ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
black metalΟύτε γκοθ, ουτε επικ, ουτε θρας. Τι ειναι τούτο?
black metalΟύτε γκοθ, ουτε επικ, ουτε θρας. Τι ειναι τούτο?
τι εγινε ρε τυπε σε εκοψε στο μαθημα?![]()
ναι ισχυειΣε πολλά συμφωνουμε εμεις!!!![]()
γαμα του την κορη απο κώλοαυτο δεν με πειραξε καθολου.
το στυλακι του με πειραξε.
αααα εσυ ζείτε έρωτα οχι μαλακιεςΘυμασαι??![]()
Φυσικα θυμαμαι!!!! Δεν εχω παθει τιποταΘυμασαι??![]()
Ακου τύπε. 1993, νομικο σπουδαστηριο Αθηνων. Εξετασεις προφορικες συνθεση δημοσιου δικαιου. Εξεταστής, Προκοπης Παυλοπουλος.αυτο δεν με πειραξε καθολου.
το στυλακι του με πειραξε.
Καλημεριζω τον Alex71! μολις μαζευτηκα σπιτι!Ακου τύπε. 1993, νομικο σπουδαστηριο Αθηνων. Εξετασεις προφορικες συνθεση δημοσιου δικαιου. Εξεταστής, Προκοπης Παυλοπουλος.
Μια ερωτηση σε ομαδα πεντε ατομων.
Δεν απαντησε κανενας.
Ολοι εξω. Κοπηκατε. Τι ηρθατε να κανετε εδω?
Ακου τύπε. 1993, νομικο σπουδαστηριο Αθηνων. Εξετασεις προφορικες συνθεση δημοσιου δικαιου. Εξεταστής, Προκοπης Παυλοπουλος.
Δεν απαντησε κανενας.
ναι ο ΠτΔο γνωστος Παυλοπουλος τυπε?
Φυσικα. Τότε νομικος συμβουλος της Προεδρίας της Δημοκρατιας με προεδρο τον Καραμανλη.ο γνωστος Παυλοπουλος τυπε?
την ερωτηση την θυμασαι Αλεξ?Ακου τύπε. 1993, νομικο σπουδαστηριο Αθηνων. Εξετασεις προφορικες συνθεση δημοσιου δικαιου. Εξεταστής, Προκοπης Παυλοπουλος.
Δεν απαντησε κανενας.
Εμενα μονο τύπε????????Καλημεριζω τον Alex71! μολις μαζευτηκα σπιτι!
Φυσικα. Τότε νομικος συμβουλος της Προεδρίας της Δημοκρατιας με προεδρο τον Καραμανλη.
Και καθηγητης μου στο προηγουμενο ετος ηταν ο Καμινης.
Δεν ημουν εγω στην πενταδα, καποιοι φιλοι μου ηταν. Εγω ημουν στο τμημα που εξεταζε ο Αλιβιζατος.την ερωτηση την θυμασαι Αλεξ?
Τον Καμινη τον βρισκω γοητευτικοΦυσικα. Τότε νομικος συμβουλος της Προεδρίας της Δημοκρατιας με προεδρο τον Καραμανλη.
Και καθηγητης μου στο προηγουμενο ετος ηταν ο Καμινης.
Μπέης, Αλιβιζατος, Καμινης, Παυλοπουλος, Φλογαΐτης, Σταθόπουλος...ολες οι φιρμες τυπε?![]()
Μπέης, Αλιβιζατος, Καμινης, Παυλοπουλος, Φλογαΐτης, Σταθόπουλος...