ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.212
- Πόντοι
- 506
θα το υποστω τι να κανωδεν βγαινω καταλαβε με
θα το υποστω τι να κανωδεν βγαινω καταλαβε με
λες ε?δηλαδη θα ηταν μαλακια να βγαιναμε?το νου σου.... θα σου ψησει το ψαρι και απο τις δυο πλευρες,,,
λες ε?δηλαδη θα ηταν μαλακια να βγαιναμε?
λες ε?δηλαδη θα ηταν μαλακια να βγαιναμε?
ο βαγκονακος ειναι λεβεντης και καραμπουζουκλης... ;) ;) ;) ;) ;)
ελα φτανει
και παλι μακακια εκανες
με αυτα τα λεφτα θα επαιρνες ενα callgirl αλφα αλφα για μια ωρα και
τα αλφα αλφα δεν εχουν 150 την ωρα... αλλα τοσα ξερεις τοσα λες, μαλακια τραβηξες σημερα ?
καιρο το λεμε ακομα δεν το εχουμε κανεισιγα μια πιατσα την χτυπαμε
καιρο το λεμε ακομα δεν το εχουμε κανει
εχεις δικιο αλφα αλφα βρισκεις με 100 (δες βαλερια)
και το πενηνταρακι το κανες πιωμα και γουσταρες
οχι δεν τραβηξα
βαλερια ? χαχα αυτό είναι το αλφα αλφα για εσενα, αντε τραβα καμμια μαλακια γαιτι σε λιγο θα μας και ότι η ζαβαρακατρανεμια είναι μουναρα από την αγαμια που σε δερνει αχαχαχαχαχαχαχαχα
βαλερια ? χαχα αυτό είναι το αλφα αλφα για εσενα, αντε τραβα καμμια μαλακια γιατι σε λιγο θα μας πεις και ότι η ζαβαρακατρανεμια είναι μουναρα από την αγαμια που σε δερνει αχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα θες εχω τηλ μην ντραπεις να ζητησεις
μια απο αυτες τις μερες αν δε βρεχειισχυει που θα παει
για τη ζαβαρα το λες επιτηδες αλλα δε τσιμπαω... δεν προκειτε να μαθεις τι ειμαι... οσο και να κωλοχτυπιεσαι 2 μερες τωρα.... τα σεβη μ
για τη ζαβαρα το λες επιτηδες αλλα δε τσιμπαω... δεν προκειτε να μαθεις τι ειμαι... οσο και να κωλοχτυπιεσαι 2 μερες τωρα.... τα σεβη μ
βαλερια ? χαχα αυτό είναι το αλφα αλφα για εσενα, αντε τραβα καμμια μαλακια γιατι σε λιγο θα μας πεις και ότι η ζαβαρακατρανεμια είναι μουναρα από την αγαμια που σε δερνει αχαχαχαχαχαχαχαχα