alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ημουν μικρος τοτε, δεν το χειριστηκα σωστα.σ εκανε εμετο?και το παιζεις και μπαλαδορος?![]()
Ημουν μικρος τοτε, δεν το χειριστηκα σωστα.σ εκανε εμετο?και το παιζεις και μπαλαδορος?![]()
Πες ρε τύπε.να κανω την ερωτηση τωρα του ενος εκατομμυριου;
να σπειρω ζιζανια;
να τα κανω ολα πουτανα;
ε;
ε;
πειτε μου
θελετε;
ε;
Α δεν ημουν πειστικος???????????Στην αρχη, μεχρι να αντιληφθω οτι πραγματι εννοουσες τα οσα ελεγες!!!
να σε παρει απο την αλλη δεν καταφερεπαθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει
Πες το ψεματα.να σε παρει απο την αλλη δεν καταφερε
ουτε να αυτοκτονησει δεν καταφερε;
αχρηστη σε ολα...
Ηταν τοσο παραδοξο το σκηνικο, που δυσκολευομουνΑ δεν ημουν πειστικος???????????
Μωρε την εχω ξαναπει, νομιζω θα κουρασουμε οσους την εχουν ξανακουσει. Εν παση περιπτωσει με δυο λογια, τα πηρε κρανιο η αλλη καποια στιγμη, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου, της λεει εχω σχεση 10 μηνες με τον αντρα σου, να τον χωρισεις γιατι θελω να τον παντρευτω, της λεει η γυναικα μου κοψε το λαιμο σου ειμαι εγκυος (ψεματα), παθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει, η μανα της εψαχνε να με καθαρισει, η γυναικα μου εκανε αιτηση διαζυγιου, τα ξαναεφτιαξα με την αλλη, το μαθαινει η γυναικα μου, μου λεει παρατα την και ελα πισω μην κλεισουμε το σπιτι μας, γυρισα. Αυτα. Τελος.
ροζυ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ασχετως τι λεει ο αλεξ, θα γουσταρες καποια στιγμη να χωριζε ο αλεξ και να σε επαιρνε με παπα και με κουμπαρο;Πες ρε τύπε.
Ψυχάκι μεγαλο η συγκεκριμενη, αλλά και τεραστια προσωπικοτητα, κακα τα ψεματα.Ε?!WTF τυπε μου? :o :o :o Με κουφανες το ξερεις?! Καθε σειρα που διαβαζα ελεγα δεν παιιζει! Σηριαλ δηλαδη το σκηνικο. Τι ανατροπες και τραβηγματαΦωσκολος τελειως η ολη φαση. Και εσυ επρεπε να βρεις την καραψυχακια γκομενα? Αυτο με το φορτηγο με εστειλε τελειως. Ποσο σαλεμα πια...
Μπραβο στην γυναικα σου που της εκοψε να πει τετοιο ψεμμα πουτανια στην αλλη. Κωλοφαρδος που δεν σε εχει ακομα στην μεγγενη και γκομενιζεις δεξια αριστερα
Αυτο ειναι το ζιζανιο? Με απογοητευσες, περιμενα κατι πιο πικαντικο.ροζυ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ασχετως τι λεει ο αλεξ, θα γουσταρες καποια στιγμη να χωριζε ο αλεξ και να σε επαιρνε με παπα και με κουμπαρο;
Αν δεν μου κολλουσε σε κατι, δεν θα ημουν τοσο καιρο μαζι του. Νομιζω οτι δεν χρειαζοταν καν η ερωτηση.ροζυ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ασχετως τι λεει ο αλεξ, θα γουσταρες καποια στιγμη να χωριζε ο αλεξ και να σε επαιρνε με παπα και με κουμπαρο;
Μην απαντας ετσι. Δεν ειναι αυτονοητο το οτι επειδη εισαι καιρο μαζι μου, θα ηθελες να με παντρευτεις κιολας. Αν θυμασαι και κατι "προηγουμενο" που ειχα, δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.Αν δεν μου κολλουσε σε κατι, δεν θα ημουν τοσο καιρο μαζι του. Νομιζω οτι δεν χρειαζοταν καν η ερωτηση.
μπηκαν τα ζιζανια στη σχεσηΜην απαντας ετσι. Δεν ειναι αυτονοητο το οτι επειδη εισαι καιρο μαζι μου, θα ηθελες να με παντρευτεις κιολας. Αν θυμασαι και κατι "προηγουμενο" που ειχα, δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.
μα που θα εφτανες?ποσο γαμησι?εχω ψαρωσει :oΨυχάκι μεγαλο η συγκεκριμενη, αλλά και τεραστια προσωπικοτητα, κακα τα ψεματα.
Και εννέα χρονια μεγαλυτερη μου.
Οντως η γυναικα μου με εξεπληξε τοτε με την ετοιμοτητα της, την εστειλε κανονικα. Δεν της το ειχα.
Τύπε δεν καταλαβες, απο κοντα με εχει. Αν δεν με ειχε απο κοντα θα ειχα τριπλασια δραση.
μα που θα εφτανες?ποσο γαμησι?εχω ψαρωσει :o
Βασικα με ρωτανε εμενα για γαμο...Μην απαντας ετσι. Δεν ειναι αυτονοητο το οτι επειδη εισαι καιρο μαζι μου, θα ηθελες να με παντρευτεις κιολας. Αν θυμασαι και κατι "προηγουμενο" που ειχα, δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.
Not even close...μπηκαν τα ζιζανια στη σχεση![]()
To επομενο ερωτημα βεβαια θα ηταν, "πώς εισαι βεβαιη οτι σε σενα θα ηταν πιστος"...Βασικα με ρωτανε εμενα για γαμο...
Θα ηθελα να ειμαστε μαζι, αυτο!!!
Ψυχάκι μεγαλο η συγκεκριμενη, αλλά και τεραστια προσωπικοτητα, κακα τα ψεματα.
Και εννέα χρονια μεγαλυτερη μου.
Οντως η γυναικα μου με εξεπληξε τοτε με την ετοιμοτητα της, την εστειλε κανονικα. Δεν της το ειχα.
Τύπε δεν καταλαβες, απο κοντα με εχει. Αν δεν με ειχε απο κοντα θα ειχα τριπλασια δραση.
Δεν ειμαι, αλλα εχω απομυθοποιησει το θεμα της μονογαμικοτητας. Το ξενοπηδημα δεν το θεωρω σημαντικο.To επομενο ερωτημα βεβαια θα ηταν, "πώς εισαι βεβαιη οτι σε σενα θα ηταν πιστος"...