Επισκέπτης
Θα τν έτρωγα ευχαριστως την κολοκυθοπιτα
πεινασες?
Θα τν έτρωγα ευχαριστως την κολοκυθοπιτα
ολα στο παιχνιδι ειναι..και λιγη γκρινια χρειαζετε ΛΙΓΗ ομως.. μη γινεστε ζαλουρες.ομωςςς .. αμα λεγαμε σε ολα ναι θα ειμασταν βαρετες...Χαχαχα αρα κανεις δεν γ..μαει καλά γιατί δεν υπάρχει γυναικα χωρις γκρινια
Μπλιαξ.Θα τν έτρωγα ευχαριστως την κολοκυθοπιτα
Γιατι, βιαζεσαι?
ολα στο παιχνιδι ειναι..και λιγη γκρινια χρειαζετε ΛΙΓΗ ομως.. μη γινεστε ζαλουρες.ομωςςς .. αμα λεγαμε σε ολα ναι θα ειμασταν βαρετες...
Στα δώρα λέμε ναι μονο. Και στην ερωτηση να σε βοηθισω στις δουλειες μωρο μου;ολα στο παιχνιδι ειναι..και λιγη γκρινια χρειαζετε ΛΙΓΗ ομως.. μη γινεστε ζαλουρες.ομωςςς .. αμα λεγαμε σε ολα ναι θα ειμασταν βαρετες...
Εσυ εισαι απο τις δυσκολες δηλαδη χαρα μου ε?ολα στο παιχνιδι ειναι..και λιγη γκρινια χρειαζετε ΛΙΓΗ ομως.. μη γινεστε ζαλουρες.ομωςςς .. αμα λεγαμε σε ολα ναι θα ειμασταν βαρετες...
Θελεις δωρακι??Στα δώρα λέμε ναι μονο. Και στην ερωτηση να σε βοηθισω στις δουλειες μωρο μου;
Ναι και σε αυτο
Ναιιιιιιι γαμωτο.πεινασες?
Ρωταμε οταν ξερουμε.την απαντηση;Θελεις δωρακι??
Στα δώρα λέμε ναι μονο. Και στην ερωτηση να σε βοηθισω στις δουλειες μωρο μου;
Ναι και σε αυτο
εξαρταται με ποιον εχω να κανω.... ;) μερικες φορες χρειαζεται....Εσυ εισαι απο τις δυσκολες δηλαδη χαρα μου ε?
η γκρινια ειναι το αλατοπιπερο στις σχεσεις.
εξαλλου δεν λενε,αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα?
Είναι τελειο!οταν ρωταει ο αντρας,για να βοηθησει την γυναικα στις δουλειες,δεν ειναι ευγενικο εκ μερους του?
Πα να φυγω
ετσι..:S :S τι ειναι αυτα ρε τυπε? πρεπει να ειμαστε λιγο ωριμοι οταν θελουμε σεξ θέλουμε σεξ οταν θελει να πει κατι το λεει τι γκρινιες και πεισματα και μαλακιες???? δεν τα γουσταρω καθολου αυτα.
Χαχαχαχα θα δίωξουμε σιγα σιγα ολους τους σκληρους απο το θρεντ.Πα να φυγω
:S :S τι ειναι αυτα ρε τυπε? πρεπει να ειμαστε λιγο ωριμοι οταν θελουμε σεξ θέλουμε σεξ οταν θελει να πει κατι το λεει τι γκρινιες και πεισματα και μαλακιες???? δεν τα γουσταρω καθολου αυτα.
ετσι..