Επισκέπτης
Χαχαχα γιατί με είδες να συγκλονιζομαι;Τοσο συγκλονιστικο ειναι?
Χαχαχα γιατί με είδες να συγκλονιζομαι;Τοσο συγκλονιστικο ειναι?
ενοειτε...
εχεις κανει ποτε??Χαχαχα γιατί με είδες να συγκλονιζομαι;
Κανεις τοπλες;
Στο ειπε κ εσυ την ξαναρωτησες!!!Χαχαχα γιατί με είδες να συγκλονιζομαι;
Με τόσα λεφτά που δίνω για να το αγοράσω δεν μου πάει η καρδιά να το βγαλωεχεις κανει ποτε??
δενε χει να κανει με τα προσοντα... ειναι να νιωθεις ανετα με το σωμα σου... δεν ειναι κακο να κανεις τοπλες εδω ελλαδα εχουμε κοληματα ...οι ξενοι ερχονται χαλαρα τα πετανε εξω και δε τρεχει τιποτα.. πεταει ο αλλος τι προβοσκιδα του και δεν τον νοιαζει τιποτα ξερω γω χαχαχαχαμε αυτα τα προσοντα,λογικο ;) ;) ;)
δενε χει να κανει με τα προσοντα... ειναι να νιωθεις ανετα με το σωμα σου... δεν ειναι κακο να κανεις τοπλες εδω ελλαδα εχουμε κοληματα ...οι ξενοι ερχονται χαλαρα τα πετανε εξω και δε τρεχει τιποτα.. πεταει ο αλλος τι προβοσκιδα του και δεν τον νοιαζει τιποτα ξερω γω χαχαχαχα
δενε χει να κανει με τα προσοντα... ειναι να νιωθεις ανετα με το σωμα σου... δεν ειναι κακο να κανεις τοπλες εδω ελλαδα εχουμε κοληματα ...οι ξενοι ερχονται χαλαρα τα πετανε εξω και δε τρεχει τιποτα.. πεταει ο αλλος τι προβοσκιδα του και δεν τον νοιαζει τιποτα ξερω γω χαχαχαχα
δε πρεπει να ντρεπεται καποιος για οτι εχει..η για οτι δεν εχει... ;) χαλαραααΕσυ λες να ντρέπεται και να μην κάνει?
Στο ειπε κ εσυ την ξαναρωτησες!!!
Πως χαρακτηριζεται αυτο??
αυτος ο θεατρινισμος σε ολα μου τη δινει... γιατι δηλαδη θα πρεπει να το παιζουν ολοι καπως... ? πωπωωω σε καταλαβαινωΙσχυει αυτο ειμαστε συντηρητικη χωρα πχ το πρωι στο γραφειο πρεπει να παριστάνεις τον σχεσάκια για να μην σε κακοχαρακτηρισουν οι παντρεμενοι εκει μεσα :S
Ισχυει αυτο ειμαστε συντηρητικη χωρα πχ το πρωι στο γραφειο πρεπει να παριστάνεις τον σχεσάκια για να μην σε κακοχαρακτηρισουν οι παντρεμενοι εκει μεσα :S
το ξερω...και παλι,δεν το ειπα για κακο. ;)
Οταν το επαναλαμβανεις δινεις εμφαση. Εμφαση προφανως γτ κατι σου εκανε εντυπωση, οχι γτ δεν ακουσες!!!Αποκλειεται να τα έχασε η Μυστικο τυπισσα φαινεται ψαγμένη -.-
Εδω ειμαστε στο χωρο που περιτρανα αποδεικνυει οτι η πλειοψηφια παιζει θεατρο σε ολες τις παραμετρους της ζωης τους!!!αυτος ο θεατρινισμος σε ολα μου τη δινει... γιατι δηλαδη θα πρεπει να το παιζουν ολοι καπως... ? πωπωωω σε καταλαβαινω
Οταν το επαναλαμβανεις δινεις εμφαση. Εμφαση προφανως γτ κατι σου εκανε εντυπωση, οχι γτ δεν ακουσες!!!
Ναι, κωλο δεν αλλαξα ακομανεο αβαταρ?
καλα να παθει η πλειοψηφια.. εμενα το θεατρακι ποτε δε μαρεσε... αλλα αμα η δουλεια σου στο επιβαλει τι να κανεις... ??Εδω ειμαστε στο χωρο που περιτρανα αποδεικνυει οτι η πλειοψηφια παιζει θεατρο σε ολες τις παραμετρους της ζωης τους!!!
αυτος ο θεατρινισμος σε ολα μου τη δινει... γιατι δηλαδη θα πρεπει να το παιζουν ολοι καπως... ? πωπωωω σε καταλαβαινω