alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μπορεί να μπηκαν στον σπαστήρα τύπετυπε τα εχω πει κι εγω
θα τριζουν τα κοκκαλα του λακη :-
Μπορεί να μπηκαν στον σπαστήρα τύπετυπε τα εχω πει κι εγω
θα τριζουν τα κοκκαλα του λακη :-
Να σηκωσεις την μπλουζα σου ας πουμε? Εξασφαλισμενο το εγκεφαλικο.
Ιδιος 30 χρονια ειναι ρε φιλε :Sμιχαλης τσαουσοπουλος τωρα στον αντ1
μυρισε η κρεβατοκαμαρα φορμολη :S
θα γλωσσοφιλιεται με κανα μουσατο παλι
Ο καψωνης που ειναι αποψε???
Όλο χοντρή την λες. Ο άλεξ που την έχει δει από κοντά πάντως λεει είναι πολύ καλή.οποτε μη ζηλευεις.
τυπε αμα φτερνιστει θα αρχισουν να πεφτουν πραγματα :SΙδιος 30 χρονια ειναι ρε φιλε :S
εχει και κρυο θα ξεφλουδισειθα γλωσσοφιλιεται με κανα μουσατο παλι
δε μαζευεται πια
Και κραζαμε τον Παπαζολη ρε τύπε που στο κατω κατω ειναι και καλλιτεχνηςθα γλωσσοφιλιεται με κανα μουσατο παλι
δε μαζευεται πια
Σημασία έχει οτι αμα γράφει στις ελληνίδες μπαίνεις και την λες χοντρή ενώ εκεινη δεν απαντάει. Βυζιά παντως δεν βλεπεις στανταρ..ο αλεξ ειναι ο τυχερος της παρέαςα προπο την εχει δει και ο αγιος και ειπε 99 κιλα και κατι αλλα ψιλα. διαλεγεις.
τυπισσα μυστικο τι νουμερο σουτιεν φορας;Σημασία έχει οτι αμα γράφει στις ελληνίδες μπαίνεις και την λες χοντρή ενώ εκεινη δεν απαντάει. Βυζιά παντως δεν βλεπεις στανταρ..ο αλεξ ειναι ο τυχερος της παρέας
Σημασία έχει οτι αμα γράφει στις ελληνίδες μπαίνεις και την λες χοντρή ενώ εκεινη δεν απαντάει. Βυζιά παντως δεν βλεπεις στανταρ..ο αλεξ ειναι ο τυχερος της παρέας
καλα μην κουραζεσαιΤυπε next question please
Και οχι μονον.Τυπε next question please
Όχι επειδή τα βλέπει,επειδη τα πιάνει!
Τυπε next question please
Όχι επειδή τα βλέπει,επειδη τα πιάνει!
Κοίταξε να δεις εγώ δεν την βρισκω με βυζιά. Οι άντρες εδώ μέσα άλλα λενε; όλη η ευτυχία τους βρισκεται ανάμεσα στα μπαλόνια της γυναικας!εσύ μπορεί να έχεις άλλα γούστα..Άμα ήταν τυχεροί όσοι πιάνουν βυζιά, οι πιό τυχεροι άνθρωποι θα ηταν οι κτηνοτρόφοι.
Κοίταξε να δεις εγώ δεν την βρισκω με βυζιά. Οι άντρες εδώ μέσα άλλα λενε; όλη η ευτυχία τους βρισκεται ανάμεσα στα μπαλόνια της γυναικας!εσύ μπορεί να έχεις άλλα γούστα..
Φευγεις? Τοτε παω κι εγω. ΚαληνυχταΆντε να την κάνουμε σιγά σιγά,έχουμε και πρωινό ξύπνημα ορισμένοι!!
150σελίδες κάναμε και σήμερα συγχαρητήρια Goodnight
Φευγεις? Τοτε παω κι εγω. Καληνυχτα