Επισκέπτης
Γτ αλεξ;;άλεξ εσύ?
άλεξ εσύ?
γεμίσαμε άλεξ ρε πούστη μου
Εμεις δν τη πεφτουμε σε γκομενες στο ιντερνετ χαχαχα
Γτ αλεξ;;άλεξ εσύ?
άλεξ εσύ?
γεμίσαμε άλεξ ρε πούστη μου
αυτογνωσιαΝα ειμαι ομορφη οπως τωρα,να εχω μεχρι κ εγγονια κ εννοειται λεφτα ν κανω τη ζωη μου
Τι αλλο να θελει ενας ανθρωπος
Δν εγραψε αυτο.
Αυτος θελει ν ειναι μοναχικο πουλι. Κ απλα να γινει ενας γερος που να τν φροντιζει μια ρωσσιδα.
Εγω δν τ μπορω αυτα
Ναι ουτε εγω ειπα αυτο!! Δν κανουμε παιδια γ αυτο το λογο.Αφού πρώτα κάνει την ζωή του.
Και στο κάτω κάτω, ο κ. Πτερωτός το θέτει πιο έντιμα διότι αρνείται να επιβαρύνει αναγκαστικά τους απογόνους του με το γήρας του. Τούς απογόνους του κάνουμε γιατί θέλουμε, και όχι σκεπτομενοι υστερόβουλα ότι αναγκαστικά θα μας γηροκομήσουν.
Γτ αλεξ;;
Εμεις δν τη πεφτουμε σε γκομενες στο ιντερνετ χαχαχα
εσυ τι λες;το μυστικο ειναι ελλεεινιδα;
εγω λεω οτι ειναι και το εχει μυστικο!!εσυ τι λες;
θα της γραψω το σπιτι σου ειπα και οταν με κανει μπανιο θα απλωνω τα ρυτιδιασμενα χερια μου στο νεανικο κορμακι της σαν διεστραμμενος γερομπαμπαλης που θα ειμαιΠουλι με 600ε για συνταξη μονο το γηροκομειο θα σε δεχτει κ οχι αποκλειστικη ρωσσιδα
Πουλι με 600ε για συνταξη μονο το γηροκομειο θα σε δεχτει κ οχι αποκλειστικη ρωσσιδα
θα της γραψω το σπιτι σου ειπα και οταν με κανει μπανιο θα απλωνω τα ρυτιδιασμενα χερια μου στο νεανικο κορμακι της σαν διεστραμμενος γερομπαμπαλης που θα ειμαι
ε παρε το μυστικο...σιγουρα θα θελειθα της γραψω το σπιτι σου ειπα και οταν με κανει μπανιο θα απλωνω τα ρυτιδιασμενα χερια μου στο νεανικο κορμακι της σαν διεστραμμενος γερομπαμπαλης που θα ειμαι
αχαχα ποσο δικιο ειχααααε παρε το μυστικο...σιγουρα θα θελει
το ακινητο γαμαειΕ κλ τότε!!!αμα ειναι καλο το ακινητο σε προσεχω κ γω που λεει ο λογος
Τι θες να μαθεις για την σομπα τουβλο;
Ε κλ τότε!!!αμα ειναι καλο το ακινητο σε προσεχω κ γω που λεει ο λογος
58 τι να σε κανω;Ναι οταν εισαι 70 θα ειμαι 58!!!
Ποποο ουτε να τ σκεφτομαι δν θελω χαχαχ