alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Με τον καλο τον λογο τύπε ε? Εγω την καλοπιάνω για να μου την προγκάτε οι υπολοιποι???της ειπα οτι οταν μεγαλωσει θα γινει σταφιδογρια και λακισε :-
Με τον καλο τον λογο τύπε ε? Εγω την καλοπιάνω για να μου την προγκάτε οι υπολοιποι???της ειπα οτι οταν μεγαλωσει θα γινει σταφιδογρια και λακισε :-
τυπε ειναι στο γενικοτερο κολπο να φαινομαστε εμεις κακοι κι εσυ καλος για να τη φας κι αυτηΜε τον καλο τον λογο τύπε ε? Εγω την καλοπιάνω για να μου την προγκάτε οι υπολοιποι???
τυπε ειναι στο γενικοτερο κολπο να φαινομαστε εμεις κακοι κι εσυ καλος για να τη φας κι αυτη
οπως ο κουρκουλος που εβαλε 2 γνωστα του ρεμαλια να την πεσουν στην κορη του ριχτερ και μετα επενεβη να τη σωσει και καλα και εκεινη τον ερωτευτηκε
Τυπε γιατι δεν πας για καμια φραπεδια με καλαμακι απο το 3ης σεπτ 99? 25ευρω θα δωσεις!
Μεγάλε μύστη το πολυτελές μπουρδέλο στην Στουρνάρα 29 γιατί έχει κάμερες που κοιτούν στον δρόμο;
επιτρέπεται αυτό από τον νόμο ή πάλι στα μουλωχτά;
Εγώ πήγα κουλούρια να πουλήσω με τρίποδο εκεί κοντά.
Το είδα και τρελλάθηκα. ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Εγώ πήγα κουλούρια να πουλήσω με τρίποδο εκεί κοντά.
Το είδα και τρελλάθηκα. ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
h δημητρα η γκοθου σαρεσε?
Βλεπω οτι πολλοι συμφωνηται σε αυτα που γραφω ,δεν θελετε να τσαλακωσετε την προσωπικοτητα σας ,συμφωνω απολυτα.Εγω παλιοτερα εφαγα τα μουτρα μου κανοντας τον εαυτο μου χαλι προκειμενου να πετυχω τον σκοπο μου.Τελικως καταλαβα πως δεν αξιζει τον κοπο ,επηρεασμενος απο τον περιγυρο μου που ηταν γεματος απο μουνοδουλους ,πιρφορους κ.τ.λ.νομιζοντας πως αυτο ειναι το σωστο,δεν το αντεχε ομως η αξιοπρεπεια μου ,δεν ξερω ισως δεν ημουν εγω σωστος αν και βλεποντας ολους τους γνωστους να γλειφουν και να παρακαλανε αηδιαζα
οχι πως δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα ειναι πολυ λιγες,και μαλλον φταιμε εμεις που δινουμε τα δικαιωματα να μας τα κανουν .Σε μενα προσωπικα φιλοι με προετρεπαν να γινω μουνοδουλος,λεγοντας πως ετσι ειναι οι γκομενες,ευτυχως δεν παρασυρθηκα ,με μερικους μαλιστα κοψαμε και τα πολλα πολλα.Το εχω ξαναγραψει και θα το ξανααγραψω μεσα στο bou.com υπαρχουν σοφοι και φιλισοφημενοι ανθρωποι,πνευματικα ανωτεροι,δεν ξερω αλλα μαλλον ο αγοραιος ερωτας ανοιγει το μυαλο
οχι σταματησα προ πολλου να ακουω ,αυτο λεω αλλωστε,εμεις εδω ειμαστε πολυ μπροστα (στο bou εννοω),χαιρομαι που διαβαζω και αλλους με τα ιδια μυαλα,ζητω οι μπουρδελιαρηδεςΤυπε μην ακους κανε εσυ οτι γουσταρεις και τελειωσε! Εγω σημερα ειδα μια που μ αρεσε και της ειπα οτι εχει ωραιο ντυσιμο μου ειπε ευχαριστω και εφυγα ειναι απο ενα μαγαζι θα ξαναπάω να ψωνισω τιποτα
οχι σταματησα προ πολλου να ακουω ,αυτο λεω αλλωστε,εμεις εδω ειμαστε πολυ μπροστα (στο bou εννοω),χαιρομαι που διαβαζω και αλλους με τα ιδια μυαλα,ζητω οι μπουρδελιαρηδες
οχι σταματησα προ πολλου να ακουω ,αυτο λεω αλλωστε,εμεις εδω ειμαστε πολυ μπροστα (στο bou εννοω),χαιρομαι που διαβαζω και αλλους με τα ιδια μυαλα,ζητω οι μπουρδελιαρηδες
Ζητω ολοι οι μπουρδελιαρηδες Ζητω το σέξ να περνάμε ολοι καλα και να γαμάμε πολύ!!! Με ή χωρις χρηματα οπως μπορει ο καθενας
το θέμα δεν είναι τοσο η αξιοπρέπεια αλλα ότι είναι αντιπαραγωγικό το όλο σκηνικό για τον αντρα.Η γυναίκα σχεδόν όλες τις φορές στο τέλος της ημερας θα κάνει ταμείο συν σε αντίθεση με εσένα που μάλλον δεν θα έχεις καν ταμείο ακόμα και για να κανεις πλην.Βλεπω οτι πολλοι συμφωνηται σε αυτα που γραφω ,δεν θελετε να τσαλακωσετε την προσωπικοτητα σας ,συμφωνω απολυτα.Εγω παλιοτερα εφαγα τα μουτρα μου κανοντας τον εαυτο μου χαλι προκειμενου να πετυχω τον σκοπο μου.Τελικως καταλαβα πως δεν αξιζει τον κοπο ,επηρεασμενος απο τον περιγυρο μου που ηταν γεματος απο μουνοδουλους ,πιρφορους κ.τ.λ.νομιζοντας πως αυτο ειναι το σωστο,δεν το αντεχε ομως η αξιοπρεπεια μου ,δεν ξερω ισως δεν ημουν εγω σωστος αν και βλεποντας ολους τους γνωστους να γλειφουν και να παρακαλανε αηδιαζα
οχι πως δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα ειναι πολυ λιγες,και μαλλον φταιμε εμεις που δινουμε τα δικαιωματα να μας τα κανουν .Σε μενα προσωπικα φιλοι με προετρεπαν να γινω μουνοδουλος,λεγοντας πως ετσι ειναι οι γκομενες,ευτυχως δεν παρασυρθηκα ,με μερικους μαλιστα κοψαμε και τα πολλα πολλα.Το εχω ξαναγραψει και θα το ξανααγραψω μεσα στο bou.com υπαρχουν σοφοι και φιλισοφημενοι ανθρωποι,πνευματικα ανωτεροι,δεν ξερω αλλα μαλλον ο αγοραιος ερωτας ανοιγει το μυαλο
Ο πουλις γαμησε τ απογευμα ??
Ειχε ρεπο σημερα ο πουλης μολις ερθει θα μας πει τι εκανε τελικα... πιο πολυ για να ριχνε κανα ξυλο τον έκοψα παρα για να γαμησει