μεσα, η φραση "δε θα πιασει ποτε αληθινο πουλι, ποσο μαλλον το δικο μου", η απαντηση στις κατηγοριες "τι σας νοιαζει τι ειμαι" μιλουν απο μονα τους :SΤύπε με απογοητευεις. Εφοσον στο λεω εγω επρεπε να εχει κοπει καθε συζητηση περαιτερω.
Ολα ανταποδεικνυονται παραχρημα.η φωτογραφια στο αβαταρ με μια γοβα νουμερο 46, η αθυροστομια, η μαγκια - κλανια - και κωλο φιλιστρινι, η εμμονη με τα πεη, η "πουστικη" συμπεριφορα με τις συνεννοησεις μεσω πιεμ για να κοροιδεψει τα υπολοιπα μελη, οι συνεχεις προσκλησεις για κατιδιαν συναντησεις και "να τα πουμε απο κοντα" σχεδον σε ολους εδω μεσα, η φραση "δε θα πιασει ποτε αληθινο πουλι, ποσο μαλλον το δικο μου", η απαντηση στις κατηγοριες "τι σας νοιαζει τι ειμαι" μιλουν απο μονα τους :S
τι χρειαν εχομεν μαρτυρων;
αν ειναι και εγγραφως να βγαλουμε καμια διαταγη πλερωμηςΟλα ανταποδεικνυονται παραχρημα.
get that shit back ON dude for fuck shake :S
(Troll mode: OFF)
get that shit back ON dude for fuck shake :S