Επισκέπτης
Η Ροζυ βεβαια δικαιωματικα ειναι η πρωθιέρεια του Αλεξισμού.
ο αγιος και ο μπλιζ θα μυηθουν δασκαλε?
Γιατι η γοβα προδιαθετει για πιο λεπτεπιλεπτες φιγουρες.
Πεπτωκότες αγγελοι. Απαιτειται ταπεινωση και μετανοια.ο αγιος και ο μπλιζ θα μυηθουν δασκαλε?
Και σε αλλο attitude παραπεμπει, η ζαβαρα ειναι πιο ροκ κ σου καθεται καλυτερα η μποτα.Δεν ειναι παχιά βρε η ζαβαρα.
Ποιος σου ειπε οτι ειναι ξανθια?η ζαβαρα μονο που ειναι ξανθια ειναι μουναρος, γιατι δεν υπαρχει ξανθια γυναικα ασχημη ολες ειναι αστερια
βασικα μη σου παρω τα πρωτια..γλυκια μου.... εσενα λενε μπουλντοζυ.. οσοι σε εχουν δει...οσο για τις γοβες ξερω να τις υποστηριξω και να τις περπατησω ..... να εισαι σιγουρη..δεν ειχα διαθεση να τσακωθω μαζι σου αλλα πας γυρευοντας
Και σε αλλο attitude παραπεμπει, η ζαβαρα ειναι πιο ροκ κ σου καθεται καλυτερα η μποτα.
Ποιος σου ειπε οτι ειναι ξανθια?
Ποιος σου ειπε οτι ειναι ξανθια?
τυπε μήπως δυσκολευτούμε να βρούμε ιματισμό στα μέτρα τηςΗ Ροζυ βεβαια δικαιωματικα ειναι η πρωθιέρεια του Αλεξισμού.
ποσο μου έλλειψε αυτο το αβαταρ
Πεπτωκότες αγγελοι. Απαιτειται ταπεινωση και μετανοια.
ειχα φωτο αλεξ παλια που φαινονταν λιγο τα μαλλια μ...
Και σε αλλο attitude παραπεμπει, η ζαβαρα ειναι πιο ροκ κ σου καθεται καλυτερα η μποτα.
Ειρωνευεσαι την πρωθιέρεια?τυπε μήπως δυσκολευτούμε να βρούμε ιματισμό στα μέτρα της
ουτε καχεκτυκια ειμαι... κανονικη θα ελεγα και μαρεσει.... το εσωσες.... ροζυ... μετα τη προσβολα που μ εριξες
η ζαβαρα μονο που ειναι ξανθια ειναι μουναρος, γιατι δεν υπαρχει ξανθια γυναικα ασχημη ολες ειναι αστερια
ρε ζαβαρα μπας και εισαι ουκρανεζα;