alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Λατρεία εσύ εχεις ανθεκτικο κρεβατι??![]()
![]()
![tumblr_mkgnopLegg1ra72uho1_500.gif](https://25.media.tumblr.com/cb0219f74153494b386759968cfefe67/tumblr_mkgnopLegg1ra72uho1_500.gif)
![]()
![]()
Το καλυτερο!!! Το εχω βιωσει. Ειναι η μονη περιπτωση που με πηρε υπνος σε σπιτι γκομενας.Ορθοπαιδικό στρώμα, με σκληρό υπόστρωμα, που πατά κατευθείαν στο δάπεδο.![]()
Και το πρωί παίζει κίνηση εδω μέσα;Εν τω μεταξυ αποψε εχω δωσει αφθονο υλικο στον Μπλιζαρντ για να κάνει μολις ξυπνησει την αγαπημενη του ενασχοληση, που ειναι να ψαχνει τα βραδινα μου ποσταρισματα για να κάνει σχόλια πρωι πρωι. Χθες δεν βρηκε κατι ικανοποιητικο και αρχισε να ψαχνει κατι διαλογους μου με την Αλιντισσα τον Ιανουαριο του 2015.
Κάποιες δεύτερες ευελπιστούν πως θα χωρίσουν τις νόμιμες για να πάρουν εκείνες..
Εν τω μεταξυ αποψε εχω δωσει αφθονο υλικο στον Μπλιζαρντ για να κάνει μολις ξυπνησει την αγαπημενη του ενασχοληση, που ειναι να ψαχνει τα βραδινα μου ποσταρισματα για να κάνει σχόλια πρωι πρωι. Χθες δεν βρηκε κατι ικανοποιητικο και αρχισε να ψαχνει κατι διαλογους μου με την Αλιντισσα τον Ιανουαριο του 2015.
Θα το εχω υπόψη :-* :-* :-*Ορθοπαιδικό στρώμα, με σκληρό υπόστρωμα, που πατά κατευθείαν στο δάπεδο.![]()
Εγώ δεν της την λέω.αυτή ξέρει τι θέλει. Εσυ μήπως θες τίποτα αλλο απο αυτην τυπεδεν εχεις κερδισει ακομα το δικαιωμα να την λες στην χοντρη οπως εγω. μαζεψου
Εν τω μεταξυ αποψε εχω δωσει αφθονο υλικο στον Μπλιζαρντ για να κάνει μολις ξυπνησει την αγαπημενη του ενασχοληση, που ειναι να ψαχνει τα βραδινα μου ποσταρισματα για να κάνει σχόλια πρωι πρωι. Χθες δεν βρηκε κατι ικανοποιητικο και αρχισε να ψαχνει κατι διαλογους μου με την Αλιντισσα τον Ιανουαριο του 2015.
τυπε τα εχω πει κι εγωαυτος ο εμετος της συνεχομενης ροης προσωπικων αηδιαστικων ποστ με την χοντρη με προβληματισε που δεν ξενισε κανεναν. ειναι καιρος να απεχω παλι το σαιτ δεν ειναι μπουρδελα ουτε αντρικο πλεον
Εγώ δεν της την λέω.αυτή ξέρει τι θέλει. Εσυ μήπως θες τίποτα αλλο απο αυτην τυπε
Όλο χοντρή την λες. Ο άλεξ που την έχει δει από κοντά πάντως λεει είναι πολύ καλή.οποτε μη ζηλευεις.ναι ειμαι κρυφα ερωτευμενος μαζι της αλλα δεν εχω να την ταϊσω και το κρυβω ετσι
Όλο χοντρή την λες. Ο άλεξ που την έχει δει από κοντά πάντως λεει είναι πολύ καλή.οποτε μη ζηλευεις.
τυπισσα το πολυ καλη ειναι ποιοτικοΌλο χοντρή την λες. Ο άλεξ που την έχει δει από κοντά πάντως λεει είναι πολύ καλή.οποτε μη ζηλευεις.
Υπαρχουν πολυ πιο αποτελεσματικοι τροποι απο το να ασκησω σωματικη βιαΔεν νομίζω ότι την συμφέρει αυτή η προσέγγιση για να με ρίξει κάτω
Φαντάζομαι ότι θα σας πεί η ίδια το γιατί.![]()
Να σηκωσεις την μπλουζα σου ας πουμε? Εξασφαλισμενο το εγκεφαλικο.Υπαρχουν πολυ πιο αποτελεσματικοι τροποι απο το να ασκησω σωματικη βια![]()
Να σηκωσεις την μπλουζα σου ας πουμε? Εξασφαλισμενο το εγκεφαλικο.