alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εδω μετα βιας χωραμε στο σαλονι του σπιτιου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΔεν χωραμε χαρα μου!!!
![]()
![]()
![]()
Εδω μετα βιας χωραμε στο σαλονι του σπιτιου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΔεν χωραμε χαρα μου!!!
![]()
![]()
![]()
Κατσε ρε παιδι μου, κι εγω εχει ερθει στιγμη που δεν ακουγα τιποτα απο οσα ελεγες, δεν μου πεταξες τιποτα. Με το καλο με πηρες.
Αυτο σκεφτομουν!!!Εδω μετα βιας χωραμε στο σαλονι του σπιτιου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
τιποτα μωρε.τωρα θα φαω ενα Γιαννιωτικο απ τον Κωσταντινιδη και ζμπουτσο μουΤι σε χαλασε ρε τύπε?
Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.ε και παλι δε φοβασαι οτι μπορει να σε δει καποιος γνωστος (γιατι προφανως σε ξερουν στο πατρικο σου) με αλλη γυναικα και να το σφυριξουν στη συζυγο;
τι κασκαντεριλικια ειναι αυτα ρε τυπε;
εγω αμα ημουν παντρεμενος στα βουνα και στα λαγκαδια θα την πηγαινα αν δεν ηθελα να χωρισω, στην ερημο γκομπι και στα οροπεδια γκολαν, οχι στο σπιτι μου, εστω και 2ο και 3ο :S
Οχι μαζι της ομως!!!Εσυ εισαι παντρεμενος τυπε! Δεν μετρας για ερωτικα καυγαδακια![]()
Και με τον ΑΛεξ εχουμε μαλωσει εντονα, αλλα δια τηλεφωνου.Εσυ εισαι παντρεμενος τυπε! Δεν μετρας για ερωτικα καυγαδακια![]()
Δεν μαλωσαμε ακριβως. Εγω φωναζα κι εσυ ακουγες.Και με τον ΑΛεξ εχουμε μαλωσει εντονα, αλλα δια τηλεφωνου.
τυπε το πουλι δεν εγκρινει :-Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.
πυρφοριζες δηλαδη δια τηλεφωνουΔεν μαλωσαμε ακριβως. Εγω φωναζα κι εσυ ακουγες.
Εκει ενωθα οτι με αδικει και με ειχε εξαντλησει ψυχολογικα για μεγαλο διαστημα με ολα τα σκηνικαΚατσε ρε παιδι μου, κι εγω εχει ερθει στιγμη που δεν ακουγα τιποτα απο οσα ελεγες, δεν μου πεταξες τιποτα. Με το καλο με πηρες.
Εχω ξαναπει, οτι μου μπηκε ενα μονο στο παρελθον.τυπε το πουλι δεν εγκρινει :-
μεγαλα κασκαντεριλικια κανεις
σε αυτες τις περιπτωσεις θελει χαμηλα τη μπαλα και στρωτο ποδοσφαιρο :S
γιατι πολλα παλουκια μπορει να πηδηξεις αλλα ενα θα σου μπει στον κωλο που ελεγε και η μακαριτισα η γιαγια μου![]()
Στην αρχη, μεχρι να αντιληφθω οτι πραγματι εννοουσες τα οσα ελεγες!!!Δεν μαλωσαμε ακριβως. Εγω φωναζα κι εσυ ακουγες.
Εχω ξαναπει, οτι μου μπηκε ενα μονο στο παρελθον.
Κι αυτο επειδη η ΙΔΙΑ η αλλη πηρε τηλεφωνο τη γυναικα μου και την ενημερωσε.
Πρεπει να κανε 15 μερες να μου μιλησειπυρφοριζες δηλαδη δια τηλεφωνου
Τη διευθυνση μη ζητησεις!!να κανω την ερωτηση τωρα του ενος εκατομμυριου;
να σπειρω ζιζανια;
να τα κανω ολα πουτανα;
ε;
ε;
πειτε μου
θελετε;
ε;
σ εκανε εμετο?και το παιζεις και μπαλαδορος?Εχω ξαναπει, οτι μου μπηκε ενα μονο στο παρελθον.
Κι αυτο επειδη η ΙΔΙΑ η αλλη πηρε τηλεφωνο τη γυναικα μου και την ενημερωσε.
Μωρε την εχω ξαναπει, νομιζω θα κουρασουμε οσους την εχουν ξανακουσει. Εν παση περιπτωσει με δυο λογια, τα πηρε κρανιο η αλλη καποια στιγμη, παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα μου, της λεει εχω σχεση 10 μηνες με τον αντρα σου, να τον χωρισεις γιατι θελω να τον παντρευτω, της λεει η γυναικα μου κοψε το λαιμο σου ειμαι εγκυος (ψεματα), παθαινει υστερια η αλλη, παιρνει τρια κουτια χαπια και πεφτει μπροστα σε ενα φορτηγο, μενει εντατικη δεκα μερες, τη γλυτωνει, η μανα της εψαχνε να με καθαρισει, η γυναικα μου εκανε αιτηση διαζυγιου, τα ξαναεφτιαξα με την αλλη, το μαθαινει η γυναικα μου, μου λεει παρατα την και ελα πισω μην κλεισουμε το σπιτι μας, γυρισα. Αυτα. Τελος.Ω ρε τυπε πακετοΓια πες μας για αυτη την ιστορια! Γιατι τοσο υπουλη η αλλη ρε?Και πως την σκαπουλαρες? :o