το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
γαμησε τα τυπεΠροσωπική εμπειρια τύπε?
γαμησε τα τυπεΠροσωπική εμπειρια τύπε?
γαμησε τα τυπε
σιχαθηκα ρε πουστη μ
για τη λεκανη μην παιρνεις ορκο
οι γκομενες το παιζουν λεπτεπιλεπτες και οτι δεν πανε ποτε τουαλετα και αλλες τετοιες χαριτωμενιες
αλλα αμα μπεις στον καμπινε μετα απο βρωμοκωλη θες 2 μερες να συνελθεις απο τη μποχα
χεζουν κατι νεογεννητα κι αυτες αστα να πανε :S
και αυτα τα κερματα τα πηχτα κομματια απο περιοδο που κολλανε στον πατο τς λεκανης και δε φευγουνε με το νερο μερικες φορες.
τυπε πιστευω οτι στην αρχη της σχεσης οι γκομενες υποκρινονται οτι δεν εχουν σωματικες αναγκες για καποιο λογοΤύπε το θεμα του χεσιματος ειδικα οταν η σχεση ειναι φρέσκια ειναι τεραστιο ;)
Εγω λεω παντα "αμα σου ερθει μην ντραπεις να πας τουαλετα" αλλά γενικως το αποφευγουν.
Λες το αποτελεσμα να ειναι τοσο φρικτο?
Τύπε το θεμα του χεσιματος ειδικα οταν η σχεση ειναι φρέσκια ειναι τεραστιο ;)
Εγω λεω παντα "αμα σου ερθει μην ντραπεις να πας τουαλετα" αλλά γενικως το αποφευγουν.
Τύπε το θεμα του χεσιματος ειδικα οταν η σχεση ειναι φρέσκια ειναι τεραστιο ;)
Ριχνεις χλωρινη και κιτρινο cif, αφηνεις μιση ωρα και τραβας καζανακι. Δεν μενει τιποτα.και αυτα τα κερματα τα πηχτα κομματια απο περιοδο που κολλανε στον πατο τς λεκανης και δε φευγουνε με το νερο μερικες φορες.
τυπε πιστευω οτι στην αρχη της σχεσης οι γκομενες υποκρινονται οτι δεν εχουν σωματικες αναγκες για καποιο λογο
μια γκομενα μπορεις να πεις οτι την ξερεις καλα μονο οταν κλασεις μπροστα της
και οτι εχετε γινει ενα αμα μπορεις να της πιασεις το κεφαλι να της το βαλεις στον κωλο σου και να της αμολυσεις μια κομπολογια
επισης στην αρχη της σχεσης δεν κλανουν ουτε στο κρεβατι ουτε πουθενα αλλου, μετα αμολάνε κατι κλανιδια που γεμιζουν αεροστατο και τριζουν τα τζαμια.
η κλανια ελλεηνιδας όταν εχει και περιοδο κιολας είναι αβασταχτη γιατι παιρνει μυρωδια και από το σαπιο αιμα και ανακατατευονται όλα μαζι ...
Τύπε ειμαστε προ ημερων με τη Ροζυ σπιτι μου και πεφτουμε να κοιμηθουμε καποια στιγμη. Αντιλαμβανομαι οτι το εντερο μου επιθυμει να απελευθερωσει τόνους ποιοτικου μεθανίου απιστευτης βρώμας.εγω επιδιωκω να χεζω απο νωρις στα σπιτια των κοριτσιωνε. αν υπηρχε δεντρο θα το κατουραγα.
Τύπε αυτα τα ελεγα στην πρωην μου, οτι μετα απο τοσο καιρο σχεση πρεπει να αρχισουμε να κλανουμε ελευθερα μεταξυ μαςη εναρξη της συναισθηματικης οικειοτητας ειναι οταν της πιανεις ρομαντικα το χερι και το βαζεις κοντα στον κωλο σου και το κλανεις.
Τύπε ειμαστε προ ημερων με τη Ροζυ σπιτι μου και πεφτουμε να κοιμηθουμε καποια στιγμη. Αντιλαμβανομαι οτι το εντερο μου επιθυμει να απελευθερωσει τόνους ποιοτικου μεθανίου απιστευτης βρώμας.
Τι να κανω ρε φιλε, κρατηθηκα. Να το σκοτωσω το κοριτσι?
και μουναρες γκομενες κοινες θνητες ειναι σαμν εμας οσο μουναρες και αν ειναι
τυπε μη λαθευειςκοιτα, αλλα κανει στη λεκανη η ιρινα σαγιακ και αλλα η μπαζολα ελληνιδα, ακομα και τα σκατα μοιαζουν στον αφεντη τους...
κοιτα, αλλα κανει στη λεκανη η ιρινα σαγιακ και αλλα η μπαζολα ελληνιδα, ακομα και τα σκατα μοιαζουν στον αφεντη τους...
τυπε μη λαθευεις
και η σαικ τα ριχνει τα γατοκεφαλα της
τυπε γουσταρεις two girls one cup φαση;η ιρινα δεν κανει κουραδες, σοκολατι δημιουργιες βγαζει, εγω θα τα ετρωγα κιολας