Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Επισκέπτης
Θα πάω.  :)

Αλλά τελικά δεν μας είπατε... Τι στόχους έχετε εκτός από το να σας ικανοποιεί όλα τα καπρίτσια σας, καθώς και να σας συντηρεί επ αόριστον ο μπαμπάς;  :)
Ωπα ρε εγω δουλευωω φιλεε!!!!
Προσεχε τι λες!!! Το αν θελει ο μπαμπας μ να με ευχαριστει με τετοια πραγματα τι σημασια εχει με τους στοχους χαζε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νταξει πιθανοτατα εχω επηρεαστει και απο το συγγενικο και φιλικο μου περιβαλλον
περιπου οι μισοι φιλοι - συγγενεις μου εχουν παντρευτει αλλοδαπη
εχω περιπτωσεις απο ρωσια, ουκρανια, σκωτια, γερμανια, αμερικη, κινα, αλβανια και πολωνια
οι γνωστοι μου με αλλοδαπες ειναι ισαμε 1.000 φορες πιο χαρουμενοι και ορεξατοι οποτε συναντιωμαστε σε σχεση με τους αλλους που εχουν σχεση με σαρακια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγω σαρεσω πες την αληθεια!
τυπισσα χωρις να θελω να σε προσβαλω, αν εκανα ποτε κατι σοβαρο με γκομενα με τη δικη σου νοοτροπια και χαρακτηρα ισαμε που θα κατεληγα στο αγιο ορος μοναχος για να μην κανω φονο

Επισκέπτης
τυπισσα χωρις να θελω να σε προσβαλω, αν εκανα ποτε κατι σοβαρο με γκομενα με τη δικη σου νοοτροπια και χαρακτηρα ισαμε που θα κατεληγα στο αγιο ορος μοναχος για να μην κανω φονο
Μμ σιγα μη σε χαλαγα κιολας!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ωπα ρε εγω δουλευωω φιλεε!!!!
Προσεχε τι λες!!! Το αν θελει ο μπαμπας μ να με ευχαριστει με τετοια πραγματα τι σημασια εχει με τους στοχους χαζε.

Γιατί αρνείστε επίμονα να μας παραθέσετε τους στόχους σας, και προσπαθείτε συνεχώς να διαφύγετε από το θέμα;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Εχω υψηλους στοχους εγω.
Εσενα τι σε νοιαζει να μαθεις ποιοι ειναι αυτοι;;;ε;

Επειδή λοιδορήσατε τους στόχους του κ. Πτερωτού. Και εφόσον τον μέμεφεστε, καλό θα ήταν να μας παραθέσετε τους δικούς σας που είναι υψηλοί, για να καταδείξετε τις διαφορές.

Επισκέπτης
Επειδή λοιδορήσατε τους στόχους του κ. Πτερωτού. Και εφόσον τον μέμεφεστε, καλό θα ήταν να μας παραθέσετε τους δικούς σας που είναι υψηλοί, για να καταδείξετε τις διαφορές.
Ε για να το σχολιασω παει να πει οτι οι δικοι μ ειναι ακριβως αντιθετοι απο του πουλιου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Θα πάω.  :)

Αλλά τελικά δεν μας είπατε... Τι στόχους έχετε εκτός από το να σας ικανοποιεί όλα τα καπρίτσια σας, καθώς και να σας συντηρεί επ αόριστον ο μπαμπάς;  :)
εγω σ αρεσω πες την αληθεια  :birdman:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Το δρομοκαίτειο ξέχασες φίλε !!!!  :2funny: :2funny:

Να τα λέμε όλα !!!  :hi: :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θα σου πω εγω
θα κανει τη ζωαρα της μεχρι τα 30 και θα γαμιεται απο δω κι απο κει με κλαρινογαμπρους με τα λέφτα του μπαμπα
μετα θα "σοβαρευτει" και θα βρει τον ΑΡΧΙμαλακα που θα εχει μια καλουτσικη δουλεια να τη ζει
θα πεταξει 2-3 κουτσουβελα που αν ειναι κοριτσια θα τους περασει τη νοοτροπια της και εκει γυρω στα 65-70 που εγω θα γλειφω σαμπανια απο τα βυζια των στριπτιτζουδων εκεινη θα τηγανιζει ψαρια στην κουζινα με λιγδωμενη ρομπα και ρολλευ στο μαλλι περιμενωντας το μαλακα απο το καφενειο για να του κανει τα αρχιδια ζεπελιν

Επισκέπτης
Πουλι εγω αυτο ποτε δν θα το κανω. Να ειμαι στα 50 μου μια νοικοκυρούλα κλεισμενη στο σπιτι κ να τηγανιζει.

Επισκέπτης
Οτι θυμασαι χαιρεσαι.
Να σχολιασω τι στην εκθεσαρα π εγραψες..

ποια εκθεσάρα; έλα μην κάνεις την κορόιδα τώρα.
ένα ποστ ήταν κι εξαφανίστηκες.

Μίλησε μας για'σένα, άνοιξέ μας την καρδιά σου, είμαστε όλοι φίλοι εδώ.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom