Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν τρωω κανενα χ από ελληνιδες γιατι δεν ασχολούμαι μαζι τους. δε με ενδιαφερουν για αυτό τις βριζω επειδή δεν τις εχω καμμια αναγκη, αν ησουν ξενη σιγουρα θα καθοσουν πανω στο χοντρο καβλι μου...

εκει είναι η θεση της γυναικας, πανω σε καυλι.  :birdman:

και ξενη να ειμουν καλητερα να επλενα σκαλες και να ετρωγα ξυλο απο το χοντρο αφεντικο μου παρα να καθομουν στο παλουκι σου πανω....σε καλυψα...???

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
απαντα μωρη ζωζω σαπουντζακη  :vomit:

φερε και τις άλλες ελλεηιδες φιλες σου να σας παρτουζωσω ομαδικα  :tits: :tits:

ελα ρε ορεστη μακρη γουσταρω να με κοντραρεις ... με κολακευει που ασχολησε με την αφεντια μου ενα κυμα υδονης με διαπερνα..............

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
τι να λυσουμε προσωπικα μωρη κοκοτα ? ελλεηνιδα εισαι για αυτό σε βριζω, αμα ησουνα καμμια ρουμανα θα σε σεβομουν.

ασε φιλε και ρουμανες ειναι για κλαματα δεν εδωσες σωστο παραδειγμα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.887
Πόντοι
41.129
και ξενη να ειμουν καλητερα να επλενα σκαλες και να ετρωγα ξυλο απο το χοντρο αφεντικο μου παρα να καθομουν στο παλουκι σου πανω....σε καλυψα...???

εγω θα ημουν το χοντρο αφεντικο σου, θα καθαριζες σκαλες και θα μου επαιρνες και τσιμπουκι στο τελος.   :pipa1:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
και εδώ μέσα τι ψάχνεις? Πουτσα?εδώ κορίτσι μου είναι για πουτανες και για αυτούς που πάνε με πουτανες

δε σε αφορα........... ρωτα το μυστικο και σια οε και μετα ρωτας και εμενα.......

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.887
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
που είναι αυτά τα ποθτανακια ? δε μου φτανεις εσυ ,εισαι λιγη.... θελω 3-4 ελλεηνιδες να βριζω ταυτόχρονα

μητσο δεν εχει ιντριγκα η κουβεντα..παω να τη πεσω για υπνο γτ νυσταξα.... εσυ μπορεις να κανεις προπονηση στο καθρευτη μπροστα.. με το τι θα μ πεις αυριο... και για πιο αγριες καταστασεις κανε με κορνιζα και πετα μου βελακια....μπας και ξαλαφρωσεις..ναι?? αντε τωρα νανι... ονειρα γλυκα..

υγ:θα διαγραφω οταν εγω γουσταρω..οχι επειδη θα με αναγκασεις εσυ... εδω μπηκα για την εμπειρια... και για κουβεντα..δε ψαχνω τπτ..απλα... για οσους απορουνε...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.887
Πόντοι
41.129
μητσο δεν εχει ιντριγκα η κουβεντα..παω να τη πεσω για υπνο γτ νυσταξα.... εσυ μπορεις να κανεις προπονηση στο καθρευτη μπροστα.. με το τι θα μ πεις αυριο... και για πιο αγριες καταστασεις κανε με κορνιζα και πετα μου βελακια....μπας και ξαλαφρωσεις..ναι?? αντε τωρα νανι... ονειρα γλυκα..

υγ:θα διαγραφω οταν εγω γουσταρω..οχι επειδη θα με αναγκασεις εσυ... εδω μπηκα για την εμπειρια... και για κουβεντα..δε ψαχνω τπτ..απλα... για οσους απορουνε...

όχι ! εγω θα αποχωρησω ... ετσι μου αρεσει, να μπαινω να σε γαμαω και να φευγω, ετσι κανει ο μπουρδελιαρης.

τα λεμε αυριο.  συνεχιστε ....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom