The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.979
- Πόντοι
- 25.467
αγιε παμε σε στριπομπαρο???
Να πάμε. Αλλά ξέρετε τι είναι ή θα σοκαριστείτε;
αγιε παμε σε στριπομπαρο???
Να πάμε. Αλλά ξέρετε τι είναι ή θα σοκαριστείτε;
αστα αυτα και παμε τσαρκαεξαρταται αμα με μπασετε στα βαθυα απο νωρις
αστα αυτα και παμε τσαρκα
Χυστικο γραφει; Χυστε το; Δεν μπορω να καταλαβω.
δεν ειπαμε ωρα.μπορει να παιχτει μπυριτσα εξαρχεια πιο πριναλητοπαιδα τι ωρα θα πατε αντουλτ?
θα το σκεφτω σοβαρα να σκασω
εξαρταται αμα με μπασετε στα βαθυα απο νωρις
Ώπααα!!!
Μια στιγμή να το ξεκαθαρίσουμε...
Άν έχετε τίποτα γούστα τύπου drag quins, gogo boys, dark room και τα ρέστα, απευθυνθείτε κατευθείαν στον Ντορίτα-Σουτζούκι.
Τυπε τις τραμπουκιζω, γλυκα. Συνεχιζω το εργο του βατραχου.οπου δεις νημα με καμια ψοφια εισαι μεσα μωρη κουφαλα
τυπε μια από τα ίδια. ...Μόλις τις διαβάσεις και βγάλεις το ρεζουμέ στείλε πμμου φαινεται εχασα καλο πανηγυρακι. αντε κατσε τωρα διαβασε 500 σελιδες...
Α καλα...εσυ τωρα πιστευεις οτι 19χρονο θα καθοτανε να γραφει καθε μερα στο μπου.
μου φαινεται εχασα καλο πανηγυρακι. αντε κατσε τωρα διαβασε 500 σελιδες...
ναι τα γνωστα πμ για συνεργασια σε ξερω με ξερεις ειμαστε ομορφοι
Ρε φιλε εισαι ψυχοπαθης σοβαρα στο λεω ,επειδη μου συστηθηκες ως γυναικα επρεπε εγω να σου δωσω το φβ μου? δεν ζητησες email..φβ ζητησες.
Επειδη εσυ μπηκες εδω με κ@υλες και ορεξεις να κανεις e-γνωριμιες δεν παει να πει πως ολοι εχουν αυτη τη διαθεση.Περα απο εδω ξερεις εχουμε και αλλη ζωη ..νομιζεις οτι τοσο ευκολα θα δωσουμε φβ με τοσα στοιχεια μας εκει μεσα και φωτογραφιες σε ενα αγνωστο/η που μιλαμε στο μπουρδελα.κομ.
Επειτα
σταματα να γελιοποιησαι σε ενα σαητ, οταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
Εισαι 30 χρονων γαιδουρα και επειδη μ ριχνεις 11 χρονια νομιζεις οτι θα μου την πεις κιολας?
οπως λεει κ ο saint καποιος που οντως περναει καλα δεν εχει ανακγη να επειδειχτει σε ενα σαητ που αφορα πουτ@νες
και ουτε μια 'γυναικαρα' ψαχνεται για γνωριμιες απο ιστοτοπους κ ουτο καθεξης οταν εξω κανουν ουρες γι αυτην...απλα δεν το εχει αναγκη.
τα φιλια μου και την επομενη φορα που θα μ απαντησεις σε παρακαλω να εχεις παρει τα ψυχοφαρμακα σου
Έβαλε φίλη του ο Αβράμης και έβγαλε τη φωτο.αυτη την ανεβασε?
Επαληθεύτηκε πανηγυρικά πάντως το σχόλιο του κ. Λόπεθ:
τελικά τι δεν είναι γυναίκες?να δω με τι μουτρα θα ξαναποσταρει ο ναρουτος και ο αλλος ο καραγκιοζης ο ζορεν. νομιζουν κιολας οτι μας δουλευουν οι εξυπνοι
οπως ειπα και θα ξαναπω..στελνεις σε πμ να λεμε πως εχουμε βγει για καφεδακια