Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.974

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.474
Πόντοι
2.356
την πιο δυσκολη διαλεξες ρε τυπε

δηλαδη τυπε μου ενω αυτη καθεται με την παρεα της και δε σου εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ σημα οτι ενδιαφερεται και σε κοιταει οπως θα κοιταζε και μια γρια, πρεπει να βρεις το θαρρος να πας ενωπιον της παρεας της, να της πιασεις κουβεντα και να της πεις οτι σου αρεσει και τοτε η πριγκιπισσα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ειναι τοσο απλο...

σκέψου τι τραβάμε...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δηλαδη τυπε μου ενω αυτη καθεται με την παρεα της και δε σου εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ σημα οτι ενδιαφερεται και σε κοιταει οπως θα κοιταζε και μια γρια, πρεπει να βρεις το θαρρος να πας ενωπιον της παρεας της, να της πιασεις κουβεντα και να της πεις οτι σου αρεσει και τοτε η πριγκιπισσα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ειναι τοσο απλο...

Aν σκεφτείς ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δεν θα δυσκολεύεσαι καθολου να το κάνεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Aν σκεφτείς ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δεν θα δυσκολεύεσαι καθολου να το κάνεις
ε οχι δεν εχεις να χασεις και τιποτα

δευτερον ετσι τροφοδοτεις αυτη την αντιληψη και την παγιωνεις
οτι δηλαδη εγω επειδη ειμαι μουνι καθομαι στην ασφαλεια του θρονου μου κι ελα εσυ καραγκιοζη να ριξεις τα μουτρα σου και αναλογα με τις καυλες μου θα σε ρεζιλεψω η ΜΠΟΡΕΙ και να σου δωσω σημασια.
ΡΕ ΟΥΣΤ

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

οτι δηλαδη εγω επειδη ειμαι μουνι καθομαι στην ασφαλεια του θρονου μου κι ελα εσυ καραγκιοζη να ριξεις τα μουτρα σου και αναλογα με τις καυλες μου θα σε ρεζιλεψω η ΜΠΟΡΕΙ και να σου δωσω σημασια.
ΡΕ ΟΥΣΤ

Καλά ποια αξιοπρέπεια πλέον ρε τύπε? Οι περισσότεροι πρέπει να έχουν φάει μερικά εκατομμύρια χειλόπιτες και έχουν γίνει άπειρες φορές χαλάκι για κάποια γκόμενα! Μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά!  :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια θελω να γλειψω την σουφρα της δημητρας της γκοθους

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ΡΕ ΟΥΣΤ

Τύπε μου, ενα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου είναι να μην μπορεί σχεδόν τίποτα να με κάνει να νοιώσω ρεζίλι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε μου, ενα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου είναι να μην μπορεί σχεδόν τίποτα να με κάνει να νοιώσω ρεζίλι
εγω παλι τυπε μου στην υποθετικη περιπτωση αν μου αρεσει μια γκομενα και παω και της την πεσω εκει που καθεται με την παρεα της (επιστημονικη φαντασια αλλα λεμε τωρα...) και φαω πιτα ζεστη και ζουμερη και φευγοντας ακουσω απο πισω μου τιποτα γελακια η σχολια, εχω βγαλει μυδραλιο και δεν εχει μεινει ουτε πουστης ορθιος...
οποτε ο καθενας αναλογα με τις αντοχες του και τις ιδεες του...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
εγω παλι τυπε μου στην υποθετικη περιπτωση αν μου αρεσει μια γκομενα και παω και της την πεσω εκει που καθεται με την παρεα της (επιστημονικη φαντασια αλλα λεμε τωρα...) και φαω πιτα ζεστη και ζουμερη και φευγοντας ακουσω απο πισω μου τιποτα γελακια η σχολια, εχω βγαλει μυδραλιο και δεν εχει μεινει ουτε πουστης ορθιος...
οποτε ο καθενας αναλογα με τις αντοχες του και τις ιδεες του...
Εχεις δικιο φιλε αλλα δυστυχως παντα πεφτουν σχολια απο πισω σου φυσικα.Το εχει  ομολογησει  μονη της μια γνωστη μου.Το θεμα ειναι κατα ποσον σε πειραζει ,ποσο το δεχεσαι αυτο ,διαβαζω πως τρωει ο αλλος χυλοπιτα και δεν τον νοιαζει γιατι μετα απο εκατο πιτες θα φαει καποια δηλ.αφου εχει καραξεφτιλισει την προσωπικοτητα του καποια στιγμη θα φαει,λυπαμαι αλλα αυτο δεν αντεχεται

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
me ενα ποτακι η δημητρα η γκοθου θα παιζει ματακια  :cum: :cum: :cum:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πατσουλι λέω το makeup. Η μια είχε βάλει κάμποσο μαύρο κραγιόν σαν διάολος. Μη παρασυρεστε από το ντύσιμο, τα καλλυντικά και το υφακι όταν κρίνετε την ομορφιά ενός θηλυκού, να κοιτάτε και σώμα. Ας πούμε αυτές είναι τελείως αβυζες.

Ηξερες τη μουνιτσα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εχεις δικιο φιλε αλλα δυστυχως παντα πεφτουν σχολια απο πισω σου φυσικα.Το εχει  ομολογησει  μονη της μια γνωστη μου.Το θεμα ειναι κατα ποσον σε πειραζει ,ποσο το δεχεσαι αυτο ,διαβαζω πως τρωει ο αλλος χυλοπιτα και δεν τον νοιαζει γιατι μετα απο εκατο πιτες θα φαει καποια δηλ.αφου εχει καραξεφτιλισει την προσωπικοτητα του καποια στιγμη θα φαει,λυπαμαι αλλα αυτο δεν αντεχεται
συμφωνω απολυτως
ουτε καραγκιοζης θα γινω ουτε σαλιαρης για να γαμησω
ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω
καποιον αλλον μπορει να μην τον πειραζει να τσαλακωνεται και δεκα φορες αρκει να κερδισει στο τελος ενα γαμησι
ο καθενας ειπαμε οτι ενεργει βασει των αντοχων που εχει σαν χαρακτηρας και των ιδεων του
εγω προσωπικα πανω απο την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου δε βαζω ΤΙΠΟΤΑ, οχι μουνι, ΤΙΠΟΤΑ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.474
Πόντοι
2.356
συμφωνω απολυτως
καποιον αλλον μπορει να μην τον πειραζει να τσαλακωνεται αρκει να κερδισει στο τελος ενα γαμησι
ο καθενας ειπαμε οτι ενεργει βασει των αντοχων που εχει σαν χαρακτηρας και των ιδεων του
εγω προσωπικα πανω απο την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου δε βαζω
ΤΙΠΟΤΑ, οχι μουνι, ΤΙΠΟΤΑ

Έτσι, συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά για μουνί, γιατί για δουλειά ή συνεργασία επαγγελματικού χαρακτήρα χρειάζεται ενίοτε ή ίσως αρκετές φορές να γίνεσαι ελεγχόμενα "μαλάκας" και να χάνεις λίγο και την αξιοπρέπειά σου, ποτέ όμως για τα γκομενικα, για να γαμήσεις δηλαδή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.474
Πόντοι
2.356
Όποιος χάνει αξιοπρέπεια κυνηγώντας και σαλιαρίζοντας ενώ τρώει επανειλημμένα τα μούτρα του είναι άξιος της τύχης του

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συμφωνω απολυτως
καποιον αλλον μπορει να μην τον πειραζει να τσαλακωνεται και δεκα φορες αρκει να κερδισει στο τελος ενα γαμησι
εγω προσωπικα πανω απο την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου δε βαζω ΤΙΠΟΤΑ, οχι μουνι, ΤΙΠΟΤΑ

:hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 12794571_1170689752956360_8728125765543147788_n.jpg
    12794571_1170689752956360_8728125765543147788_n.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom