σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να μαζευτούμε 3-4 σκληροι μυστες να τις τραμπουκισουμε. μονο εγω τις κραζω οι αλλοι γλειφουν.
γλειφουν ωραια ομως.... ο καθε ενας οτι μπορει κανει... μη τρελαινεσε
να μαζευτούμε 3-4 σκληροι μυστες να τις τραμπουκισουμε. μονο εγω τις κραζω οι αλλοι γλειφουν.
εγω προτιμω να μην ειμαι κολωνα του σπιτιου, αλλα να βλεπω τις κολωνες των σπιτιων της
[size=20pt]ο εχθρος είναι στο κατωφλι μας ωρε ξυπνατε !!!!!
μπηκε η αλεπου μεσα στο κοτετσι !!![/size]
τυποι κατι πρεπει να γινει με το τιμημενο θρεντ των ελλεεινιδων...
εχει καταντησει κατι μεταξυ κοσμοπολιταν και μαρι κλαιρ
ερχεται η καθε ελλεεινιδα μεσα στο αντρο της ανθελλεεινιδοσυνης και το παιζει και ιστορια
θα τριζουν τα κοκκαλα απο τα ιερα τερατα του μπου που δεν ειναι πια αναμεσα μας
γλειφουν ωραια ομως.... ο καθε ενας οτι μπορει κανει... μη τρελαινεσε
βλεπω και αλφα τωρα στην υγεια μας βρε παιδια που τραγουδαει ο καραφωτης κι εχει απο κατω καμια εικοσαρια κρεβατογεμιστρες δημοσιες μητρες που χορευουν σαν να ειναι στο μπειμπι ο
θα ηταν πολυ γλυκο
τυποι κατι πρεπει να γινει με το τιμημενο θρεντ των ελλεεινιδων...
εχει καταντησει κατι μεταξυ κοσμοπολιταν και μαρι κλαιρ
ερχεται η καθε ελλεεινιδα μεσα στο αντρο της ανθελλεεινιδοσυνης και το παιζει και ιστορια
θα τριζουν τα κοκκαλα απο τα ιερα τερατα του μπου που δεν ειναι πια αναμεσα μας
θες να δεις την πουτσα μου?
αντε γειασωστα τα λες...οποτε αποχωρω΄...καθηστε μεταξυ σας να κανετε παιχνιδι αγορια... συνηθισμενοι εισαστε μη χαλαω τη παραδοση ...... τη βρισκετε και μονοι σας μια χαρα... δε το συζητω... ;) ;) ;)
δεν πας να γλειψεις κανα ταψι με αποφαγια να μην πανε χαμενα ?
βλεπω και αλφα τωρα στην υγεια μας βρε παιδια που τραγουδαει ο καραφωτης κι εχει απο κατω καμια εικοσαρια κρεβατογεμιστρες δημοσιες μητρες που χορευουν σαν να ειναι στο μπειμπι ο
αντε γεια
γτ εσυ την εχεις αλλου??? στο ιδιο σημειο με τους αλλους δε την εχεις??? τι να δω??
θα στην δειξω θες δε θες παλιο σαλουφα. ειναι ασπρη τεραστια και σταζει μελι