ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
ναι ισχυει.Ελπιζω να μην γινω απο αυτους τους καθηγητεςΝαι σε ολες γινεται. Βεβαια ορισμενοι καθηγητες το λενε με ενα υφακι...
ναι ισχυει.Ελπιζω να μην γινω απο αυτους τους καθηγητεςΝαι σε ολες γινεται. Βεβαια ορισμενοι καθηγητες το λενε με ενα υφακι...
Χαίρομαι που το ακουω. Νομιζα οτι οι πυροβολημενοι ημασταν μονο εμεις.
ιεκ η τριτοβάθμια?Αντε ρε αληθεια,σας μιλούσαν στον πλυθηντικό στις σχολές σας;
Ζηλεύω εμάς μας λέγαν αντε μωρή τέλειωνε με το ένα νυχι δεκα ώρες...έχεις αλλα 15να βάψεις
Αδικια
Αντε ρε αληθεια,σας μιλούσαν στον πλυθηντικό στις σχολές σας;
Ζηλεύω εμάς μας λέγαν αντε μωρή τέλειωνε με το ένα νυχι δεκα ώρες...έχεις αλλα 15να βάψεις
Αδικια
Χαρα μου, αν σας ελεγαν στη σχολη "κυρια συναδελφε ολοκληρωστε την περιποιηση του όνυχος" κατι δεν θα πηγαινε καλα.
ε λογικα για αυτο :-Ιδιωτική σχολή αισθητικης
Χαρα μου, αν σας ελεγαν στη σχολη "κυρια συναδελφε ολοκληρωστε την περιποιηση του όνυχος" κατι δεν θα πηγαινε καλα.
Ε μια φορά ντάξει. Ειναι πανακριβες οι ιδιωτικες.
Απο τότε με έχει μαγκωμενη ομως..δεν μου τα σκαει
Δεν ειναι χρονια,καμποσους μηνες μονο.
Λοιπόν ρεμαλια καλη η παρεα σας αλλα ηρθε η ωρα να παω για νανι.Εχω και ταξιδι αυριο.Καληνύχτα και καλή συνέχεια![]()
Καληνύχτα :-*Λοιπόν ρεμαλια καλη η παρεα σας αλλα ηρθε η ωρα να παω για νανι.Εχω και ταξιδι αυριο.Καληνύχτα και καλή συνέχεια![]()
Δεν πειραζει, αυριο θα εισαι πολυ καλύτερα.
Καληνυχτα Μεγάλε Μάγιστρε.
καληνυχτα τυπε
![]()
Καληνύχτα :-*
Ναι.
Χαλαρωσε δεν έγινε και τιποτα
Ναι ναι αυτό ακριβώς πρώτα με κακομαθαίνει και μετά βάζει τις φωνές..αντρες....Πριγκίπισσα ε?
Πριγκίπισσα ε?
ωραιο ακουγεται.Με τη θρησκεία δε τα παω και πολυ καλα βεβαια