Επισκέπτης
Ποτε και δεν το πήρα χαμπαριJust did it ;)
Ποτε και δεν το πήρα χαμπαριJust did it ;)
το πουλι παντως τυπε θα ξενερωνε ασχημα αμα η γκομενα του (λεμε τωρα ) του ελεγε οτι πριν απο αυτον ειχε παει με καμια εικοσαρια. βασικα και καμια δεκαρια να ελεγε παλι θα ξενερωνα. μια τετοια γκομενα δε θα μπορουσε να γινει ποτε συζυγος του πουλιου :SΑμα ειναι ενταξει στην σχέση που θα κανει με μένα δεν με απασχολει τι έχει κανει στο παρελθον της.
Σε λιγοοοοοο
το πουλι παντως τυπε θα ξενερωνε ασχημα αμα η γκομενα του (λεμε τωρα ) του ελεγε οτι πριν απο αυτον ειχε παει με καμια εικοσαρια. βασικα και καμια δεκαρια να ελεγε παλι θα ξενερωνα. μια τετοια γκομενα δε θα μπορουσε να γινει ποτε συζυγος του πουλιου :S
Κυριες και κυριοι την μου
μπηκα για 10 λεπτα να δω τι κανετε και φευγω ;)Οh my god μη με γελουν τα ματια μου...ειναι το πουλί μέσα;
μπηκα για 10 λεπτα να δω τι κανετε και φευγω ;)
Εμμ οι κακές συνήθειες δεν κοβωνται ευκολα..μπηκα για 10 λεπτα να δω τι κανετε και φευγω ;)
εχω βελαξει στη δουλεια τυπεη απουσια σου ειναι αισθητη τυπε
εχω βελαξει στη δουλεια τυπε
γαμησε τα εχουνε βγει τα ματια μου
ουτε ξερω ποτε θα ξαναμπω
ενα 14ωρο τη μερα χαλαραπολλες ωρες?
Ωωωωωωωω ειναι εδω το πουλι???
μπηκα για λιγο πριν πλυνω δοντια τυπε να δω τι κανετεΩωωωωωωω ειναι εδω το πουλι???
τυπε στην παρουσα φαση ειμαι και χαλαροςΤύπε δεν ακολουθεις τον απαραβατο νομο του Λεφτη για 8 ωρες εργασια, 8 ωρες υπνο και 8 ωρες αναπαυση?
Το εχω κανει εγω το θρεντάκι πρώτο..
τυπε στην παρουσα φαση ειμαι και χαλαρος
αμα ληξει - ξερεις εσυ τι - προβλεπω το 14ωρο να γινει 24ωρο