Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ωπα κουφαλες μισο εχασα επεισοδια..ποιος εκατσε σε ποιαν..ποια εκατσε σε ποιον και γενικα ποιος εσπρωξε και ποια εσπρωχτηκε?
Ναι ειναι.
Μου λεει και να γδυθεις μπροστα μου θα σου πω οχι.
Την αγαπαει σου λεω δεν μπορει να κοιταξει αλλη.
Μαζι μου δεν σαλιαρισε ποτε!
Ωπα κουφαλες μισο εχασα επεισοδια..ποιος εκατσε σε ποιαν..ποια εκατσε σε ποιον και γενικα ποιος εσπρωξε και ποια εσπρωχτηκε?
Ναι ειναι.
Μου λεει και να γδυθεις μπροστα μου θα σου πω οχι.
Την αγαπαει σου λεω δεν μπορει να κοιταξει αλλη.
Μαζι μου δεν σαλιαρισε ποτε!
Αν ισχυαν ολα αυτα τα κατεβατα που γραφεις και ημουν αντρας γκει...θα ηθελα να πηδηχτω ενω εγω ουδεποτε εστειλα πμ με καποιον και ουτε θελω να γνωριστω. Εσυ τι ζορι τραβας μαζι και σχολιαζεις οπου ποσταρω εγω;;; εδω εισαι για να σχολιαζεις και να κριτικαρεις τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ και οχι τα υπολοιπα μελη!
@koss ποτε δεν εβαλα προκλητικη φωτο
Μπαινει για να ανταλασει αποψεις στα πολιτικα και να παιρνει λιγο ματι.μαλιστα και εδω για πιο λογο μπαινει???? να δει το μετερεωλογικο δελτιο??
Μα δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος..οι αλλοι βγαζουν κακια οχι ο Αλεξ71 επειδη δεν του εκατσα.
Μια χαρα μιλαμε με τον αλεξ!
Με κεφαλαιο το εγραψα επειδη ο ψυχακιας δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα.Δεν τις σχολιάζουμε - κριτικάρουμε απλα γράφουμε την εμπειρια μας μαζι τους ... και εσεις βαθμολογειτε τους άντρες με τις φιλες σας.
και βασικα δεν βλεπω κάτι κακο γιατι το εγραψες με κεφαλαιο? κάποιες γυναικες γουστάρουν το σεξ αλλα και τα λεφτα ε τα συνδυάζουν και περνάμε ολοι ωραια.
προς το "σοβαρη" πηγαινε το σχολιο μου...ετερον εκατερον.. και επειδη εχει σχεση?? τι παει να πει οτι ειναι και πιστος....?
Συγνωμη κοπελια..μιας και αναφερθηκε..γδυσου εσυ μπροστα στον οποιονδηποτε (να εισαι και καποιας εμφανισης ομως εννοειται..οκ οχι μοντελε αλλα οχι και μπαζο τελειως) και αν δεν σου σφυριζει το διαφορικο μετα..αν δεν αναψουν τα ρουλεμαν να γινω αστροναυτης.
Αλλο στον οποιονδηποτε και αλλο στον φιλο μου τον άλεξ..με βλεπει σαν παιδι του..και τρεφει αγνα συναισθηματα για μεναΣυγνωμη κοπελια..μιας και αναφερθηκε..γδυσου εσυ μπροστα στον οποιονδηποτε (να εισαι και καποιας εμφανισης ομως εννοειται..οκ οχι μοντελε αλλα οχι και μπαζο τελειως) και αν δεν σου σφυριζει το διαφορικο μετα..αν δεν αναψουν τα ρουλεμαν να γινω αστροναυτης.
Αλλο στον οποιονδηποτε και αλλο στον φιλο μου τον άλεξ..με βλεπει σαν παιδι του..και τρεφει αγνα συναισθηματα για μενα
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σ!
Για το κλωνος δεν θα το σχολιασω γιατι τα χουμε πει εκατο φορες!λοιπον mystiko ξερεις οτι σε συμπαθω και οτι σε υποστηριζω αλλα μιλαω και χυμα... λοιπον δε ξερω τι εισαι του αλεξ κλωνος???μπατζανακι??? ξαδερφη... αλλα για να τον υποστηριζεις τοσο ισως εχετε νταλαβεριστει ... η εισαι πολυ ευκολοπιστη....φιλικη συμβουλη προσεχε.τι πιστευεις και τι σου λενε .. γτ πρεπει να σαι μικρουλη σε ηλικια... στο λεω γτ και εγω το τελευταιο καιρο παιρνω πολλα μαθηματα απο αυτη τη ζωη... εδω σ λενε ψεματα και σε κοιτανε στα ματια ποσο μαλλον απο ενα pc...
Για το κλωνος δεν θα το σχολιασω γιατι τα χουμε πει εκατο φορες!
Ολοι για ολες γραφουν κλωνος αλεξ κλπ δεν τον υποστηριζω..πλακα κανω.
Δεν με βριζει και απλα σχολιαζουμε στα θεματα..αυτο ειναι ολο!
Οσο τι κανει και με ποιες σάλιαριζει και ποιες θελει να πηδηξει εμενα δεν με νοιαζει!!
Τα παραπανω ποστ ειναι χιουμοριστικα.
Θελω να γινουμε φιλοι δεξου με..να αρχισω και εγω να τρεφω αγνα.. συναισθηματα για εσενα
Σε πειραζω ;)
Θελω ομως να μου γδυθεις να δω και εγω ποσο βραχος ειμαι..να δω αν εχει πιασει η εκπαιδευση μου στα συζηγικα καθηκοντα.
Παντως αληθεια..πολυ λατρεια στον Αλεξ ρε παιδι μου