Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ηταν χιωτισσα.Από που να τις ξέρω; Τέτοια βρωμοθήλυκα ούτε να τα φτύσω. Απλά κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.
Ηταν χιωτισσα.Από που να τις ξέρω; Τέτοια βρωμοθήλυκα ούτε να τα φτύσω. Απλά κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.
καλο βουρλοΑπο το next top model 1 ειναι η Δαναη
εγω αν εκανα ποτε κορη και μου εβγαινε ετσι (εμφανιση, μορφωση, ενδιαφεροντα, νοοτροπια, λουσα κλπ) θα την επνιγα στο νεροχυτη να μη μπασταρδευτει το ειδοςΓτ ρε τι ειπαν????
Απλα καθημερινα κοριτσια!!μην εισαι κ συ τοσο παραξενος πια πες κ κανενα καλο λογο ξινε!
Πουλι εσυ δν εχεις πει και ποτε κατι καλο για γυναικα. Ελπιζω να μη κανεις κορη γτ θα το λυπηθω το κακομοιρο τ κοριτσακι...θα σαι πολυ αυστηρος και ιδιοτροπος!!!εγω αν εκανα ποτε κορη και μου εβγαινε ετσι (εμφανιση, μορφωση, ενδιαφεροντα, νοοτροπια, λουσα κλπ) θα την επνιγα στο νεροχυτη να μη μπασταρδευτει το ειδος
Σιγα μν ειναι 20.λογικα 20αρες ειναι κ δεν εχουν πιεστει ποτε στη ζωη τους πανηλληνιες στρατο δουλεια απορριψη σε βιογραφικα κ πολλα αλλα
παιδακια ειναι γιαυτο μιλανε ετσι
γι αυτο και το πουλι χεζει τα σημερινα κοριτσιαΕιτε σαρεσει ειτε οχι αυτο ειναι τ style των σημερινων κοριτσιων
Μπορεί να κάνει όμως μία εντελώς μέτρια να φαίνεται "θεά" ;)Το μακιγιαζ δεν μπορει παντως να κανει ενα μπαζο να φαινεται θεα!
Δεν σ παμε να κοιταξεις τις σημερινες 20αρες που δν ειναι του γουστου σουγι αυτο και το πουλι χεζει τα σημερινα κοριτσια
τουλαχιστον υπηρχε μια εποχη πριν κατι δεκαετιες που οι γυναικες ειχαν τις κλασικες γυναικειες ιδιοτροπιες (απαιτησεις, γκρινια, κρεβατομουρμουρα κλπ) αλλα δεν ηταν ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
ο φεμινισμος, η τηλεοραση και η οικονομικη ανεξαρτησια εχουν κανει μεγαλη ζημια :-
καλες μαλακισμενες ειναι και οι συγχρονες 30αρεςΔεν σ παμε να κοιταξεις τις σημερινες 20αρες που δν ειναι του γουστου σου
Απο 30αρες κ ανω άλιως κατσε στο ραφι
Και που θα μεινεις ολομοναχος τι θα καταφερεις???καλες μαλακισμενες ειναι και οι συγχρονες 30αρες
πρεπει να ψαξεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σε ηλικιες απο 39-40 και πανω οπου οι περισσοτερες φοβουνται οτι θα χασουν το τρενο και ερχονται στα συγκαλα τους για να βρεις καμια της προκοπης και παλι αν θα βρεις και δε σου ψησει το ψαρι στα χειλη μολις δεσει το γαιδαρο της
χιλιες φορες ραφι παντως
ειναι ανατομικο και πιο αξιοπρεπες
καλόί μαλάκες τσίμπησαν όλοι ... ότι και καλά ήρθε η άλλη στην ΕΛΛΑΔΑ έκατσε δίπλα σου στο άκυρο και σου ζήτησε καπάκι το νούμερο κι όμως ο Έλλην ανήρ το έφαγε
ποιος ειπε οτι θα μεινω ολομοναχος;Και που θα μεινεις ολομοναχος τι θα καταφερεις???
Ολοι που εμειναν μονοι στα γεραματα και δεν ειχαν ανθρωπο διπλα τους το μετανιωσαν!!!
Εισαι 32..εχεις λιγα χρονια ακομη για να βαλεις μυαλο