ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
η πας πανεπιστήμιο η δε παςΜπέης, Αλιβιζατος, Καμινης, Παυλοπουλος, Φλογαΐτης, Σταθόπουλος...
η πας πανεπιστήμιο η δε παςΜπέης, Αλιβιζατος, Καμινης, Παυλοπουλος, Φλογαΐτης, Σταθόπουλος...
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας.Τον Καμινη τον βρισκω γοητευτικο
Η Θεσσαλονικη ομως ειχε τον κολοσσό Βενιζέλο.η πας πανεπιστήμιο η δε πας
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας.
Καπως ετσι τύπε, ειδικα η αρχη της δεκαετιας του 1990 ειχε μαζεψει απιστευτα ονοματα.dream team φαση?
Καπως ετσι τύπε, ειδικα η αρχη της δεκαετιας του 1990 ειχε μαζεψει απιστευτα ονοματα.
ρε τυπε πως ειναι να σου καουνμαθημα τετοια ονοματα?κανω μια σύγκριση με τη δικη μου τη σχολη και λεω οτι υπαρχει τερατιο χασμα.Βέβαια τελείως διαφορετικη ειδικότηταΚαπως ετσι τύπε, ειδικα η αρχη της δεκαετιας του 1990 ειχε μαζεψει απιστευτα ονοματα.
Πιστευω πως ξερω τον εναν που θα διαλεγες σιγουρα!!!αναρωτιεμαι ποια ειναι η dream team του σαιτ.
στον αλεξ αναφερεσε?Πιστευω πως ξερω τον εναν που θα διαλεγες σιγουρα!!!
Πιστευω πως ξερω τον εναν που θα διαλεγες σιγουρα!!!
Ναιστον αλεξ αναφερεσε?
Μαλλον εσενα θα πρεπει να αρχισω να ζηλευω!!!φυσικα τον ιστορικο Alex71!
Μαλλον εσενα θα πρεπει να αρχισω να ζηλευω!!!
Μαλλον εσενα θα πρεπει να αρχισω να ζηλευω!!!
Εγω θα βαζα τον Μπραμπ επισηςροζυ,ο αλεξ ειναι το μονο σιγουρο μελος.
ποιοι αλλοι λες να μπουν?
δεν εχω λογια Αλεξ.Δυστυχώς δε πρόκειται να ζήσω κάτι τέτοιοΝα σου δωσω ενα παραδειγμα. Το 1993-1994 εκαναν συνταγματικη ιστορια μαζι Παυλοπουλος-Αλιβιζατος. Σαν "διδυμο" με μορφη διαλογου στην αιθουσα. Ουσιαστικα ο Παυλοπουλος εκανε τον "δεξιο" και ο Αλιβιζατος τον "αριστερο" και εξεφραζαν (σικέ προφανως) διαφωνιες. Η αιθουσα (αμφιθεατρο Λαμπρου για οσους ξερουν τη νομικη Αθηνων) χωρούσε 250 ατομα καθιστους. Στα μαθηματα τους, ηταν γεματα τα καθισματα, οι διαδρομοι, ο χωρος μπροστα απο την εδρα οκλαδον, ο διαδρομος ΕΞΩ απο την αιθουσα, καπου 600 ατομα. Αν επεφτε καρφιτσα εκανε κροτο. Την ανασα μας κραταγαμε. Γι αυτο πικραθηκα πολυ οταν μετα ειδα τον Παυλοπουλο να γινεται τοσο αποτυχημενος υπουργος.
Επιπλεον στη Νομικη συνεβαινε και κατι φοβερο (δεν ξερω αν συμβαινει ακομη).Απο το πρωτο ετος, οι καθηγητες απευθυνομενοι σε σενα (18 ετων!) σε αποκαλούσαν "κυριε συναδελφε" και σου μιλουσαν στον πληθυντικο. Τους πρωτους μηνες νιωθαμε να ζουμε κατι σαν παρανοια.
Αυτο νομίζω συμβαίνει σε όλες τις σχολές.Γίνεται και στη δική μαςΕπιπλεον στη Νομικη συνεβαινε και κατι φοβερο (δεν ξερω αν συμβαινει ακομη).Απο το πρωτο ετος, οι καθηγητες απευθυνομενοι σε σενα (18 ετων!) σε αποκαλούσαν "κυριε συναδελφε" και σου μιλουσαν στον πληθυντικο. Τους πρωτους μηνες νιωθαμε να ζουμε κατι σαν παρανοια.
Ναι σε ολες γινεται. Βεβαια ορισμενοι καθηγητες το λενε με ενα υφακι...Αυτο νομίζω συμβαίνει σε όλες τις σχολές.Γίνεται και στη δική μας