Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρώτα απ' όλα ο Παλιός μουνίτσα δεν έχει πάει ποτέ σε κωλόμπαρο ούτε γουστάρει να μαμάει πληρωμένες ρωσιδούλες.

Και δεύτερον: o Παλιός αυτές τις ημέρες ήταν Ολλανδία - Βέλγιο, όπου έβγαζε τα ματάκια του (ατομικά και ομαδικά) με κάποιες γοργόνες των βορείων θαλασσών. Γι' αυτό μην με βάζεις σε παρακαλώ σε αυτή την κατηγορία και πάνω απ' όλα μην με τραβάς έτσι απότομα στον απώπατο της Ελληνικής μιζέριας. Έχω μείνει ακόμη σε κάποια βόρεια πλάτη, σε άλλο πλανήτη, άσε με σε παρακαλώ λίγο ακόμα εκεί....

καλε.....στην κοπεγχαγη πηδαγες??? τη γοργονα στο λιμανι???? εσυ της ειχες κοψει το κεφαλι παλιοτερα????

(πλακα κανω βρε παλιε χαλαρωσε λιγο :) )

καλα τα κοσμητικα της σπαι παντως ειναι ολα τα λεφτα :2funny:

ρε μην ασχολειστε με το μη-βρισκουμενου-επιθετικου-προσδιορισμου-για-να-περιγραψει-τα-χαλια-του ανατολοΑγαμητο.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας..........ο ανατολοΑγαμητος προφανως δεν ξερει οτι η Σιν ειναι αμερικανακι και αναφερεται διακαως στην τσυπραια φιλοναδα μου μπαιτ.......ουφ........τα κανει αυτα το παρκινσον :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
ρε μην ασχολειστε με το μη-βρισκουμενου-επιθετικου-προσδιορισμου-για-να-περιγραψει-τα-χαλια-του ανατολοΑγαμητο.....

Δε μας απάντησες αν είσαι καλύτερη πουτάνα απ' τις Ρωσίδες.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας..........ο ανατολοΑγαμητος προφανως δεν ξερει οτι η Σιν ειναι αμερικανακι και αναφερεται διακαως στην τσυπραια φιλοναδα μου μπαιτ.......ουφ........τα κανει αυτα το παρκινσον :)
μα ο ανατο-αμαμητος ειναι πασιφανες πως ειναι γεωργιανος σπορεμπορας :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506

Το ξέρω ότι είναι Αμερικανάκι. Όνομα και πράμα. Γι αυτό και δεν ασχολούμαι. Προτιμώ το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό είπα κι εγω΄. Για τους δικούς σου ενδιαφέρεσαι.

Δεν μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας.
Επίτηδες το κάνεις.                :dancing:

(Αν και δεν τον πάω γενικώς, χρωστάω κάποια πνευματικά δικαιώματα στο Λαζόπουλο πάντως)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ανατολ-αχορταγε ! την Λορελαι στης οχθες του Ρηνου την εχεις παρει στα 4? :boobies: :boobies:

Επισκέπτης

kala ρε μουνιτσα χαλαραρωσε που θα μας [πεις οτι εχουμε κ παρκινσον.Μηπως η σιν ειναι κλωνος της δαναουλας πουεφυγε?Παντως εδω μεσα παιζει αρκετη κλωνοποιηση κ σε αρσενικα κ σε θυλικα χαχα :P
μηπως εισαι κ εσυ κλωνος της bite? :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Δεν μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας.
Επίτηδες το κάνεις.                 :dancing:

(Αν και δεν τον πάω γενικώς, χρωστάω κάποια πνευματικά δικαιώματα στο Λαζόπουλο πάντως)

Εγώ δε σ' έβρισα, σελίδα 542. Αυτοαναιρείσαι, γιατί πριν λίγο με χαρακτήριζες φουλ έτσι. Φαινεται λοιπόν ότι εσύ είσαι αυτό που λες για μένα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν λες πως έχεις παει με Ρωσίδα, αυτην την 60άρα εννοείς??????? :2funny: :2funny:
Ορθός!! Τώρα που περάσαμε τα 40, τι να μας κάνουν οι 40άρες. Και με 60άρα έχω πάει και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!

Κοίτα, εδω πρέπει να δείχνουμε ανοχή στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.
Δεν θα το κρίνω εγώ αν εσύ γουστάρεις 60άρες Ρωσιδες
Αλλά το "ρωσιδάκια" κοψ'το καλύτερα. :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
kala ρε μουνιτσα χαλαραρωσε που θα μας [πεις οτι εχουμε κ παρκινσον.Μηπως η σιν ειναι κλωνος της δαναουλας πουεφυγε?Παντως εδω μεσα παιζει αρκετη κλωνοποιηση κ σε αρσενικα κ σε θυλικα χαχα :P
μηπως εισαι κ εσυ κλωνος της bite? :2funny:

δεν το πα σε σενα ρε........στον αλλον που εχει μπλεχτει το πα........τες παν δε με παρατατε με τις εθνικοτητες σας? :P Εγω το χω ξαναπει ειμαι εναντια σε εθνη συνορα σημαιες και τα τοιαυτα.....βρειτε τα μονοι σας :P

η σπαι δεν ξερω αν ειναι κλωνος.........η μπαιτ σιγουρα δεν ειναι παντως :2funny:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στη Γκατζολία σου εσύ. Εγώ είμαι πρωτευουσιάνος.
Εγω ρε ερμε μετροποντικα της μακρινης γεωργιας ειμαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ!
και κυριος ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
αιντε μη φωναξω το εμικρεσιον που λενε και στην Παφο.αχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom