wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ούτε αυτοι ειχανε ιδιαιτερη σχεση με τη θρησκεια τύπε μου![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εννοειται!!!Αλλά εσυ εχεις αδυναμια στον μπαμπα και οχι στη μαμα.
Εννοειται!!!
Οχι καλέ απλα αυτος σε όλα ναι λεει!!!!!καλυτερες οι σχεσεις με τον μπαμπα?
Οχι καλέ απλα αυτος σε όλα ναι λεει!!!!!
Ερωτηματολογιο;;;
Μια κουβέντα θα πω...οχι παραπάνωοχι
δηλαδη πειθεται ευκολοτερα?
Μια κουβέντα θα πω...οχι παραπάνω![]()
Ετσι!!! Μπαμπας ειναι ενας μόνο!!!![]()
![]()
Και η μαμα μία ειναι αλλά δεν βλεπω μεγαλες ανακοινωσεις για χαρη της![]()
Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Το 1993-1994 εκαναν συνταγματικη ιστορια μαζι Παυλοπουλος-Αλιβιζατος. Σαν "διδυμο" με μορφη διαλογου στην αιθουσα. Ουσιαστικα ο Παυλοπουλος εκανε τον "δεξιο" και ο Αλιβιζατος τον "αριστερο" και εξεφραζαν (σικέ προφανως) διαφωνιες. Η αιθουσα (αμφιθεατρο Λαμπρου για οσους ξερουν τη νομικη Αθηνων) χωρούσε 250 ατομα καθιστους. Στα μαθηματα τους, ηταν γεματα τα καθισματα, οι διαδρομοι, ο χωρος μπροστα απο την εδρα οκλαδον, ο διαδρομος ΕΞΩ απο την αιθουσα, καπου 600 ατομα. Αν επεφτε καρφιτσα εκανε κροτο. Την ανασα μας κραταγαμε. Γι αυτο πικραθηκα πολυ οταν μετα ειδα τον Παυλοπουλο να γινεται τοσο αποτυχημενος υπουργος.ρε τυπε πως ειναι να σου καουνμαθημα τετοια ονοματα?κανω μια σύγκριση με τη δικη μου τη σχολη και λεω οτι υπαρχει τερατιο χασμα.Βέβαια τελείως διαφορετικη ειδικότητα
38 ειναι ο αγαπημενος μου.
Για την μαμα τι να πω ρε παιδια;;; ειναι η καλυτερη αλλά ο μπαμπας με κακομαθαίνει συνεχώς και με βλέπει ακομα σαν 10χρονων...εχει πλακα!
Νεότατος!!!!38 ειναι ο αγαπημενος μου.
Για την μαμα τι να πω ρε παιδια;;; ειναι η καλυτερη αλλά ο μπαμπας με κακομαθαίνει συνεχώς και με βλέπει ακομα σαν 10χρονων...εχει πλακα!
Το θεμα ειναι οτι ούτε εμεις τοτε συνειδητοποιουσαμε τι ζουσαμε ακριβως. Τωρα το καταλαβαινω.δεν εχω λογια Αλεξ.Δυστυχώς δε πρόκειται να ζήσω κάτι τέτοιο
Μπορω να φανταστω πολυ περισσοτερα!!!Φανταζεσαι να ειναι μελος???????????