Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οταν ο αλεξ πηγε στρατο εγω δεν ημουν ουτε σπ3ρμ@ στα τετοια του πατερα μου!!!
Παντως...γιατι ασχολειστε τοσο μαζι του;; μπορω και εγω να μαθω;;; :cheesy:

χαχαχαχ μουσιτσααα... ξερεις εσυ αλλα τους δουλευεις ολους με υπερωριες....  :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
735941.gif

:fuck2:   για αυτο που αναφερθηκε..εννοειται ομως!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Θα σας τα πει ο ίδιος που κάνει ωραίες καταθέσεις ψυχής, σαγηνευοντας τις μάζες. ( Και για να μην παρεξηγηθώ, όπου "μάζες", εννοώ τις άμορφες μάζες. Τουτέστιν τις ευτραφείς κυρίες που συνήθως νταραβερίζεται ).  :)

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα σας τα πει ο ίδιος που κάνει ωραίες καταθέσεις ψυχής, σαγηνευοντας τις μάζες. ( Και για να μην παρεξηγηθώ, όπου "μάζες", εννοώ τις άμορφες μάζες. Τουτέστιν τις ευτραφείς κυρίες που συνήθως νταραβερίζεται ).  :)

προς θεου εισαι πολυ καλος ανθρωπος γιατι να παρεξηγηθεις μελι σταζει το στομα σου.. προσεχε μη σε δαγκωσει κανενα ζωακι γιατι θα δηλητηριαστει..... τς τς τς  :vomit:

Επισκέπτης
Ζαβαρακατρανεμια ο ανθρωπος ειναι πανω απο 60χρονων...μη δινεις σημασια.
Παραληρρημα τριτης ηλικιας

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έλα st@rdust, η ιστοριούλα που σου είπα...θα αλλάξω απλώς τα ονόματα και ελαφρώς την ροή.

Κάποτε εργαζόμουν σε μια δουλειά που δεν θα αποκαλύψω αλλά που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να κάνουν.
Το αντικείμενο ήταν ζωντανό κι ότι καλύτερο, νόμιμο, με ένσημα και πολύ κερδοφόρο.
Δεν με περιόριζε σε μαλακίες τύπου "παπαγαλίας", "ανέπνεα" κάθε στιγμή κι ήμουν σχεδόν αυτόνομος.
Με τα χρόνια δείχνοντας καλά "νούμερα", έφτασα κάπου πάρα πολύ καλά. Μόνος μου.
Ο εργασιακός κύκλος μου "άνοιξε" αρκετά. Συναντιόμουν με άλλους από την εταιρεία και τότε κατάλαβα
ότι η ζωή συγκεντρώνει μαζί όσους σχετίζονται με κάτι μυστήριο, κατά έναν επίσης μυστήριο τρόπο.
Η ζωή θα σου δείξει την δουλειά που σου ταιριάζει. Αν δεν την κάνεις, θα κάνεις λάθος
διότι η ζωή ξέρει καλύτερα.

...

Μέσα σε όσους γνώρισα, συνάντησα και τον Εφιάλτη. Θα τον ονομάσω έτσι.
Καλό παιδί. Λίγο φιγουρατζής λόγω ηλικίας αλλά οκ. Μαζί με αυτόν καταλήξαμε όπου καταλήγουν όλοι
οι φυσιολογικοί υπάλληλοι με στόχους. Να αψηφίσουμε κάποιους κανόνες και να επιταχύνουμε
την ρέκλα μας (κοινώς φέρναμε αποτέλεσμα στον μισό χρόνο για να την "κοπανήσουμε")
Ως γνωστόν κανείς δεν γουστάρει να έχει αφεντικό, όσα κι αν του δίνουν.
Αυτή ήταν η ανταμοιβή στην ψυχολογία μας και αποκτήσαμε ελ. χρόνο να καλύψουμε τις δικές μας υποχρεώσεις
να γαμήσουμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όπως εμείς θέλουμε σε όσο χρόνο θέλουμε
κλέβοντας χρόνο. Παλικαρίσια. Στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρεις st@rdust, ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος
στις ζωές μας. Είναι ο στυγερός εγκληματίας στα σφιξίματα χεριών-συμφωνιών κι ο μέγας βιαστής
όλων των συνθηκών. Κι εμείς τον γαμούσαμε ακάποτα ρε μαν. Μου έρχεται να πέσω στο πάτωμα
όταν το σκέφτομαι. Είμαι περήφανος. Τον είχαμε κλείσει στην γωνία και τον χτυπούσαμε ανελέητα.
Καταφέραμε να εξισορροπήσουμε αποτέλεσμα-συνθήκες-χρήματα-χρόνο-ζωή κτλ κι όλοι ήταν ευχαριστημένοι.
Για χρόνια. Και τότε εμφανίστηκε η ξεκωλιάρα. Θα την ονομάσω Πηνελόπη.

...

Εκπληκτικό θηλυκό. Προσωπικά ήταν η τέλεια γυναίκα με την στόφα του πρωταθλητισμού σε στυλ και μυαλό.
Ναι, είχε μυαλό. Πολύ μυαλό. Όσες φορές έβγαινε άνδρας μαζί της, αισθανόταν κατευθείαν κερατάς
χωρίς να είναι. Όσες φορές βρισκόμασταν κι όσοι κι αν βρισκόμασταν μαζί της, από έναν καφέ
μέχρι εργασιακή μασαμπούκα ή βραδυνή έξοδο απλής παρέας, όλοι αισθανόμασταν κερατάδες.
Όλα τα άκομψα λιγούρια περνούσαν για να κοπλιμεντάρουν ή να πάρουν μάτι από κοντά την κορμάρα της
κι εμείς καθόμασταν σαν μαλάκες, να ακούμε. Μα και να μην μιλούσαν, ένιωθες το βλέμμα τους στην πλάτη σου.
Ένιωθες ότι σε καταριούνται να εξαφανιστείς για να έρθουν να κάτσουν αυτοί εκεί.
Και τι να πεις; η κυρία συνοδεύεται; αφού δεν συνοδεύεται. Απλά παρευρίσκεται.
Κάπου εκεί σταμάτησα να πηγαίνω διότι είχε καταντήσει μαλακία το θέμα.
Oι δε γυναίκες, που να σταθούν δίπλα της; τις "έσβηνε" από τον χάρτη.
Όλα καλά λοιπόν έστω κι έτσι μέχρι που ο Εφιάλτης ερωτεύτηκε κι άρχισε τις μαλακίες.
Η φιγούρα που ανέφερα παραπάνω. Άρχισε να τα βλέπει όλα ροζ αλλά όσο πήγαιναν όλο και σκούραιναν
σαν τα γνωστά αλλά μη εξηγήσιμα μουνόχειλα που μπλεβίζουν.

...

Άρχισε να κάθεται παραπάνω στην δουλειά, να ξεροσταλιάζει με την Πηνελόπη κι αυτό δεν ήταν καθόλου καλό
στα μάτια των "γαμημένων" της εταιρείας. Οι "γαμημένοι" είναι οι "σκυμμένοι", είναι όσοι δεν αγωνίζονται
για τον στόχο και το αποτέλεσμα αλλά θέλουν να γίνουν μεγιστάνες σε ένα βράδυ, γαμιώντας όλο το σύμπαν.
Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Αφού τα ψευτοβόλεψα, επέπληξα τον Εφιάλτη αλλά αυτός
αντί να ακούει τι του λέω, μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει προτείνει την Πηνελόπη για κάτι που μας αφορούσε
και προσέξε...σε κάτι που ουδέποτε δεχτήκαμε τρίτο άτομο χωρίς εξονυχιστική έρευνα
διότι φοβόμασταν μην πέσουμε σε άπληστο. Θα καταλάβεις πιο κάτω.
Όταν το άκουσα αυτό, ξεροκατάπια και αισθάνθηκα φόβο. Όχι απειλή αλλά φόβο. Τρόμαξα.
Ακόμα θυμάμαι την στιγμή όταν αναφέρω το γεγονός. Ο Εφιάλτης προσπέρασε και "ποδοπάτησε" ότι είχαμε
υλοποιήσει οι δυο μας για μια γαμημένη (εντάξει δεν λέω) μουνάρα. Κατάντησα (γιατί περί κατάντιας πρόκειται)
να κινούμαι πλέον μέσα στην δουλειά τόσο έντεχνα και αόρατα καλύπτοντας όλα τα λάθη του Εφιάλτη
που σταρχιδίστικα άφηνε σαν κουράδες να επιπλέουν στα φανερά. Έφτασα να περιμένω να σχολάσει
η Πηνελόπη (ξέρεις τι είναι st@rdust να τα έχεις σχεδιάσει όλα και να καταντάς ξεσκονίστρα του μαλάκα; )
για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Εφιάλτης και να τον συνεφέρω αλλά αυτός πλέον με έβλεπε
ως αντίζηλο χωρίς κανένα λόγο. Πήγαινα πρώτος κι έφευγα τελευταίος. Τι ντροπή Θεέ μου.

...

Μέχρι άδειες του κανόνιζα για να ξεκουμπιστεί κι αυτός δεν έφευγε. Ποιος; αυτός που ερχόταν
το πρωί τίγκα στις ζεμπεκιές; με μουνοζούμια μέχρι την κωλοτρυπίδα; που γαμούσαμε τις ίδιες γυναίκες;
μάλιστα κάποιες φορές και σε παρτούζα...που έμπαινε κι έβγαινε στο σπίτι μου χωρίς όρια σε τίποτα;  
ας μην γράψω άλλα. Όμως κι αυτή η πουτάνα, μου κωλοτριβόταν (για άλλους λόγους που δεν μας αφορούν)
κι ο Εφιάλτης ζήλευε εμένα...που ποτέ δεν αποκάλυψα τα μυστικά μας. Χωρίς να του δώσω καν δικαίωμα.
Τις αποκάλυπτε χαρτί και καλαμάρι τα πάντα για'μας. Οκ, δεν μπορούσε τουλάχιστον
να τις πει λίγα μυστικά; έπρεπε να τα πει όλα; τι θα κέρδιζε από την στιγμή που αυτή δεν κατείχε
το αντικείμενο; τελικά (όπως αναμενόταν άλλωστε) η Πηνελόπη μετέφερε τα πάντα στους "γαμημένους"
και ήρθε η καταστροφή. Αφορμή ήθελαν να μας κατηγορήσουν άλλωστε σαν τεμπέληδες με το πρόσχημα
ότι μπορείτε να φέρετε κι άλλα στην εταιρεία αλλά τον "παίζετε". Λες κι οι εταιρείες "χορταίνουν" ποτέ.

...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Oντως. Απολυθηκα απο τον στρατό Ιουνιο του 1996.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096
Για να θέτουμε τα πράγματα στις ορθές διαστάσεις τους.
Ο Άγιος είναι 82 και εγώ 81.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δείχνω 75, όπως μου έχουν πει.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ζαβαρακατρανεμια ο ανθρωπος ειναι πανω απο 60χρονων...μη δινεις σημασια.
Παραληρρημα τριτης ηλικιας

φωναζε με βαρβαρα μη μπερδευεσε με τον ψευτικο ονομα ...χαχαχα πλακα κανω... οχι ρε ενοειτε..ο ανθρωπος ειναι μιας ηλικιας... παιζει να προλαβε και τη πριζιτ μπαρντο με περιοδο...δε τρεχει κατι αστον... απλα την ειδε αγιος και ετσι ..τρομαρα του.... απαπα αμα μπει εκλησια θα φυγουν οι εικονες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για να θέτουμε τα πράγματα στις ορθές διαστάσεις τους.
Ο Άγιος είναι 82 και εγώ 81.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δείχνω 75, όπως μου έχουν πει.

αντε παγαινε για κανα τσαι η κανα χαμεμηλο λοιπον  :-* :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
φωναζε με βαρβαρα μη μπερδευεσε με τον ψευτικο ονομα ...χαχαχα πλακα κανω... οχι ρε ενοειτε..ο ανθρωπος ειναι μιας ηλικιας... παιζει να προλαβε και τη πριζιτ μπαρντο με περιοδο...δε τρεχει κατι αστον... απλα την ειδε αγιος και ετσι ..τρομαρα του.... απαπα αμα μπει εκλησια θα φυγουν οι εικονες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα ακομα χειροτερη η κατασταση...80χρονων λεει...
Ιησου Χριστε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Εδώ πρόλαβα με περίοδο την Μαρία Αντουανέτα...  την Μπρίζιτ δεν θα προλάβαινα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom