alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Να το αφησουμε καλυτερα.
ενα ενα μας τα βγαζεις
απο ποιο χωρο - τομεα τυπε;
Να το αφησουμε καλυτερα.
ενα ενα μας τα βγαζεις
απο ποιο χωρο - τομεα τυπε;
Κ αυτο που ειπα αναφεροταν σε πλαισιο γαμου χαρα μουΤι αμερικανιές ειναι αυτες χαρα μου, στους ελληνικους γαμους δεν εχει τετοια.
Ρε τυπε εισαι παντρεμενος,φαινεσαι να ξερεις απο γυναικες και πας και μπλεκεις με τετοιου ειδους γυναικες?Μωρε την εχω ξαναπει, νομιζω θα κουρασουμε οσους την εχουν ξανακουσει. Εν παση περιπτωσει με δυο λογια, τα πηρε κρανιο η αλλη καποια στιγμη, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου, της λεει εχω σχεση 10 μηνες με τον αντρα σου, να τον χωρισεις γιατι θελω να τον παντρευτω, της λεει η γυναικα μου κοψε το λαιμο σου ειμαι εγκυος (ψεματα), παθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει, η μανα της εψαχνε να με καθαρισει, η γυναικα μου εκανε αιτηση διαζυγιου, τα ξαναεφτιαξα με την αλλη, το μαθαινει η γυναικα μου, μου λεει παρατα την και ελα πισω μην κλεισουμε το σπιτι μας, γυρισα. Αυτα. Τελος.
Τοτε δεν ειχε μαθει ακομη!!!Ρε τυπε εισαι παντρεμενος,φαινεσαι να ξερεις απο γυναικες και πας και μπλεκεις με τετοιου ειδους γυναικες?
Πως και δεν την καταλαβες??![]()
παντως μπραβο του,συνεχιζει ακαθεκτος!Τοτε δεν ειχε μαθει ακομη!!!
Στην αρχη το επαιζε πολυ ανετη τύπε ;)Ρε τυπε εισαι παντρεμενος,φαινεσαι να ξερεις απο γυναικες και πας και μπλεκεις με τετοιου ειδους γυναικες?
Πως και δεν την καταλαβες??![]()
αλεξ μπορεις να πεις στη συζυγο οτι θα πας επαρχια για καμια βδομαδα για ενα πολυ σοβαρο δικαστηριο που δηθεν ανελαβες και να πας τη ροζυ ρομαντικο πορνοταξιδακι λας βεγκας για μεγαλεια και αιωνιους ορκους
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.thelasvegasweddingtravelcompany.com/images/wtc_1_wedding_8_0b10815314c543429d7c40974c99feb6_display.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλεξ μπορεις να πεις στη συζυγο οτι θα πας επαρχια για καμια βδομαδα για ενα πολυ σοβαρο δικαστηριο που δηθεν ανελαβες και να πας τη ροζυ ρομαντικο πορνοταξιδακι λας βεγκας για μεγαλεια και αιωνιους ορκους
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.thelasvegasweddingtravelcompany.com/images/wtc_1_wedding_8_0b10815314c543429d7c40974c99feb6_display.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να πει οτι ανελαβε την υπερασπιση του αλβανου δολοφονου στην χαλκιδικη και θα λειπει αναγκαστικα κανα μηνα στην Β.Ελλαδα!
Μαλλον σαν να πηγαινεις στο Αργος με το πεπονι σου.αν και τωρα που το σκεφτομαι, να πας λας βεγκας με γκομενα ειναι σα να πηγαινεις στριπτιτζαδικο με τον παπα της ενοριας
![]()
Θα πηγαινες χωρις εμενα??Μαλλον σαν να πηγαινεις στο Αργος με το πεπονι σου.
πλακα πλακα το σκεφτομαι για φετος το καλοκαιρι για αυτο το πακετακι νεα υορκη - λας βεγκας - λος αντζελες
το ειχα ψαξει και περσυ αλλα τελικα δεν εκατσε
χεζομαι λιγο βεβαια με τα μουσλιμια που εχουν βγαλει τις λυσσες τελευταια
μη γινει καμια μαλακια και μας βρουν μαζι με το μαυρο κουτι...
αλλα θελω να παω να δω αμερικα να κανω ενα ταξιδακι καφριλας αλα χανγκοβερ
εχω βρει και πορνοκολλητο για παρεακι, εχω μαζεψει και τα φραγκα ευρω-ευρω
θελει την τελικη αποφαση :S
Οχι χαρα μου, παντού μαζι σου θα πηγαινα.Θα πηγαινες χωρις εμενα??![]()
:-* :-* :-*Οχι χαρα μου, παντού μαζι σου θα πηγαινα.
τυπε η σοβαρη ενασχοληση με ελλεεινιδες ειναι χομπυ για οσους εχουν ολα τα προβληματα τους λυμεναΠαντως η ελληνιδες μια χαρα ειναι δεν ξερω τι λετε εσειςΕκανα μια φιλη προσφατα στο φβ (δεν την γνωριζω προσωπικα)και βλεπω σημερα ολοι μερα ψαχνεται
και ειναι σχετικα μικρουλα και πολυ ομορφη! ψαχνεται πολυ το κοριστι και βλεπω αρκετους να την πολιορκουν...σημερα περα απο κανα δυο λαικ δεν εκανα τιποτα, καποια στιγμη ομως θα γινει η επιθεση
![]()
Το πρωτο φτανει μαν ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα.τυπε η σοβαρη ενασχοληση με ελλεεινιδες ειναι χομπυ για οσους εχουν ολα τα προβληματα τους λυμενα
εχουν χρημα, χρονο, φαια ουσια και νευρα προς σπαταλη
ανθρωπους που διαφορετικα θα εβλεπαν τα νυχια τους να μεγαλωνουν