pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σου κανει καψωνια ...για να κολησεις...
ειναι πρωινο μωρο
εχει καυλες το πρωι αυτη
σου κανει καψωνια ...για να κολησεις...
Γιατι εχω την υπονοια οτι θα σου πηγαινει καλυτερα η μποτα παρα η γοβα?ναι.. σαρεσει??
Με μια συμβουλη μονο νομιζετε οτι θα γινετε κοινωνοι της γνωσης???
Θα χρειαστουν χρονια ασκησης και μυησης.
τυπε θα βάλεις τα παιδια να μάθουν να κλανουν εύηχα ;Με μια συμβουλη μονο νομιζετε οτι θα γινετε κοινωνοι της γνωσης???
τυπε ο συνδυασμος θεωρητικης γνωσης και πρακτικης εξασκησης θα μας επιτρεψει σε βαθος χρονου να προσεγγισουμε το επιπεδο σουΜε μια συμβουλη μονο νομιζετε οτι θα γινετε κοινωνοι της γνωσης???
αφου την ξερεις την αρρωστια μου με τις γοβεςναι.. σαρεσει??
Μετανόησε και ελα στον αλεξισμό.τυπε θα βάλεις τα παιδια να μάθουν να κλανουν εύηχα ;
δασκαλε δωσε μας τα φωτα σου
πως μπορουμε κι εμεις να ασκουμε αυτη την επιρροη, τη ραδιενεργο θα τολμουσα να πω ακτινοβολια στα γκομενακια;
αφου την ξερεις την αρρωστια μου με τις γοβες
τυπε θα βάλεις τα παιδια να μάθουν να κλανουν εύηχα ;
Πες εσυ, δόκιμη αλεκοτύπισσα, τι σε ελκύει στον δασκαλο?ηταν στη χιροσιμα ο αλεξ.... του εμεινε απο τοτε η ακτινοβολια και μας εχει θαμπωσει ολες ... :-* :-*
πες τα ΜεγαλειότατεΜετανόησε και ελα στον αλεξισμό.
Γιατι εχω την υπονοια οτι θα σου πηγαινει καλυτερα η μποτα παρα η γοβα?
τυπε θα βάλεις τα παιδια να μάθουν να κλανουν εύηχα ;
τυπε τις ξέχασες τις προιδρυτικες σου εξαγγελίες για το καταστατικό του χασοδικισμου που τελικά έμεινε στις καλενδες;Μετανόησε και ελα στον αλεξισμό.
τυπε τις ξέχασες τις προιδρυτικες σου εξαγγελίες για το καταστατικό του χασοδικισμου που τελικά έμεινε στις καλενδες;
Πες εσυ, δόκιμη αλεκοτύπισσα, τι σε ελκύει στον δασκαλο?
τυπε τις ξέχασες τις προιδρυτικες σου εξαγγελίες για το καταστατικό του χασοδικισμου που τελικά έμεινε στις καλενδες;