master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε σε πηραν χαμπαρι,και ξεφτιλας εγινες,και δεν προκειται να γαμησεις.ε και εγ ρε τυπε οτα ειμαι εξω δεν μπαινω οτε φβ οχι στο μπυ.το βραδυ σπιτι ομως..
Τυπε σε πηραν χαμπαρι,και ξεφτιλας εγινες,και δεν προκειται να γαμησεις.ε και εγ ρε τυπε οτα ειμαι εξω δεν μπαινω οτε φβ οχι στο μπυ.το βραδυ σπιτι ομως..
δεν διαφημισα τιποτα εκεινη είπε πρωτη οτι βγηκαμε
αγαπη μου εσυ
δε μπορω να περιγραψω με λογια
αν δεν ηταν ειναι δυνατον να ελεγα οτι βγηκαμε και ειναι μουναρα?
ε και εγ ρε τυπε οτα ειμαι εξω δεν μπαινω οτε φβ οχι στο μπυ.το βραδυ σπιτι ομως..
ναι αλλα με αυτα που ποσταρεις κρατας την κουβεντα εκει.θα μπορουσε το ολο θεα να ειχε σταματησει στο 5λεπτο αλλα επειδη σας τρωει το συνεχιζεται
Ε δεν το αναιρει ρε τυπε? θα μπαινατε δηλαδη μπουρδελα μαζι οταν θα εισασταν απο κοντα??? αυτο δεν το κανω ουτε παω μπουρδελοτσαρκα δικε μου κανω οτι κανω και μετα μπαινω και ανεβαζω ενημερωση μαζι με κριτικη!
Κι αυτά τι είναι;
Ο τσακωμος μυστικου και ζαβαρας δειχνει οτι υποβοσκουν συναισθηματα ανταγωνισμου και καχυποψιας αναμεσα στις γυναικες του σαιτ
ναι και η μυστικο παρεξηγηθηκε οταν ανεβαζει φωτογραφιες δεν παρεξηγιεται ομως
kala taleme pio meta
Η κ. Ζάβρα την χαρακτήρισε εμμέσως πλήν σαφώς "κρυφοπουτανάκι", κύριε.
Το χαζό βέβαια της υπόθεσης είναι, το ότι αντί η δ. Μυστικιά να το εκμεταλευτεί ως διαφήμηση και προς όφελός της, και να βγάλει κάνα φράγκο κλείνοντας ραντεβουδάκια, πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την άλλην και σκοτώθηκαν.
Άβυσσος η ψυχή της ελλεηνίδας... :S
τι παιζει τωρα εσυ που παρακολουθησες για πε. λες να μην ειναι ο αβραμης?
Προς τα εκεί προσανατολίζομαι, αλλά κρατάω και μια επιφύλαξη.
σταρχιδια μας ρε πουστη. ουτε τα διαβαζουμε τα σεντονια σου σκουπιδι