Επισκέπτης
...στην επιθυμια εκδικησης...πού τα βασίζεις αυτά φίλτατε?..
...στην επιθυμια εκδικησης...πού τα βασίζεις αυτά φίλτατε?..
Εχω χασει και το λεξικο που μου'κανε δωρο ο Βοθρος ρε γμτ...
maybe.........στην επιθυμια εκδικησης...
εγω επιμενω οτι παροτι ΑΥΤΗ το ειπε, πιο ευκολα θα το εκανες εσυ αυτο παρα αυτη... ;) ;)εγω ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα εμπαινα στη διαδικασια ξεκατινιασματος κ μαλλιοτραβηγματος εξω
ή κ μεσα δλδ *P
ακριβως διοτι δεν ειναι τετοιο το στυλ μου
γι αυτο κ την δουλευω γιατι το στυλ που παρουσιαζει εδω μεσα ειναι για δουλεμα
τωρα αμα εσενα σε αρεσει
καλα κανεις κ σ αρεσει
θες να πω οτι εισαι γκομενος μου να στην πεσει για να την επηδηξεις? (λεγομενα της) χαχαχαχα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΙΤ ! Η ΜΠΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ! ΣΩΣΟΝ ΣΠΑΙΓΚΕΡΛ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
συνεχιζεις ομως!εγω ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα εμπαινα στη διαδικασια ξεκατινιασματος κ μαλλιοτραβηγματος εξω
ή κ μεσα δλδ *P
ακριβως διοτι δεν ειναι τετοιο το στυλ μου
γι αυτο κ την δουλευω γιατι το στυλ που παρουσιαζει εδω μεσα ειναι για δουλεμα
τωρα αμα εσενα σε αρεσει
καλα κανεις κ σ αρεσει
θες να πω οτι εισαι γκομενος μου να στην πεσει για να την επηδηξεις? (λεγομενα της) χαχαχαχα
εκτός απο εμένα...εμένα η μπίτε είναι μαμ'ά μου......οπότε δεν πρόκειται να με πηδήξει η σπάι....εγω έχω γκόμενα την νίτσα....ξηγηθήκαμε?...... ;) ;) ;) ;)ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΙΤ ! Η ΜΠΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ! ΣΩΣΟΝ ΣΠΑΙΓΚΕΡΛ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
εγω επιμενω οτι παροτι ΑΥΤΗ το ειπε, πιο ευκολα θα το εκανες εσυ αυτο παρα αυτη... ;) ;)
Χωρισατε με τον βυζο????????? αι εμ βερυ σορυ αμπαουτ ιτεκτός απο εμένα...εμένα η μπίτε είναι μαμ'ά μου......οπότε δεν πρόκειται να με πηδήξει η σπάι....εγω έχω γκόμενα την νίτσα....ξηγηθήκαμε?...... ;) ;) ;) ;)
εκτιμησεις κανω....γιατι να βαλω φωτο μου?
βρε μπας κ εισαι ο παλαιος???
εγω θα της επαιρνα τον γκομενο εννοεις?
α καλα... δεν παμε καλα
τεσπα... το τι θα εκανα εγω ή το πως φερομαι κ πως ειμαι εγω
δεν μπορεις να το ξερεις εσυ
οποτε...
εγω δεν σόρρυ..μπικόουζ ο παλιόπουστας με απατούσε με τον DVDCDLP.......Χωρισατε με τον βυζο????????? αι εμ βερυ σορυ αμπαουτ ιτ
τεσπαγιατι να βαλω φωτο μου?
εγω θα της επαιρνα τον γκομενο εννοεις?
α καλα... δεν παμε καλα
τεσπα... το τι θα εκανα εγω ή το πως φερομαι κ πως ειμαι εγω
δεν μπορεις να το ξερεις εσυ
οποτε...
Γαμωτο...εχασα τεσσερις σελιδες ξεκατινιασμα!!!Παει...την εχασα την εξεταστικη!
Ωραία. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Οι Ελεηνίδες ξεκατινιάζονται σε αντρικό site. Τί άλλης αποδείξεως χρήζομε συναγωνιστές?? Οι απόψεις μου επιβεβαιώθηκαν. Κι εσύ χοντροκώλα αφαίρεσε τις κόκκινες γόβες. Γίνεσαι γελοία και γραφική. Να σου στείλω κανα Ρωσάκι να δεις ποιες κάνει μόνο να τις φοράνε??
σκασε ανατολ που πεταγες σαν την πουτσα ολη την ωρα και το μονο που λες ειναι για ρωσσιδες. οτι γουσταρω θα κανω και λογαριασμο δεν δινω, αν εισαι τοσο ηλιθιος για να μην καταλαβενεις τις πλακες που κανουμε εδω εισαι αξιος της μοιρας σου να μπλεκεις μονο με αμορφωτες του ανατολικου μπλοκ που τις θεοποιεις κι απο πανω. αλλα μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη σου. κι ας εχεις οποιο πτυχιο να ναι. η μαλακια ειναι χαρισμα εκ γεννετης και το εχεις σε μεγαλο βαθμο.
αυτα οποιος μοντ επι8υμει να με μπαναρει να με κανει μιουτ το δεχομαι.
Ημερομηνια εγγραφης:14102008
προλαβες και τα'μαθες ολα εσυ μαλακακο κλωνε για το ποιος ειναι αντρας η γυναικα
Μπες με το πραγματικο σου nick ρε κουτοπονηρε και πες αυτα που θες να πεις!
και για να τελειωνουμε αν ηξερα ποια εισαι θα σου πηδουσα τον γκομενο ετσι για να στην σπασω.
Επισης τακτικα λενε οι ανδρες πως θελουμε ολες μας π...τσο και ξυλο.
Ε λοιπον ευχομαι να βρεθει ενας να σε σπασει στο ξυλο και να μην σε γ..σει γιατι αυτο μονο σου αξιζει.
Ποιές αμόρφωτες, ρε μαφιόζα υποψήφια τέκτων?? Αμόρφωτες είσαι εσύ και όλη η κωλοφάρα σου εδώ μέσα. Τι νομίζεις ότι είναι η μόρφωση?? Οι 5 διαφορικές που ξέρεις να λύνεις?? Είχα σχέσεις από γιατρέσες μέχρι και καθηγήτριες Πανεπιστημίου που είχαν φάει την παγκόσμια λογοτεχνία με το κουτάλι. Άσε τις κλασικές μουσικές και τα μπαλέτα. Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δε τις φτάνετε τις Ανατολικές.Πουθενά. Πάρτο απόφαση. Και ΒΟΥΛΩΣΤΟ επιτέλους. Παραδέξου τα χάλια σας. Κότα!!
Ίσα ρε μεγάλε -κατά δήλωσίν σου και μόνον- γαμιά!
Εσύ να το βουλώσεις, αγάμητε.
Έχεις την εντύπωση οτι σε συμπαθεί έστω και ένας σ αυτό το σάιτ;
Τη γράφεις σ αυτά που δεν έχεις.
Αρχίδια.
για αρχη ξεκινα ομως με μια επισκεψη στο χοντο και μετα bodyline γιατι αλλιως δεν βλεπω να πηδας ουτε τα δακτυλα σου
γιατι να βαλω φωτο μου?
οου ... μα τον γκευ !Τι σας εκαμε βρε τσαιλντ μου???Με την μινος ει εμ αι ...ε,μωρε...σιγα την εταιρεια!εγω δεν σόρρυ..μπικόουζ ο παλιόπουστας με απατούσε με τον DVDCDLP.......
Μην ορκιζεσε οτι ειναι και ολες Ελληνηδες.Μιλάμε για πάνω από 10 σελίδες γεμισμένες με σκατά και όλα αυτά επειδή επιτρέπεται στις ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ να γράφουν στο ανδρικό αυτό φόρουμ.
Νομίζω ότι αν μπουν μέσα άλλες 5-6 μπορούν να στείλουν στο διάολο τον κόπο που έκαναν τόσες εκατοντάδες άνδρες χρήστες να καταγράψουν τόσο πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
μήπως είσαι emo?
Δεν σε πιάνω.