το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αφου σε αλλο ποστ εγραψε τι ντρεπεται τις γυναικεςΘα χει γκόμενες ρε φίλος.
αμα ντρεπεται τις γυναικες και δεν παει σε ρδελα πως τη βγαζει;
αφου σε αλλο ποστ εγραψε τι ντρεπεται τις γυναικεςΘα χει γκόμενες ρε φίλος.
αφου σε αλλο ποστ εγραψε τι ντρεπεται τις γυναικες
αμα ντρεπεται τις γυναικες και δεν παει σε ρδελα πως τη βγαζει;
οχι δεν εχω παει σε ρδελο ποτε
αυτη ειναι ζωη...Καπου είχε γράψει για cg
Είναι ματσωμένος
την πιο δυσκολη διαλεξες ρε τυπε
δηλαδη τυπε μου ενω αυτη καθεται με την παρεα της και δε σου εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ σημα οτι ενδιαφερεται και σε κοιταει οπως θα κοιταζε και μια γρια, πρεπει να βρεις το θαρρος να πας ενωπιον της παρεας της, να της πιασεις κουβεντα και να της πεις οτι σου αρεσει και τοτε η πριγκιπισσα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ειναι τοσο απλο...
δηλαδη τυπε μου ενω αυτη καθεται με την παρεα της και δε σου εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ σημα οτι ενδιαφερεται και σε κοιταει οπως θα κοιταζε και μια γρια, πρεπει να βρεις το θαρρος να πας ενωπιον της παρεας της, να της πιασεις κουβεντα και να της πεις οτι σου αρεσει και τοτε η πριγκιπισσα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ειναι τοσο απλο...
ε οχι δεν εχεις να χασεις και τιποταAν σκεφτείς ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δεν θα δυσκολεύεσαι καθολου να το κάνεις
ε οχι δεν εχεις να χασεις και τιποτα
δευτερον ετσι τροφοδοτεις αυτη την αντιληψη και την παγιωνεις
οτι δηλαδη εγω επειδη ειμαι μουνι καθομαι στην ασφαλεια του θρονου μου κι ελα εσυ καραγκιοζη να ριξεις τα μουτρα σου και αναλογα με τις καυλες μου θα σε ρεζιλεψω η ΜΠΟΡΕΙ και να σου δωσω σημασια.
ΡΕ ΟΥΣΤ
ε οχι δεν εχεις να χασεις και τιποτα
δευτερον ετσι τροφοδοτεις αυτη την αντιληψη και την παγιωνεις
οτι δηλαδη εγω επειδη ειμαι μουνι καθομαι στην ασφαλεια του θρονου μου κι ελα εσυ καραγκιοζη να ριξεις τα μουτρα σου και αναλογα με τις καυλες μου θα σε ρεζιλεψω η ΜΠΟΡΕΙ και να σου δωσω σημασια.
ΡΕ ΟΥΣΤ
εγω παλι τυπε μου στην υποθετικη περιπτωση αν μου αρεσει μια γκομενα και παω και της την πεσω εκει που καθεται με την παρεα της (επιστημονικη φαντασια αλλα λεμε τωρα...) και φαω πιτα ζεστη και ζουμερη και φευγοντας ακουσω απο πισω μου τιποτα γελακια η σχολια, εχω βγαλει μυδραλιο και δεν εχει μεινει ουτε πουστης ορθιος...Τύπε μου, ενα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου είναι να μην μπορεί σχεδόν τίποτα να με κάνει να νοιώσω ρεζίλι
Εχεις δικιο φιλε αλλα δυστυχως παντα πεφτουν σχολια απο πισω σου φυσικα.Το εχει ομολογησει μονη της μια γνωστη μου.Το θεμα ειναι κατα ποσον σε πειραζει ,ποσο το δεχεσαι αυτο ,διαβαζω πως τρωει ο αλλος χυλοπιτα και δεν τον νοιαζει γιατι μετα απο εκατο πιτες θα φαει καποια δηλ.αφου εχει καραξεφτιλισει την προσωπικοτητα του καποια στιγμη θα φαει,λυπαμαι αλλα αυτο δεν αντεχεταιεγω παλι τυπε μου στην υποθετικη περιπτωση αν μου αρεσει μια γκομενα και παω και της την πεσω εκει που καθεται με την παρεα της (επιστημονικη φαντασια αλλα λεμε τωρα...) και φαω πιτα ζεστη και ζουμερη και φευγοντας ακουσω απο πισω μου τιποτα γελακια η σχολια, εχω βγαλει μυδραλιο και δεν εχει μεινει ουτε πουστης ορθιος...
οποτε ο καθενας αναλογα με τις αντοχες του και τις ιδεες του...
Πατσουλι λέω το makeup. Η μια είχε βάλει κάμποσο μαύρο κραγιόν σαν διάολος. Μη παρασυρεστε από το ντύσιμο, τα καλλυντικά και το υφακι όταν κρίνετε την ομορφιά ενός θηλυκού, να κοιτάτε και σώμα. Ας πούμε αυτές είναι τελείως αβυζες.
συμφωνω απολυτωςΕχεις δικιο φιλε αλλα δυστυχως παντα πεφτουν σχολια απο πισω σου φυσικα.Το εχει ομολογησει μονη της μια γνωστη μου.Το θεμα ειναι κατα ποσον σε πειραζει ,ποσο το δεχεσαι αυτο ,διαβαζω πως τρωει ο αλλος χυλοπιτα και δεν τον νοιαζει γιατι μετα απο εκατο πιτες θα φαει καποια δηλ.αφου εχει καραξεφτιλισει την προσωπικοτητα του καποια στιγμη θα φαει,λυπαμαι αλλα αυτο δεν αντεχεται
συμφωνω απολυτως
ουτε καραγκιοζης θα γινω ουτε σαλιαρης για να γαμησω
ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω
καποιον αλλον μπορει να μην τον πειραζει να τσαλακωνεται αρκει να κερδισει στο τελος ενα γαμησι
ο καθενας ειπαμε οτι ενεργει βασει των αντοχων που εχει σαν χαρακτηρας και των ιδεων του
εγω προσωπικα πανω απο την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου δε βαζω ΤΙΠΟΤΑ, οχι μουνι, ΤΙΠΟΤΑ
συμφωνω απολυτως
ουτε καραγκιοζης θα γινω ουτε σαλιαρης για να γαμησω
ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω
καποιον αλλον μπορει να μην τον πειραζει να τσαλακωνεται και δεκα φορες αρκει να κερδισει στο τελος ενα γαμησι
ο καθενας ειπαμε οτι ενεργει βασει των αντοχων που εχει σαν χαρακτηρας και των ιδεων του
εγω προσωπικα πανω απο την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου δε βαζω ΤΙΠΟΤΑ, οχι μουνι, ΤΙΠΟΤΑ
Από που να τις ξέρω; Τέτοια βρωμοθήλυκα ούτε να τα φτύσω. Απλά κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.Ηξερες τη μουνιτσα;