το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
φυγε λεμε, θελουμε να φιλοσοφησουμε μονοι μας οι σκληροπυρηνικοι πορνομυστες χωρις την παρουσια σερβιετωνπαιχτον εσυ τωρα ...
φυγε λεμε, θελουμε να φιλοσοφησουμε μονοι μας οι σκληροπυρηνικοι πορνομυστες χωρις την παρουσια σερβιετωνπαιχτον εσυ τωρα ...
ετυχε και απαντησες εσυ, και σε οποιαδήποτε άλλη το ιδιο θα εγραφα....εσενα μαγκακο στα ειπα σε πμ αμα εχεις θεμα με εμενα γτ βλεπω κακια επιθεση ελα να τα πουμε απο κοντα.... οχι απο τα πληκτρολογια.... αντε ταραμα
βαλτην στο πισινο σ... χαχαχαχχα
Μεγαλος φιλοσοφος το πουλιφυγε λεμε, θελουμε να φιλοσοφησουμε μονοι μας οι σκληροπυρηνικοι πορνομυστες χωρις την παρουσια σερβιετων
εγω τη κανω απο δω... καλο βραδυ
Τύπε ειμαι βεβαιος οτι την καύλωσες τωραστο στομα θα στη δωσω να τη ρουφηξεις σα μιλκσεικ. μη κανεις πως δε θες ασε τα πρεπει και τα μη, απλα ρουφα μου το μμμμ πλιτςςςς παρτα ναι παρτα α α α αα ααα ακαριολαααα αααααα ααααα αα απααα ααπς γλυφτα πως σου φαινονται μμμμμ
μη φευγεις ακομα ζαβρα
Καλησπερούδια
Τύπε ειμαι βεβαιος οτι την καύλωσες τωρα
τυπε γουσταρω ανακλιντρο, οινο κεκραμμενο, σταφυλακι και υψηλα νοηματαΜεγαλος φιλοσοφος το πουλι
Πάλι δούλεψε το μουνοσκάνερ σου, και τσουπ εμφανίστηκες...
πρεπει να μπουνε καποιοι κανονες στο θρεντ... οποια λεει ότι είναι γυναικα απαραίτητα φωτο σερβιετα με περιοδο και φωτο λεκανης μετα από χεσιμο
αυτά δε λενε ποτε ψεμματα...
σιχαθηκα ρε πουστη μ
για τη λεκανη μην παιρνεις ορκο
οι γκομενες το παιζουν λεπτεπιλεπτες και οτι δεν πανε ποτε τουαλετα και αλλες τετοιες χαριτωμενιες
αλλα αμα μπεις στον καμπινε μετα απο βρωμοκωλη θες 2 μερες να συνελθεις απο τη μποχα
χεζουν κατι νεογεννητα κι αυτες αστα να πανε :S
Προσωπική εμπειρια τύπε?αλλα αμα μπεις στον καμπινε μετα απο βρωμοκωλη θες 2 μερες να συνελθεις απο τη μποχα
χεζουν κατι νεογεννητα κι αυτες αστα να πανε :S