Επισκέπτης
Παλιό αλλά αληθινό
Ναι μωρεε τα καλυτερότεραααααγιατι δεν ειμαστε καλα παιδια?
Αμα μια γυναίκα δεν γκρινιάζει..σκούντα την...μπορει και να πεθανε
Ναι μωρεε τα καλυτερότερααααα
Ε για αυτο δεν κάθομαι πολυ με κάποια και ειμαι σινγκλ γιατι η γκρινια και ο εγωισμος ειναι στη φυση σας και εγω δεν τα αντεχω αυτα
οποτε μολις δω οτι παραγνωριζομαστε την κοπανάω να σου πω αυτο ειναι και το μυστικο για επιτυχημενες σχέσεις παντου .... να μη γινεις πολυ οικειος με κανεναν γιατι μετα παραγνωριζεστε.
[/quote ζήσε ελευθερο πουλίιιιιιιι
Πώς ετσι τύπε?
Ε για αυτο δεν κάθομαι πολυ με κάποια και ειμαι σινγκλ γιατι η γκρινια και ο εγωισμος ειναι στη φυση σας και εγω δεν τα αντεχω αυτα
οποτε μολις δω οτι παραγνωριζομαστε την κοπανάω να σου πω αυτο ειναι και το μυστικο για επιτυχημενες σχέσεις παντου .... να μη γινεις πολυ οικειος με κανεναν γιατι μετα παραγνωριζεστε.
αφιερωμενο τυπε
Καλά κάνουν οι ανθρωποι. Οι στιγμές αναμεσα σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι δεν συγκρίνονται με μια ξεπέτα μέχρι και με τν ωραιότερη γκόμεναΤυπε ακουω μερικους να ταζουνε αιωνια αγαπη και δεσμευση ποσο διαφορετικοι μπορει να ειμαστε μεταξυ μας τελικα
Καλά κάνουν οι ανθρωποι. Οι στιγμές αναμεσα σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι δεν συγκρίνονται με μια ξεπέτα μέχρι και με τν ωραιότερη γκόμενα
αλλά οποιος δεν το έχει ζήσει πως να ξέρειιι?
Τυπε οταν η γκομενα γκρινιαζει και τσινιζει καποιος δεν γαμαει καλα.Νομος.Ε για αυτο δεν κάθομαι πολυ με κάποια και ειμαι σινγκλ γιατι η γκρινια και ο εγωισμος ειναι στη φυση σας και εγω δεν τα αντεχω αυτα
Χαχαχα με όποια σου αρέσει..σε εκείνη το πιθανότερο ειναι πως δεν αρέσεις.Ουτε συγκρινονται οι στιγμες που βγαινεις τη τσάρκα και ξέρεις οτι μπορεις να πάς με ΟΠΟΙΑ δεις και σου αρέσει!!!! Εκει να δεις τι έρωτας γινεται!!!! Αλλα οποιος δεν το εχει ζηει πως να ξέρειιιι???
Χαχαχα αρα κανεις δεν γ..μαει καλά γιατί δεν υπάρχει γυναικα χωρις γκρινιαΤυπε οταν η γκομενα γκρινιαζει και τσινιζει καποιος δεν γαμαει καλα.Νομος.
Τυπε οταν η γκομενα γκρινιαζει και τσινιζει καποιος δεν γαμαει καλα.Νομος.
Χαχαχα με όποια σου αρέσει..σε εκείνη το πιθανότερο ειναι πως δεν αρέσεις.
Το πιο γαμάτο ειναι να ξέρεις πως σε θέλει και εκείνη...
Επαναπαύσου τώραααα
Τυπε ακουω μερικους να ταζουνε αιωνια αγαπη και δεσμευση ποσο διαφορετικοι μπορει να ειμαστε μεταξυ μας τελικα
Γιατι, βιαζεσαι?Απεξω ειναι πιο αμεσο τυπε και πιο γρηγορο ή θα φας Χ ή θα προχωρησεις.
Αιτία για χωρισμό ειναι αυτό παιδιάάΜην μπαινεις σε αυτο το τρυπάκι τυπε μια ζωη ενοχικος θα εισαι. Και θα σε κάνει οτι θέλει επειδη θα σε βάζει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας καθε φορα. Οι γυναικες μπορει να γκρινιάζουν για το οτιδηποτε πχ επειδη δεν τις πηγες εκδρομη.
Θα τν έτρωγα ευχαριστως την κολοκυθοπιταεδω ταιριαζει απολυτα το ''περι ορεξεως κολοκυθοπιτα''
Χαχαχα με όποια σου αρέσει..σε εκείνη το πιθανότερο ειναι πως δεν αρέσεις.
Το πιο γαμάτο ειναι να ξέρεις πως σε θέλει και εκείνη...
Επαναπαύσου τώραααα