Επισκέπτης
Τι αντικαταθλιπτικά κοπανάς;
Κλοουν φαινεσαι οχι νεοτερος με μποτοξ.
Οπως ειπε ο μπιανκο αναλογα με το τροπο ζωης σου και εννοειται τη περιποιηση που κανεις στον εαυτο σ
το ερωτημα ειναι αλλο και πιο φλεγον
να παω τωρα να ριξω ενα ντουζακι και να παω στη βικτωρια στο ισμηνης 2 για ενα πουτσο η οχι;
να παω τωρα να ριξω ενα ντουζακι και να παω στη βικτωρια στο ισμηνης 2 για ενα πουτσο η οχι;
απλο 50αριΤο ερώτημα είναι τι πρόγραμμα παίρνεις.
Ρε μαλακες,τι κακομοιρια ειναι αυτη;Τι μιρλα;ο πουλις λεει 32 χρονων και λεει τοσες μαλακιες μαζεμενες
οχι τυπε ολα καλασε διωξανε απο τη δουλεια τυπε ακομα δε ξεκινησες?
απλο 50αρι
τα οικονομικα μου ως ανεργου αποφοιτου δημοτικου δε μου επιτρεπουν φουλ εξτρα με σαδομαζο οργια και ουρολαγνειες
το εχω διαβασει κι εγω αλλα βλεπω στο μπανερακι αριστερα τις βυζαρες και μου εχει γινει σφυρικ γω θελω να παω εκει φιλε
μιλαμε για βυζαρες
αλλα οπου κ αν διαβασω περι κομοδινου μιλανε-γραφουν
παμε μαζι να μας βγει πιο φθηνα?
ποσο εχει το απλο στο ισμηνης;Με πενηντάρικο σε στούντιο δεν μπαίνει κανείς πια απ'ότι ξέρω.
Με πενηντάρικο σε στούντιο δεν μπαίνει κανείς πια απ'ότι ξέρω.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη...πρεπει ν παιρναμε ομορφα οσο ζουμε :s
ποσο εχει το απλο στο ισμηνης;
το εχω διαβασει κι εγω αλλα βλεπω στο μπανερακι αριστερα τις βυζαρες και μου εχει γινει σφυρι
λεω να ειμαι εκει κατα τις 6-7, ερχεται κανεις να γαμησουμε παρεα;
Εσεις του δημοτικου τυπε εχετε και δινετε 50ρικα,που τετοια για μας,δε τα ξερουμε.Εμεις που ειμαστε του λυκειου μονο με 20αρι.το εχω διαβασει κι εγω αλλα βλεπω στο μπανερακι αριστερα τις βυζαρες και μου εχει γινει σφυρι
λεω να ειμαι εκει κατα τις 6-7, ερχεται κανεις να γαμησουμε παρεα;
ola απο 50 ξεκιναν
Εσεις του δημοτικου τυπε εχετε και δινετε 50ρικα,που τετοια για μας,δε τα ξερουμε.Εμεις που ειμαστε του λυκειου μονο με 20αρι.
στο θησεως 40 (fire) ειχα ριξει ενα πεος σε μια ρουμανα υπερβυζαρου αδυνατη ονοματι ναταλι που εκατσε μονο ενα φεγγαρι, που ακομα το θυμαμαι και ξεροχυνω :Sβρε κ γω τους βυζους βλεπω αλλα
πανε εμανουελα καλητερα στη θησεως
η θα σε βρισει η θα περασεις γαμαω(βλεπε κριτικη μου)