σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να μαζευτούμε 3-4 σκληροι μυστες να τις τραμπουκισουμε. μονο εγω τις κραζω οι αλλοι γλειφουν.
γλειφουν ωραια ομως.... ο καθε ενας οτι μπορει κανει... μη τρελαινεσε
να μαζευτούμε 3-4 σκληροι μυστες να τις τραμπουκισουμε. μονο εγω τις κραζω οι αλλοι γλειφουν.
εγω προτιμω να μην ειμαι κολωνα του σπιτιου, αλλα να βλεπω τις κολωνες των σπιτιων της![]()
![]()
![]()
![]()
[size=20pt]ο εχθρος είναι στο κατωφλι μας ωρε ξυπνατε !!!!!
μπηκε η αλεπου μεσα στο κοτετσι !!![/size]
τυποι κατι πρεπει να γινει με το τιμημενο θρεντ των ελλεεινιδων...
εχει καταντησει κατι μεταξυ κοσμοπολιταν και μαρι κλαιρ
ερχεται η καθε ελλεεινιδα μεσα στο αντρο της ανθελλεεινιδοσυνης και το παιζει και ιστορια
θα τριζουν τα κοκκαλα απο τα ιερα τερατα του μπου που δεν ειναι πια αναμεσα μας![]()
γλειφουν ωραια ομως.... ο καθε ενας οτι μπορει κανει... μη τρελαινεσε
βλεπω και αλφα τωρα στην υγεια μας βρε παιδια που τραγουδαει ο καραφωτης κι εχει απο κατω καμια εικοσαρια κρεβατογεμιστρες δημοσιες μητρες που χορευουν σαν να ειναι στο μπειμπι ο
θα ηταν πολυ γλυκο
τυποι κατι πρεπει να γινει με το τιμημενο θρεντ των ελλεεινιδων...
εχει καταντησει κατι μεταξυ κοσμοπολιταν και μαρι κλαιρ
ερχεται η καθε ελλεεινιδα μεσα στο αντρο της ανθελλεεινιδοσυνης και το παιζει και ιστορια
θα τριζουν τα κοκκαλα απο τα ιερα τερατα του μπου που δεν ειναι πια αναμεσα μας![]()
θες να δεις την πουτσα μου?
αντε γειασωστα τα λες...οποτε αποχωρω΄...καθηστε μεταξυ σας να κανετε παιχνιδι αγορια... συνηθισμενοι εισαστεμη χαλαω τη παραδοση ...... τη βρισκετε και μονοι σας μια χαρα... δε το συζητω... ;) ;) ;)
δεν πας να γλειψεις κανα ταψι με αποφαγια να μην πανε χαμενα ?
βλεπω και αλφα τωρα στην υγεια μας βρε παιδια που τραγουδαει ο καραφωτης κι εχει απο κατω καμια εικοσαρια κρεβατογεμιστρες δημοσιες μητρες που χορευουν σαν να ειναι στο μπειμπι ο
![]()
![]()
![]()
![]()
γτ εσυ την εχεις αλλου??? στο ιδιο σημειο με τους αλλους δε την εχεις???
![]()
τι να δω??
θα στην δειξω θες δε θες παλιο σαλουφα. ειναι ασπρη τεραστια και σταζει μελι