Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε η σοβαρη ενασχοληση με ελλεεινιδες ειναι χομπυ για οσους εχουν ολα τα προβληματα τους λυμενα
εχουν χρημα, χρονο, φαια ουσια και νευρα προς σπαταλη
ανθρωπους που διαφορετικα θα εβλεπαν τα νυχια τους να μεγαλωνουν
Οχι ρε τυπε καμια σχεση  ;) Η ελληνιδες ειναι ωραιες και σαν γκομενες αλλα και σαν τυπισσες! ειδικα τα πιτσιρικια ειναι φευγα να πουμε...ψαχνονται να γαμηθουνε χωρις πολλα, πολλα  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Οχι ρε τυπε καμια σχεση  ;) Η ελληνιδες ειναι ωραιες και σαν γκομενες αλλα και σαν τυπισσες! ειδικα τα πιτσιρικια ειναι φευγα να πουμε...ψαχνονται να γαμηθουνε χωρις πολλα, πολλα  :grin:
τυπε αυτο σηκωνει μεχρι διαγραφη απο το σαη  :-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τυπε εδω γραφεις αλλα και διπλα στο μαριανακι τρεχουν τα σαλια σου  :grin: τι κουφαλα εισαι ;)
για αντε διαβασε το τελευταιο μηνυμα του πουλιου στο θρεντ της μαριαννας και θα αναθεωρησεις
το οτι το πουλι εκτιμαει καποιους κωλους και καποια βυζια δεν αλλαζει την αποψη του για τις κατοχους τους  :S

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
για αντε διαβασε το τελευταιο μηνυμα του πουλιου στο θρεντ της μαριαννας και θα αναθεωρησεις
το οτι το πουλι εκτιμαει καποιους κωλους και καποια βυζια δεν αλλαζει την αποψη του για τις κατοχους τους  :S
Και γω τα ιδια εκτιμω απο τις ελληνιδες και γενικα απο ολες τις γυναικες τυπε. :idiot:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Για τους ελλεεινιδους (αντρες) :grin: γιατι δεν λετε τιποτα, ο αλλος βλεπει οτι κανω λαικ και κανει αυτος σε αλλη φωτο τις..ρε φουστη ασε να κανω εγω παιχνιδι  :uglystupid: σε εχω και φιλο, θα τον διαγραψω το μλκ.

Εντωμεταξυ το @ρχιδι δεν την ειχε φιλο τωρα την εκανε :jerking:  ρε κοιτα να δεις που σε μερικους ανοιγουμε και τα ματια. :headbang:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για τους ελλεεινιδους (αντρες) :grin: γιατι δεν λετε τιποτα, ο αλλος βλεπει οτι κανω λαικ και κανει αυτος σε αλλη φωτο τις..ρε φουστη ασε να κανω εγω παιχνιδι  :uglystupid: σε εχω και φιλο, θα τον διαγραψω το μλκ 
τυπε σου κανει κοκ-μπλοκινγκ ο τυπος
γαμα κι αυτον και την ελλεεινιδα και δωσε ενα 20αρι να γαμησεις σλαβικο μουνακι στη φυλης  :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γαμα κι αυτον και την ελλεεινιδα και δωσε ενα 20αρι να γαμησεις σλαβικο μουνακι στη φυλης  :rockon:
σαλονικα ειμαι ρε τυπε.. κι εδω ειναι απο 30 και πανω  :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σαλονικα ειμαι ρε τυπε.. κι εδω ειναι απο 30 και πανω  :S
γαμα κι αυτον και την ελλεεινιδα και πηγαινε να γαμησεις με 30 ευρω σλαβικο μουνακι στα λαδαδικα  :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γαμα κι αυτον και την ελλεεινιδα και πηγαινε να γαμησεις με 30 ευρω σκαβικο μουνακι στα λαδαδικα
Τυπε εχω κοπελα, δεν παω σε πουτανες τελευταια  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τυπε η αλλη πηγε για υπνο και εγω καθομαι και συζηταω με σενα στο μπου.  :headbang: αιντε καλο βραδυ  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μαθετε μπαλιτσα ρε γατακια πως αυξανει η θεαματικοτητα στο θρεντ, που απο το βραδυ χθες που ξελογκαρισα δεν γραφτηκε ούτε σελιδα.

τύπε έλα στους μικροτσούτσουνους, από τότε που έφυγες έσβησε το θρεντ  :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τύπε έλα στους μικροτσούτσουνους, από τότε που έφυγες έσβησε το θρεντ  :-
Σωστά.
Εξάλλου πρέπει να διευκολυνθεί ο Μπλίζαρντ, ωστε να μην ταλαιπωρειται καθε ξημερωμα στις 6 να αναζητει σε άλλα θρεντ ποσταρισματα μου για να κάνει πρωινο σχόλιο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σωστά.
Εξάλλου πρέπει να διευκολυνθεί ο Μπλίζαρντ, ωστε να μην ταλαιπωρειται καθε ξημερωμα στις 6 να αναζητει σε άλλα θρεντ ποσταρισματα μου για να κάνει πρωινο σχόλιο.
Αλεξ γιατι δεν σε γουσταρουν μια χαρα παιδι εισαι οταν θελεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom