WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
τραβελερ ..ασε το δουλεμα μην ανεβω σαλλονικα
σοβαρα μιλαω μωρο μου, ξερω οτι εισαι καβλακι δυνατο γι' αυτους που δεν μπορουν να σε δουν το λεω
τραβελερ ..ασε το δουλεμα μην ανεβω σαλλονικα
γιατι τυπε δεν τον θελετε?ειναι καλο παιδιτι κανατε παλι ρε και διωξατε τον πουσι και ηρθε σ εμας?
29για να εχουμε καλο ερωτημα ποσο χρονων εισαι; αν θελεις μου λες
α ροζυ εδω ήσουν δεν το πρόσεξα
μποι μου δως μου πουσι και παρε μου τα σωβρακα.γιατι τυπε δεν τον θελετε?ειναι καλο παιδι
Απαιτούμε μονο την πιστη στα δημοκρατικα ιδεωδη του αστικου αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμου.μεγαλειοτατε,στην θεωρια του αλεξισμου,η πιστη στην νδ θα εχει σημαντικη θεση?
μποι μου δως μου πουσι και παρε μου τα σωβρακα.
τι κανατε παλι ρε και διωξατε τον πουσι και ηρθε σ εμας?
σοβαρα μιλαω μωρο μου, ξερω οτι εισαι καβλακι δυνατο γι' αυτους που δεν μπορουν να σε δουν το λεω
εγω δε συμμετεχω ουτε παρθενα ειμαι ουτε νανος <φοραω 12ποντα> ουτε ζωο χαχαχαχαχαχαχαχαχ αρα?? πρεπει να μη υπαρχει face control το παρτυ να γινει χαλαρα
αυτο που βλέπεις δεν ειναι μαγκάλι ροζυΠλακα πλακα αυτο το χω κανει και στην πραγματικοτητα!!!
παιζω σε διπλο ταμπλο απλα
Το ξερω. Θυμισου να μου δειξεις φωτο οταν βρεθουμε.Πλακα πλακα αυτο το χω κανει και στην πραγματικοτητα!!!
εσυ και ο μπαρκουλης....
Ξανθέ. Το χαβα σου εσυ.αχ ξανθε μου μουναρε
ποιοι θα παρουν μερος τυπε?ωραια αφου τα βρηκαμε καμια παρτουζιτσα θα κανουμε η κοτες παλι?
Ξανθέ. Το χαβα σου εσυ.