ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 506
απλα γελαω με την παρτι σαςΣας αρκεί;
απλα γελαω με την παρτι σαςΣας αρκεί;
Ο.Κ. Θα το έχω υπ όψιν μου.
Άσχετο...
Την σχολή του κ. Γ. Μάλλιου στους Αμπελοκήπους, την έχετε ακουστά;
εγω ναι γιατι?
δεν ειναι αυτα για την ηλικία σου γερο.κοιτα να αλλαξεις την πανα σου και αστα αυτα.Μη μας μείνεις κιολαςΘέλω να πληροφορηθώ αν είναι καλή για να πάω να μάθω 5 πράγματα.
απλα γελαω με την παρτι σας
τυπε δεν βλεπω που ειναι το προβλημα να βγεις με καποιον για ακφε.οταν πω οτι θα βγω με τον παρακμα γιατι δεν ειναι κακο αυτο?και στη τελικη βαλτε μοντς να ελεγξουν τα πμ μου να δειτει τι παιζει και τι οχιΚαι εγώ με όλο το παρεάκι σας, αλλά δεν είμαι κατίνα σαν και εσάς για να το κάνω θέμα.
παρακμα την σεβομαστετην 3η ηλικια δεν την δερνουμε
μιλαμε τηλ.προσεχε μη πουν ομως οτι και αυτο ειναι στημενοΞεκινάω για πιάτσα !!!
τα λέμε πλατεία
μιλαμε τηλ.προσεχε μη πουν ομως οτι και αυτο ειναι στημενο
δεν ειναι αυτα για την ηλικία σου γερο.κοιτα να αλλαξεις την πανα σου και αστα αυτα.Μη μας μείνεις κιολας
Τελικά όλο το παρεάκι σας πάσχει από μια φαντασιακή υπεροψία. Δεν έιναι τυχαίο το ρητό : Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι.
τυπε δεν βλεπω που ειναι το προβλημα να βγεις με καποιον για ακφε.οταν πω οτι θα βγω με τον παρακμα γιατι δεν ειναι κακο αυτο?και στη τελικη βαλτε μοντς να ελεγξουν τα πμ μου να δειτει τι παιζει και τι οχι
Όταν βγάινετε για καφέ με τον κ. Παρακμιακό, με το που γυρίζετε λογκάρετε στο Bou και μας γράφετε για το πόσο ωραία είναι τα βυζιά του και ο κώλος του;
ρε καραγκιοζη πουστηδες ειμαστε?Όταν βγάινετε για καφέ με τον κ. Παρακμιακό, με το που γυρίζετε λογκάρετε στο Bou και μας γράφετε για το πόσο ωραία είναι τα βυζιά του και ο κώλος του;