batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
τα γουστάρεις τα μπινελίκια σου μωρη πατσαβούρα, γιαυτό μπαίνεις στο σάιτ για να φτιάχνεται με τα μπινελίκια. ..άγαμητη
μονο πουτσα
τα γουστάρεις τα μπινελίκια σου μωρη πατσαβούρα, γιαυτό μπαίνεις στο σάιτ για να φτιάχνεται με τα μπινελίκια. ..άγαμητη
τι πουτσα?μονο πουτσα
τι πουτσα?
πουτσες μπλεδεν ξερεις τη πουτσα ρε μουτρο αυτό μ λες ????θα στη μαθω εγω
επαιξα μπαλιτσα χτες γκαζι ;)
4 κινητα πηρα
βεβαια ειχα σκασει με τα ντυσιματα μου
4 κινητα πηρα
Nτοπα θα ασχοληθεις και με τις 4 ή θα επικεντρωθεις σε μια?επαιξα μπαλιτσα χτες γκαζι ;)
4 κινητα πηρα
4 κινητα πηρα
Τι ντυθηκες
Nτοπα θα ασχοληθεις και με τις 4 ή θα επικεντρωθεις σε μια?
τυπε εχεις μακρυ χέριεπαιξα μπαλιτσα χτες γκαζι ;)
4 κινητα πηρα
τυπε εχεις μακρυ χέρι
Ενα κινητο τηλεφωνο σε καθε τσεπη τύπε? Μακρυχέρης?επαιξα μπαλιτσα χτες γκαζι ;)
4 κινητα πηρα
Ρε τύποι, ξερω οτι το θρεντ ειναι ασχετο, αλλά καπου πρεπει να το γραψω γιατι θα σκασω.
Πηγα προ ολιγου στην ταβερνα κοντα στο σπιτι μου να παρω κατι νηστησιμα.
Και βρισκομαι αντιμετωπος με την τσικνοπεμπτη.
Το μαγαζι γεματο φανταρους και γκομενες φανταρων (εξοδος απο νωρις μαλλον σημερα λογω της ημερας), και στην ψησταρια να ψηνονται γυρω στις εκατο μπριζολες χοιρινες και μοσχαρισιες στα καρβουνα, μπιφτεκια, λουκανικα και σουβλακια.
Ελεος...Πού παει αυτη η νεολαια...
Ρε τύποι, ξερω οτι το θρεντ ειναι ασχετο, αλλά καπου πρεπει να το γραψω γιατι θα σκασω.
Πηγα προ ολιγου στην ταβερνα κοντα στο σπιτι μου να παρω κατι νηστησιμα.
Και βρισκομαι αντιμετωπος με την τσικνοπεμπτη.
Το μαγαζι γεματο φανταρους και γκομενες φανταρων (εξοδος απο νωρις μαλλον σημερα λογω της ημερας), και στην ψησταρια να ψηνονται γυρω στις εκατο μπριζολες χοιρινες και μοσχαρισιες στα καρβουνα, μπιφτεκια, λουκανικα και σουβλακια.
Ελεος...Πού παει αυτη η νεολαια...
μητσο δεν εχει ιντριγκα η κουβεντα..παω να τη πεσω για υπνο γτ νυσταξα.... εσυ μπορεις να κανεις προπονηση στο καθρευτη μπροστα.. με το τι θα μ πεις αυριο... και για πιο αγριες καταστασεις κανε με κορνιζα και πετα μου βελακια....μπας και ξαλαφρωσεις..ναι?? αντε τωρα νανι... ονειρα γλυκα..
υγ:θα διαγραφω οταν εγω γουσταρω..οχι επειδη θα με αναγκασεις εσυ... εδω μπηκα για την εμπειρια... και για κουβεντα..δε ψαχνω τπτ..απλα... για οσους απορουνε...