pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αααα.ηταν να την παρω αυτν αλλα τελικα πηρα παολα
πριν μιση ωρα ρωτησα, τωρα απαντας?αλεξ μη λες οτι βαριομουνα με την αλλη απο φβ και τηλ με πηρε μαλιστα
απλα δεν ηθελα κλαψομουνιαση
αλλο το ενα αλλο το αλλο
ρε κητσο..αμα εσυ μετρουσες θα εβγαζες γκομενακι σενιο απο το δρομο ... οποτε αντε ξεκουβαλα τωρα που θα μα ς πεις και τι ειμαστε... για τα μουτρα σου παντως οχι
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςεγω ειμαι ασχημος για τα μουτρα σου και εσυ πολύ φτηνη για το πορτοφολι μου ....
εγω ειμαι ασχημος για τα μουτρα σου και εσυ πολύ φτηνη για το πορτοφολι μου ....
πριν μιση ωρα ρωτησα, τωρα απαντας?
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι να κλασσει το γατακι μπροστα μου ... αμα θελω τη διαλυω αλλα ασε να εχουμε να ασχολουμαστε.
να ζηλεψω τι..... χαχαχαχα απλα να κανω λαικ στη περιγραφη που κανεις με την κοπελα δε λεει
τι να κλασσει το γατακι μπροστα μου ... αμα θελω τη διαλυω αλλα ασε να εχουμε να ασχολουμαστε.
οταν λες την διαλύεις?τι να κλασσει το γατακι μπροστα μου ... αμα θελω τη διαλυω αλλα ασε να εχουμε να ασχολουμαστε.
να εισαι ευγενικος με τις γυναικες
αντρας εισαι μωρε αντρας
οταν λες την διαλύεις?
θα την κανω να παρακαλαει τον αντισθενη να διαγραψει το προφιλ της, αλλα ειπαμε ας εχουμε να ασχολούμαστε, βεβαια αμα σηκωνει πολύ γλωσσα θα τρωει τα χαστουκια της..
κοιταξε εχεις θεμα... δε με ξερεις καλα ...γιαυτο το νου σου ετσι..οσο σκληρος το παιζεις αλο τοσο μπορω να γινω και εγω.... μπαινεις και βριζεις και μας τι λες γτ σε τρωει η ζηλεια και η κακια... οτι θεματακι εχεις το λυνουμε προσωπικα μη το παιζεις εδω γαμαω και δερνω γτ τυπους σαν εσενα τους εχω για πρωινο....αραξε..
τι να λυσουμε προσωπικα μωρη κοκοτα ? ελλεηνιδα εισαι για αυτό σε βριζω, αμα ησουνα καμμια ρουμανα θα σε σεβομουν.
τι να λυσουμε προσωπικα μωρη κοκοτα ? ελλεηνιδα εισαι για αυτό σε βριζω, αμα ησουνα καμμια ρουμανα θα σε σεβομουν.
φανταζομαι ουτε τη μανα σου σεβεσε.......... ναι αν ειμουν ξενη θα σου καθομουν γιαυτο θα με σεβοσουν τωρα που τρως χ απο τις ελληνιδες τις μισεις τετοιος εισαι.... ρε αντε σαλτα..δε σου ξανα απευθεινω το λογο.. εισαι για γελεια πραγματικα..