Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Παίδες, το έχετε μετατρέψει σε τσατ το θρέντ μετά το ποστάρισμα του βίντεο του πουλιού.
Πως εγώ θα διαβάσω 80+ σελίδες μέχρι την τελευταία, μου λέτε  :headbang:
Μυστικό, είσαι ηρωίδα εδώ μέσα....Κάτι μου λεει ότι είσαι φεμινίστρια και υπερασπίζεσαι τις ελεεινές τύπισσες.
Και κάτι άλλο, Μυστικό. Έχεις βγει στο εξωτερικό, π.χ. Πολωνία και γύρω χώρες να δεις πόσο διαφορετικά φέρονται οι γυναίκες εν συγκρίση με τα εκτρώματα του βίντεο ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Όλα τα λεφτά είναι, και ισχύει γενικά σε άρθρα και βίντεο του ίντερνετ, τα σχόλια κάτω από το βίντεο, με τις θαυμάστριες των κοριτσιών, οι οποίες είναι ουκ ολίγες. Διαβάστε τα για να καταλάβετε ποιο είναι το μέγεθος της σήψης και γιατί το μεγάλο ποσοστό γυναικών είναι μόνες και ψάχνονται από το νετ πλέον, μιας και στον κοινωνικό τους κύκλο δεν μπορούν να βρούν τον παίδαρο.... :uglystupid: :2funny:
Παλιότερα μάλιστα, πριν 7-8 χρόνια, έλεγαν σε φίλες τους ότι το να μπουν στο νετ για να βρουν γκόμενο, το θεωρούν υποτιμητικό. Μπείτε στα ντέιτιν σάιτς και στα mobile appls να δείτε την παρέλαση των Ελληνίδων singles. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
ο ιδιος θα σου πει εγω δε κανω τιποτα και δεν προκειται να τον εκθεσω ... τελικα μας μπερδεψατε...εδωσες διευθυνση να ερθουμε και εκει που ειπες ειναι μαγαζι.... μετα χαρας θα σκαγαμε μυτη να τα πουμε και απο κοντα...θα ηταν πολυ γλυκο

Δεν σας μπερδεύω εγώ! Από μόνη σας τα κάμνετε όλα τουρλουμπούκι και μπερδεύστε!  :)

Γράψατε:

αμα ντυθεις πες μου να ερθω στο καταστημα που μας ειπες οτι δουλευεις ... να σε καμαρωσω........  ;) ;)

Εγώ, ναι μεν σας προσκάλεσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά ποτέ δεν σας έγραψα ότι δουλεύω εκεί.  :)

Αυτό που σας έγραψα ήταν το εξής :

Άσχετο...

Αλλά αν θέλετε να διπιστώσετε τα ίδια και για εμένα: Αμπελόκηποι, Πανόρμου 16 "My Hood". Ζητήστε στον Άλεξ ή στον Θάνο, τον Τέμπλαρ, κι έφτασα.  :)

Άντε γειά τώρα, και φιλιά στην καψούρα σας.  :)

Και επειδή από μόνη σας καταλήξατε (όπως πάντά άλλωστε) σε λαθος συμπέρασμα, απλώς, σας  πληροφορώ.  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν σας μπερδεύω εγώ! Από μόνη σας τα κάμνετε όλα τουρλουμπούκι και μπερδεύστε!  :)

Γράψατε:

Εγώ, ναι μεν σας προσκάλεσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά ποτέ δεν σας έγραψα ότι δουλεύω εκεί.  :)

Αυτό που σας έγραψα ήταν το εξής :

Και επειδή από μόνη σας καταλήξατε (όπως πάντά άλλωστε) σε λαθος συμπέρασμα, απλώς, σας  πληροφορώ.  :)
Ο Ροτζερ Μουρ μου αρεσε περισοτερο σε αυτο τον ρολο τυπε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απ τα μπινελικια  περασαμε στην αγαπη???? :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467

Όταν σας έγραφα ότι η έπαρσή σας καθώς και η άκρατη φιλαυτία σας επηρεάζουν την κρίση σας, σεις γράφατε καταθέσεις ψυχής για θλιβερά περιστατικά, για απώλειες σοβαρότητος, για ύβρεις, για ασέβειες, για λασπολογίες, καθώς  και για λοιπές προσπάθειες αμαύρωσης  του νικ σας.

Φάτε λοιπόν τώρα την φάπα  σας  από αυτούς που είναι σοβαροί, σεβαστικοί, ξέρουν να εκτιμούν, και το κυριώτερο δεν υβρίζουν και δεν λασπολογούν, και κάντε και μια κωλοτούμπα.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Ο Ροτζερ Μουρ μου αρεσε περισοτερο σε αυτο τον ρολο τυπε.

Kι ο Βαλ Κίλμερ, καλός ήταν στην ταινία. Χειρότερος όλων ο Ίαν Ογκλβι. Αναμένω να δώ και τον Ανταμ Ρέινερ.  :)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
κοπελια ...ο ελληνας ο τσιφτης και ο τσολιας... θα σε κανει κυρια και αρχοντισα και βασιλισσα μονο αν εχεις μια καλη δουλεια και κανα 2 3 σπιτια στο ονομα σου.... πλεον τα αγορακια περιμενουν απο τα κοριτσακια την εξασφαλιση...απο το αδυναμο φυλο οπως μας λενε... δε μπορουνε να δουλευουν ολη μερα να ταισουν τα παιδια τους θελουν προικα και αυτοι πλεον αλλιως καθοταν με τη μανα τους στο σπιτι να την εχουν δουλαρα να τους τα ακουμπανε ολα στο χερι και τη συνταξαρα.... και μην αρχισετε το κραξιμο... γιατι ναι ο αντρας απο την εποχη των σπηλαιων κουβαλουσε φαγητο σπιτι ... και εσερνε και τη γυναικα απο τα μαλλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τοτε δεν ειχε αναπτυγμενη κριση. Τωρα αφυπνιστηκε! Κοινως ξυπνησαν οι αντρες....τωρα θελουν να κουβαλανε οι γυναικες το φαγητο στο σπιτι και να τις σερνουν απο τα μαλλια. ΑΝ θελουν οι γυναικες, αλλιως στην καραπουτσακλαρα μας! Γαμαμε και πουτανες!

:hi:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Παίδες, το έχετε μετατρέψει σε τσατ το θρέντ

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

πες τα

το γαμησανε με τις μαλακιες και την κάθε ελλεεινιδα που μπαινει εδω μέσα και μας βγάζει αχρηστους και μαλακες κτλ

και το χειροτερο ειναι καποιοι μουνοδουλοι που τις γλυφουνε μπας και γαμήσουν τσαμπα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.839
Πόντοι
41.129
ελλεηνιδες που θα πατε για κερασμενο ποτο αποψε ? με μπουτι η στηθος τσιμπανε πιο πολύ τα θυματα οι πιρφοροι και στελνουν ποτα ?

5ευρω από τη γιαγια τσιμπησατε ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.839
Πόντοι
41.129
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

πες τα

το γαμησανε με τις μαλακιες και την κάθε ελλεεινιδα που μπαινει εδω μέσα και μας βγάζει αχρηστους και μαλακες κτλ

και το χειροτερο ειναι καποιοι μουνοδουλοι που τις γλυφουνε μπας και γαμήσουν τσαμπα

να μαζευτούμε 3-4 σκληροι μυστες να τις τραμπουκισουμε. μονο εγω τις κραζω οι αλλοι γλειφουν.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
τοτε δεν ειχε αναπτυγμενη κριση. Τωρα αφυπνιστηκε! Κοινως ξυπνησαν οι αντρες....τωρα θελουν να κουβαλανε οι γυναικες το φαγητο στο σπιτι και να τις σερνουν απο τα μαλλια. ΑΝ θελουν οι γυναικες, αλλιως στην καραπουτσακλαρα μας! Γαμαμε και πουτανες!

:hi:

αμα ειναι να κουβαλαω εγω το φαγητο ... κολαω και ενα  :wanker: και το παιζω και αντρας... χαχαχ εχω μ@@νι δε θελω και αλλο διπλα μ..  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom