Επισκέπτης
Xψρις Μυστικο και Alex71 δεν κινειται τιποτα...![]()
σπερες αλεξ.
μπηκες και θα παρει φωτια το thread.
Xψρις Μυστικο και Alex71 δεν κινειται τιποτα...![]()
ανεργος εισαι? ολη μερα στο σαιτ σε βλεπωXψρις Μυστικο και Alex71 δεν κινειται τιποτα...![]()
Ου ναι, ολη μερα. 10 το βραδυ μπηκα, ολη μερα με βλεπεις εσυ? Ούτε 2-3 ωρες τη μερα δεν ειμαι εδω. Φαντασου ποσο κολοσσιαια ειναι η παρουσια μου οταν μπαινω, που νομιζουν καποιοι οτι ειμαι ολη μερα.ανεργος εισαι? ολη μερα στο σαιτ σε βλεπω
Κατσε να μπει και το Μυστικο...σπερες αλεξ.
μπηκες και θα παρει φωτια το thread.
αν δεν κανεις log off τυπε φαινεται οτι εισαι συνδεδεμενος...εγω το ξεχναω και φαινεται οτι ειμαι 4 μερες ον λαιν!Ου ναι, ολη μερα. 10 το βραδυ μπηκα, ολη μερα με βλεπεις εσυ? Ούτε 2-3 ωρες τη μερα δεν ειμαι εδω. Φαντασου ποσο κολοσσιαια ειναι η παρουσια μου οταν μπαινω, που νομιζουν καποιοι οτι ειμαι ολη μερα.
Λαθος κάνεις. Ακομη κι αν δεν κανεις lof off, σε 60 λεπτα σε δειχνει αποσυνδεδεμενο.αν δεν κανεις log off τυπε φαινεται οτι εισαι συνδεδεμενος...εγω το ξεχναω και φαινεται οτι ειμαι 4 μερες ον λαιν!
Ακόμα να σε κάνει moderator η διοίκηση ;Λαθος κάνεις. Ακομη κι αν δεν κανεις lof off, σε 60 λεπτα σε δειχνει αποσυνδεδεμενο.
Που εξαφανιστηκεs εσυ ????Ακόμα να σε κάνει moderator η διοίκηση ;
Νομιζεις ξερουν το συμφερον τους αυτοι? Αν το ξερανε θα ημουνα μοντ εδω και τρια χρονια.Ακόμα να σε κάνει moderator η διοίκηση ;
Νομιζεις ξερουν το συμφερον τους αυτοι? Αν το ξερανε θα ημουνα μοντ εδω και τρια χρονια.
Τα "τιμημενος" ειναι κατι σαν το "υποδεκανεας" στο στρατο. Δηλαδη τιποτα.Τί διαμεσολαβητής; Οὔτε τιμημένος δὲν εἶσθε.
Τα "τιμημενος" ειναι κατι σαν το "υποδεκανεας" στο στρατο. Δηλαδη τιποτα.
Αααααααα εισθε "τιμημενος"? Τωρα το ειδα. Εξ ου και η επιχειρηματολογια.Ἔ, τότε ὑπάρχει καὶ τὸ ὀλιγώτερον τοῦ τίποτε.
Αααααααα εισθε "τιμημενος"? Τωρα το ειδα. Εξ ου και η επιχειρηματολογια.
Τί διαμεσολαβητής; Οὔτε τιμημένος δὲν εἶσθε.
Πλησιαζει το αλτζχαιμερ?Ἄαααα, δὲν εἶσθε τιμημένος; Τῶρα τὸ εἶδον. Ἐξ οὖ καὶ ἡ έπιχειρηματολογία.
Πλησιαζει το αλτζχαιμερ?
Δι' αυτον τον λογον λησμονειτε οτι ειδατε κατι που επισημάνατε προ οκταλέπτου?Ὄχι, εἶμαι πολυάσχολος.
για να γινεις τιμημενος πρεπει να εισαι γνωστης της πιατσας και οχι να τσιλιμπουρδιζεις με γυναικεια κλωναρια και να το παιζεις γαμαωΤα "τιμημενος" ειναι κατι σαν το "υποδεκανεας" στο στρατο. Δηλαδη τιποτα.
ειναι νωρις.ανοιγει αφτερακιηρεμια μεχρι τωρα στο thread