anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.473
- Πόντοι
- 506
στις παλιοβρωμιαρες τις ρωσσιδες
Παλιοβρωμιάρες είστε εσείς. Παλιοκατίνες.
στις παλιοβρωμιαρες τις ρωσσιδες
Πρώτα απ' όλα ο Παλιός μουνίτσα δεν έχει πάει ποτέ σε κωλόμπαρο ούτε γουστάρει να μαμάει πληρωμένες ρωσιδούλες.
Και δεύτερον: o Παλιός αυτές τις ημέρες ήταν Ολλανδία - Βέλγιο, όπου έβγαζε τα ματάκια του (ατομικά και ομαδικά) με κάποιες γοργόνες των βορείων θαλασσών. Γι' αυτό μην με βάζεις σε παρακαλώ σε αυτή την κατηγορία και πάνω απ' όλα μην με τραβάς έτσι απότομα στον απώπατο της Ελληνικής μιζέριας. Έχω μείνει ακόμη σε κάποια βόρεια πλάτη, σε άλλο πλανήτη, άσε με σε παρακαλώ λίγο ακόμα εκεί....
Πρώτα απ' όλα ο Παλιός μουνίτσα δεν έχει πάει ποτέ σε κωλόμπαρο ούτε γουστάρει να μαμάει πληρωμένες ρωσιδούλες.
Και δεύτερον: o Παλιός αυτές τις ημέρες ήταν Ολλανδία - Βέλγιο, όπου έβγαζε τα ματάκια του (ατομικά και ομαδικά) με κάποιες γοργόνες των βορείων θαλασσών. Γι' αυτό μην με βάζεις σε παρακαλώ σε αυτή την κατηγορία και πάνω απ' όλα μην με τραβάς έτσι απότομα στον απώπατο της Ελληνικής μιζέριας. Έχω μείνει ακόμη σε κάποια βόρεια πλάτη, σε άλλο πλανήτη, άσε με σε παρακαλώ λίγο ακόμα εκεί....
Παλιοβρωμιάρες είστε εσείς. Παλιοκατίνες.
συμφωνωΓεια σου ρε ψύχραιμε γαμίκουλα!
Είναι εμφανές οτι ο αδαμάντινος και με τρόπους χαρακτήρας σου ενέπνευσε όοοοοοοοοοοολες αυτές οι γυναίκες που -λες οτι- γάμησες.
Ουπς, Φεθρυ, προκαλεις.Να υποθέσω οτι οι γοργόνες των βορείων θαλασσών αρέσκονται στις κιτρινίλες που όλοι είδαμε πάνω στο σώβρακό σου;
Ουπς, Φεθρυ, προκαλεις.
Γιατι ετσι?
Υ.Γ. Παρτούζα με Ουγγαρέζες έχεις κάνει?? Γιατί αν δεν έχεις, ΔΕΝ ξέρεις τι σημαίνει παρτούζα.
Ενταξει, ειναι εριστικος και σπαει αρχειδια,. Κι αν είσαι μάγκας πήγαινε με καμιά Ρωσίδα χωρίς να πληρώσεις...
Γεια σου ρε ψύχραιμε γαμίκουλα!
Είναι εμφανές οτι ο αδαμάντινος και με τρόπους χαρακτήρας σου ενέπνευσε όοοοοοοοοοοολες αυτές οι γυναίκες που -λες οτι- γάμησες.
συμφωνω
Την ταυτότητά σου την ξέρεις εσύ. Είναι στη σελίδα 542. Φέρομαι άψογα σ' αυτές που ΑΞΙΖΟΥΝ. Εσύ είπαμε: Στα Ελεηνικά ΜΠΑΖΑ σου.
συμφωνω
Για τον πουτσο ειστε ρε γαμωτο..
Πραγματικα σας λυπαμαι...
τι λες βρε ποντικονυφιτσα απο το καζακσταν?Την ταυτότητά σου την ξέρεις εσύ. Είναι στη σελίδα 542. Φέρομαι άψογα σ' αυτές που ΑΞΙΖΟΥΝ. Εσύ είπαμε: Στα Ελεηνικά ΜΠΑΖΑ σου.
Είναι προφανές οτι φέρεσαι καλά μόνο στη χούφτα σου.
Αν κι αυτό ακόμα παίζεται, εδώ που τα λέμε.
Εγώ να δεις πως σε λυπάμαι όταν ποστάρεις ακατάπαυστα για τον ...καταλληλότερο.
Είπαμε: σελίδα 542. Και ΜΩΚΟ.
Ο LION7 ειμαι,οχι o LION 34..