Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
παθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει
να σε παρει απο την αλλη δεν καταφερε
ουτε να αυτοκτονησει δεν καταφερε;
αχρηστη σε ολα...

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Μωρε την εχω ξαναπει, νομιζω θα κουρασουμε οσους την εχουν ξανακουσει. Εν παση περιπτωσει με δυο λογια, τα πηρε κρανιο η αλλη καποια στιγμη, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου, της λεει εχω σχεση 10 μηνες με τον αντρα σου, να τον χωρισεις γιατι θελω να τον παντρευτω, της λεει η γυναικα μου κοψε το λαιμο σου ειμαι εγκυος (ψεματα), παθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει, η μανα της εψαχνε να με καθαρισει, η γυναικα μου εκανε αιτηση διαζυγιου, τα ξαναεφτιαξα με την αλλη, το μαθαινει η γυναικα μου, μου λεει παρατα την και ελα πισω μην κλεισουμε το σπιτι μας, γυρισα. Αυτα. Τελος.

Ε?!WTF τυπε μου? :o :o :o Με κουφανες το ξερεις?! Καθε σειρα που διαβαζα ελεγα δεν παιιζει! Σηριαλ δηλαδη το σκηνικο.  Τι ανατροπες και τραβηγματα :grin: Φωσκολος τελειως η ολη φαση. Και εσυ επρεπε να βρεις την καραψυχακια γκομενα? Αυτο με το φορτηγο με εστειλε τελειως. Ποσο σαλεμα πια...
Μπραβο στην γυναικα σου που της εκοψε να πει τετοιο ψεμμα πουτανια στην αλλη. Κωλοφαρδος που δεν σε εχει ακομα στην μεγγενη και γκομενιζεις δεξια αριστερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ε?!WTF τυπε μου? :o :o :o Με κουφανες το ξερεις?! Καθε σειρα που διαβαζα ελεγα δεν παιιζει! Σηριαλ δηλαδη το σκηνικο.  Τι ανατροπες και τραβηγματα :grin: Φωσκολος τελειως η ολη φαση. Και εσυ επρεπε να βρεις την καραψυχακια γκομενα? Αυτο με το φορτηγο με εστειλε τελειως. Ποσο σαλεμα πια...
Μπραβο στην γυναικα σου που της εκοψε να πει τετοιο ψεμμα πουτανια στην αλλη. Κωλοφαρδος που δεν σε εχει ακομα στην μεγγενη και γκομενιζεις δεξια αριστερα
Ψυχάκι μεγαλο η συγκεκριμενη, αλλά και τεραστια προσωπικοτητα, κακα τα ψεματα.
Και εννέα χρονια μεγαλυτερη μου.
Οντως η γυναικα μου με εξεπληξε τοτε με την ετοιμοτητα της, την εστειλε κανονικα. Δεν της το ειχα.
Τύπε δεν καταλαβες, απο κοντα με εχει. Αν δεν με ειχε απο κοντα θα ειχα τριπλασια δραση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ροζυ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ασχετως τι λεει ο αλεξ, θα γουσταρες καποια στιγμη να χωριζε ο αλεξ και να σε επαιρνε με παπα και με κουμπαρο;
Αυτο ειναι το ζιζανιο? Με απογοητευσες, περιμενα κατι πιο πικαντικο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
ροζυ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ασχετως τι λεει ο αλεξ, θα γουσταρες καποια στιγμη να χωριζε ο αλεξ και να σε επαιρνε με παπα και με κουμπαρο;
Αν δεν μου κολλουσε σε κατι, δεν θα ημουν τοσο καιρο μαζι του. Νομιζω οτι δεν χρειαζοταν καν η ερωτηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αν δεν μου κολλουσε σε κατι, δεν θα ημουν τοσο καιρο μαζι του. Νομιζω οτι δεν χρειαζοταν καν η ερωτηση.
Μην απαντας ετσι. Δεν ειναι αυτονοητο το οτι επειδη εισαι καιρο μαζι μου, θα ηθελες να με παντρευτεις κιολας. Αν θυμασαι και κατι "προηγουμενο" που ειχα, δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μην απαντας ετσι. Δεν ειναι αυτονοητο το οτι επειδη εισαι καιρο μαζι μου, θα ηθελες να με παντρευτεις κιολας. Αν θυμασαι και κατι "προηγουμενο" που ειχα, δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.
μπηκαν τα ζιζανια στη σχεση  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.751
Πόντοι
606
Οντως η γυναικα μου με εξεπληξε τοτε με την ετοιμοτητα της, την εστειλε κανονικα. Δεν της το ειχα.
Τύπε δεν καταλαβες, απο κοντα με εχει. Αν δεν με ειχε απο κοντα θα ειχα τριπλασια δραση.
μα που θα εφτανες?ποσο γαμησι?εχω ψαρωσει  :o

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Βασικα με ρωτανε εμενα για γαμο...  :rolleyes:
Θα ηθελα να ειμαστε μαζι, αυτο!!!

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1

Μιλφακι η τυπισσα ε?Τυπε αυτες ειναι και οι πιο επικινδυνες γιατι μπορει να γινουν πιο ανταγωνιστικες και κτητικες ειδικα οταν γινονται τελειως θειτσες.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
To επομενο ερωτημα βεβαια θα ηταν, "πώς εισαι βεβαιη οτι σε σενα θα ηταν πιστος"...
Δεν ειμαι, αλλα εχω απομυθοποιησει το θεμα της μονογαμικοτητας. Το ξενοπηδημα δεν το θεωρω σημαντικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom