Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μιλάμε για πάνω από 10 σελίδες γεμισμένες με σκατά και όλα αυτά επειδή επιτρέπεται στις ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ να γράφουν στο ανδρικό αυτό φόρουμ.
Νομίζω ότι αν μπουν μέσα άλλες 5-6 μπορούν να στείλουν στο διάολο τον κόπο που έκαναν τόσες εκατοντάδες άνδρες χρήστες να καταγράψουν τόσο πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
lakis33 ερχεσε λιγο να μου παρεις τις γωνιες?
α ναι εχω και σιδερο!
3 πλυντηρια εβαλα η αμοιρη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισααααααααααααααααααααααααααα
Ισααααααααααααααααααα λεμε ΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καποιος σε αυτο το φορουμ εχει προβλημα με το λαβυρινθο του και χανει τον προσανατολισμο του :)

ταδε εφη μοσχαροκεφαλιτσα-γουρουνιτσα-μουχριτσα :2funny:

υ.γ. ταλε τα φτιαξαμε και επισημως δηλαδη???????

μπαιτ εισαι νουμερο......αφου στο λενε τα παιδια γιατι δεν το παραδεχεσαι.......χαχαχχαχαχαχα

ευα εισαι φακλανα........αφου στο λεει ο γαμικος του φορουμ.........γιατι δεν το παραδεχεσαι και συ???? :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ειρωνικα το λεω μπισκοτακι μου μη μου συγχιζεσαι και σερνονται και εγκεφαλικα.....ειρωνευομαι τον συμφορουμιτη ταλο για το θρασος του...

ελα και θα σου σιδερωσω τα βρακακια σου :) :) με τσακιση στο τσεπακι μπροστα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το ειχαν κρυφο...το ξερα μονο εγω και ο παπας...

Επισκέπτης
ειρωνικα το λεω μπισκοτακι μου μη μου συγχιζεσαι και σερνονται και εγκεφαλικα.....ειρωνευομαι τον συμφορουμιτη ταλο για το θρασος του...

ελα και θα σου σιδερωσω τα βρακακια σου :) :) με τσακιση στο τσεπακι μπροστα...

:smitten: :smitten: :smitten:
Αν συνεχισει να ενοχλει ο θρασυτατος και ανηθικος θα τον κανονισω εγω :tickedoff:

Ερχομαι κολωνα του σπιτιου :happy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:smitten: :smitten: :smitten:
Αν συνεχισει να ενοχλει ο θρασυτατος και ανηθικος θα τον κανονισω εγω :tickedoff:

Ερχομαι κολωνα του σπιτιου :happy:

παλι στα κωλαδικα γυρνας ματακια μου? δεν πειραζει..........ετσι πρεπει να ειναι ο αντρας ο σωστος ο προστυχος ο καραμπουζουκλης........να γυρναει στα κωλαδικα και να ριχνει και εναν στο γυναικακι του οταν γυριζει σπιτι βρωμοντας αλκοολ και τσιγαριλα.......αχχχχχχχχχχχ
σε περιμενω με το τραπεζι στρωμενο και το κρεβατι ξεστρωτο......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το...γατακι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παλι στα κωλαδικα γυρνας ματακια μου? δεν πειραζει..........ετσι πρεπει να ειναι ο αντρας ο σωστος ο προστυχος ο καραμπουζουκλης........να γυρναει στα κωλαδικα και να ριχνει και εναν στο γυναικακι του οταν γυριζει σπιτι βρωμοντας αλκοολ και τσιγαριλα.......αχχχχχχχχχχχ

Επισκέπτης

Αφου ματακια μου το ξερεις οτι οτι και να κανω με αλλες γυναικες μονο εσενα αγαπω και προσεχω  :*
Οι αλλες απλα ειναι στα πλαισια της "ποικιλιας" και μονο :dancing:
Ετοιμασε και το πλυντηριο...λερωσα το σωβρακακι μου σε ενα κωλομπαρο >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφου ματακια μου το ξερεις οτι οτι και να κανω με αλλες γυναικες μονο εσενα αγαπω και προσεχω  :*
Οι αλλες απλα ειναι στα πλαισια της "ποικιλιας" και μονο :dancing:
Ετοιμασε και το πλυντηριο...λερωσα το σωβρακακι μου σε ενα κωλομπαρο >:(

παλι με τον παλιο βγηκες?????????? αφου σου πα να προσεχεις τις παρεες σου!!!!!!! σε παρασυρουν στις παλιοβρωμιαρες τις ρωσσιδες που ερχονται και μας παιρνουν τα καλυτερα παιδια.....

εμενα τζιερι μου με ενδιαφερει να ειμαι κορωνα στο κεφαλι σου.........γιατι στο δικο μου δε χωραει τιποτα αλλο πια :)

και οση ποικιλια θες........να κοψω σαλαμακι και τυρακι?

Επισκέπτης
παλι με τον παλιο βγηκες?????????? αφου σου πα να προσεχεις τις παρεες σου!!!!!!! σε παρασυρουν στις παλιοβρωμιαρες τις ρωσσιδες που ερχονται και μας παιρνουν τα καλυτερα παιδια.....

εμενα τζιερι μου με ενδιαφερει να ειμαι κορωνα στο κεφαλι σου.........γιατι στο δικο μου δε χωραει τιποτα αλλο πια :)

Οχι αγαπουλα μου οχι...ασπροι λεκεδες ειναι...αν ειχα βγει με τον παλιο μονο κιτρινιλα θα ειχε το σωβρακο μου  :boobies:
Μα δεν σου ειπα να μην ανησυχεις?Ουτε με 30 Ρωσιδες δεν σε αλλαζω εσενα κολωνα του σπιτιου :smitten:

Ναι αν μπορεις απαχο τυρακι και αντι για σαλαμακι γαλοπουλα γιατι το παρακανα σημερα με τα πουτα >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι αγαπουλα μου οχι...ασπροι λεκεδες ειναι...αν ειχα βγει με τον παλιο μονο κιτρινιλα θα ειχε το σωβρακο μου  :boobies:
Μα δεν σου ειπα να μην ανησυχεις?Ουτε με 30 Ρωσιδες δεν σε αλλαζω εσενα κολωνα του σπιτιου :smitten:

Ναι αν μπορεις απαχο τυρακι και αντι για σαλαμακι γαλοπουλα γιατι το παρακανα σημερα με τα πουτα >:(

απσροι λεκεδες απο τι κουρκουμπινακι μου? δεν πιστευω να κολλησες κανα μυκητα με τις βρωμιτσες που γυρνας ε? και να κολλησες δεν πειραζει ομως....εγω σε αγαπαω και στρατιωτη απλο της ηδονης και στρατηγο των παρασημων.....

οταν λες κολωνα του σπιτιου ελπιζω να μη με λες εμμεσως πλην σαφως φακλανιτσα ε??????χαχαχαχαχαχα

τυρακι μονο ανθοτυρο και γαλοπουλιτσα βραστη........κυκλοφορουν και τριγλυκεριδια.......

Επισκέπτης
απσροι λεκεδες απο τι κουρκουμπινακι μου? δεν πιστευω να κολλησες κανα μυκητα με τις βρωμιτσες που γυρνας ε? και να κολλησες δεν πειραζει ομως....εγω σε αγαπαω και στρατιωτη απλο της ηδονης και στρατηγο των παρασημων.....

οταν λες κολωνα του σπιτιου ελπιζω να μη με λες εμμεσως πλην σαφως φακλανιτσα ε??????χαχαχαχαχαχα

τυρακι μονο ανθοτυρο και γαλοπουλιτσα βραστη........κυκλοφορουν και τριγλυκεριδια.......

Οχι λουκουμακι μου...απο την "τριβη" πανω στο πατελονι εγινε αυτη η μικρη ζημια!Ποτε δεν θα ρισκαρα να κολησω κατι...μετα πως θα σε φροντιζω και θα σε φερνω βολτα....

Κολωνα του σπιτιου ενοω οτι εσυ κρατας το νοικοκυριο μας αγαπουλα και χωρις την φροντιδα σου το σωβρακο μου θα ηταν χειροτερο και απο του παλιου :smitten:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
Μην ορκιζεσε οτι ειναι και ολες Ελληνηδες.
Απο ποτε το φορουμ ειναι αντρικο;Που το γραφει αυτο;

Ναι, μας βγήκε και μια Τσυπραία. Ακόμη χειρότερα δηλαδή. Αν δεν ήσασταν Ελεηνίδες δε θα μπαίνατε εδώ μέσα. Κατιναριά.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Πρώτα απ' όλα ο Παλιός μουνίτσα δεν έχει πάει ποτέ σε κωλόμπαρο ούτε γουστάρει να μαμάει πληρωμένες ρωσιδούλες.

Και δεύτερον: o Παλιός αυτές τις ημέρες ήταν Ολλανδία - Βέλγιο, όπου έβγαζε τα ματάκια του (ατομικά και ομαδικά) με κάποιες γοργόνες των βορείων θαλασσών. Γι' αυτό μην με βάζεις σε παρακαλώ σε αυτή την κατηγορία και πάνω απ' όλα μην με τραβάς έτσι απότομα στον απώπατο της Ελληνικής μιζέριας. Έχω μείνει ακόμη σε κάποια βόρεια πλάτη, σε άλλο πλανήτη, άσε με σε παρακαλώ λίγο ακόμα εκεί....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πρώτα απ' όλα ο Παλιός μουνίτσα δεν έχει πάει ποτέ σε κωλόμπαρο ούτε γουστάρει να μαμάει πληρωμένες ρωσιδούλες.

Και δεύτερον: o Παλιός αυτές τις ημέρες ήταν Ολλανδία - Βέλγιο, όπου έβγαζε τα ματάκια του (ατομικά και ομαδικά) με κάποιες γοργόνες των βορείων θαλασσών. Γι' αυτό μην με βάζεις σε παρακαλώ σε αυτή την κατηγορία και πάνω απ' όλα μην με τραβάς έτσι απότομα στον απώπατο της Ελληνικής μιζέριας. Έχω μείνει ακόμη σε κάποια βόρεια πλάτη, σε άλλο πλανήτη, άσε με σε παρακαλώ λίγο ακόμα εκεί....
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:
(σοβαρά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom