The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
Της έχεις πιάσει την κλειτορίδα και το λες ?
Μήν αγχεστε. Σε λίγο θα γράψει πως έχουν συνουσιαστεί μέσω σκάιπ.
Της έχεις πιάσει την κλειτορίδα και το λες ?
τυπε μυρισε η τραγιλα απο τα καλωδιαΤελικά πώς είστε τόσο σίγουρα ότι η ζαβαρα δεν είναι γυναίκα;
δροσερος 30αρης; Τι χάναμε τόσο καιρόειχα ριξει τραμπουκισμα αγριο στον ζαβαρα στην αρχη που κουνιοτανε εδω μεσα
και λεγανε μερικοι, μην την αποπαιρνεις γιατι θα φυγει και μετα θα μεινουμε μονοι μας χωρις γκομενακια και θα βαραμε μαλακια
και δεν καταλαβαινανε οι τρομπες οτι πισω απο το συρμα καθοταν ενας δροσερος 30αρης με ξυρισμενο κωλο και λεκεδες απο κετσαπ στη φανελα που αρμεγε τον παργαλατσο του δημιουργωντας δηθεν αληθινες ιστοριες κατιδιαν συναντησεων με μελη του σαη ωστε να καψουρεψει κανενα ταλαιπωρακι απο δω μεσα και του κανει το γκροβερ σα γερμανικο κρανος των ΕΣ ΕΣ που λεει κι ο γεωργιου
Έχετε αποδείξεις όμως πέρα από τη διαίσθηση;τυπε μυρισε η τραγιλα απο τα καλωδια
εχει να αλλαξει σωβρακο καμια βδομαδα κι εχει πιασει τσικνα απο την αρχιδιλα
τυπε μυρισε η τραγιλα απο τα καλωδια
Έχετε αποδείξεις όμως πέρα από τη διαίσθηση;
τυπε μυρισε η τραγιλα απο τα καλωδια
Δεν έχω αποδείξεις για το εναντίον, οπότε δέχομαι τον ισχυρισμό της. Εξάλλου το ύφος του γραπτού της λόγου μάλλον σε γυναίκα παραπέμπει. Τέτοια φλυαρία-κρεβατομουρμούρα δε την πιάνει ένας άντρας.Εσείς έχετε αποδείξεις ότι είναι γυναίκα, ή το γράφετε από διαίσθηση κι εσείς;
έπιασες λειρι?
ειχα ριξει τραμπουκισμα αγριο στον ζαβαρα στην αρχη που κουνιοτανε εδω μεσα
και λεγανε μερικοι, μην την αποπαιρνεις γιατι θα φυγει και μετα θα μεινουμε μονοι μας χωρις γκομενακια και θα βαραμε μαλακια
και δεν καταλαβαινανε οι τρομπες οτι πισω απο το συρμα καθοταν ενας δροσερος 30αρης με ξυρισμενο κωλο και λεκεδες απο κετσαπ στη φανελα που αρμεγε τον παργαλατσο του δημιουργωντας δηθεν αληθινες ιστοριες κατιδιαν συναντησεων με μελη του σαη ωστε να καψουρεψει κανενα ταλαιπωρακι απο δω μεσα και του κανει το γκροβερ σα γερμανικο κρανος των ΕΣ ΕΣ που λεει κι ο γεωργιου
ναι τον μπαγάσα..το έχει αυτό το χαρισμαΘα γλιστρήσουμε από τα σάλια στο πάτωμα τύπε...
Άγριο πράγμα ο Αλέξανδρος!
Δεν έχω αποδείξεις για το εναντίον, οπότε δέχομαι τον ισχυρισμό της. Εξάλλου το ύφος του γραπτού της λόγου μάλλον σε γυναίκα παραπέμπει. Τέτοια φλυαρία-κρεβατομουρμούρα δε την πιάνει ένας άντρας.
οχι τυπε αλλα πινω πολυ ουζοΤύπε είσαι Μυτιληñός?
αχ ποσο ποναει η αληθεια..
Περιμενω και το πουλι να δω τι εχει να πει
για πολλες κουτουλιες στα δοντια ο μελενιος λεμεοταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
ας μπει κι αυτος να του ριξω ενα χεσιμο μετα απο πασχαλινο τραπεζι που μου καμωνοτανε το ρωμαιο ο σαλτιμπαγκοςΕν τω μεταξύ ο κ(!). Ζόριας σας περίμενε
για πολλες κουτουλιες στα δοντια ο μελενιος λεμε
δε μπορω να περιγραψω με λογια
δε μπορω να πω
ε καπως ετσι
αστα τυπε αλλα να το περιγραφεις και αλλο να το ζεις