Επισκέπτης
ρε παιδια,τι πραγμα ειναι αυτο με τις ωρες στο σαιτ?
Χαχαχα πλάκα κάνω μωρέ!!!
επιστροφη στο μελλον
Ελαα ελαα μην αγχώνεσαι θα σε αποκαταστήσουμε κ σένα με μια δημετρη ξανθιά ρωσσίδα 20αραγΑΜΗΣΕΤΑ φιλε μου περνάω μεγαλο δραμα στη δουλεια κανεις δεν με καταλαβαινει .... εκτος του οτι οταν αρχιζουν τα "ελα να αποκατασταθεις και εσυ" τους κοιτάω δολοφονικά :S
Αμα κερδιζα το τζοκερ και δεν ειχα αναγκη τη δουλεια θα ειχα εκτυπωσει 2-3 καλες κριτικες μου και θα τους τις πηγαινα να τις διαβάσουν
δεν μπορω τους περιορισμους θελω την ελευθερια μου. Και που εχω διευθυντη στη δουλεια δεν μου καθεται καλα να φανταστεις ευτυχως ειναι καλος αλλιως θα ειχα φυγει.
γΑΜΗΣΕΤΑ φιλε μου περνάω μεγαλο δραμα στη δουλεια κανεις δεν με καταλαβαινει .... εκτος του οτι οταν αρχιζουν τα "ελα να αποκατασταθεις και εσυ" τους κοιτάω δολοφονικά :S
Αμα κερδιζα το τζοκερ και δεν ειχα αναγκη τη δουλεια θα ειχα εκτυπωσει 2-3 καλες κριτικες μου και θα τους τις πηγαινα να τις διαβάσουν
δεν μπορω τους περιορισμους θελω την ελευθερια μου. Και που εχω διευθυντη στη δουλεια δεν μου καθεται καλα να φανταστεις ευτυχως ειναι καλος αλλιως θα ειχα φυγει.
Δεν βγαινει γκομενα απο δω μεσα ε?
Εμενα δεν με ενδιαφερει να βγαλω γκομενα απο το Ιντερνετ γενικοτερα τυπε
δηλαδη τυπε,ακους για γαμο και βγαζεις σπυρια
που ησουν εσυ?
Εννοειται φαντασου να εισαι τέτοιος τύπος και να ακους καθε μερα για μωρα γαμους δραστηριοτητες σχολεια γριπες μιξες κτλπ :S :S ευτυχως το σαββατοκυριακο λειτουργει σαν οαση μέσα στην ερημο για μενα.
Θες να σε παρω να δουλέψεις μαζί μοτ να περιτρυγυριζεσαι μόνο απο γυναικες κος;
Θα δουλευπω μωρέ.εσυ θα καθεσαι ή θα δουλευεις?
θελω και εγω.
Θες να σε παρω να δουλέψεις μαζί μοτ να περιτρυγυριζεσαι μόνο απο γυναικες κος;
Πώς ετσι τύπε?Εμενα δεν με ενδιαφερει να βγαλω γκομενα απο το Ιντερνετ γενικοτερα τυπε
Θα δουλευπω μωρέ.
Νταξει θα τα βρούμε θα σας πάρω ολους(τα καλά παιδιά)
Θα σας εκπαιδεύσω και θα με βοηθάτε χαχαχα
Αμα μια γυναίκα δεν γκρινιάζει..σκούντα την...μπορει και να πεθανεΑμα δεν πρηζετε κοσμο ερχομαι γιατι ειμαι και λιγο ζαμανφουτιστας εγω δεν το μπορω το πρηξιμο νευριαζω :S
Παλιό.Αμα μια γυναίκα δεν γκρινιάζει..σκούντα την...μπορει και να πεθανε
Θα δουλευπω μωρέ.
Νταξει θα τα βρούμε θα σας πάρω ολους(τα καλά παιδιά)
Θα σας εκπαιδεύσω και θα με βοηθάτε χαχαχα