wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ολοι οι αλλοι ψαρωνανε παντως σε σενα μαλακωσα κατ ευθειαν...Ρε δεν ξερεις τι υφος πηρες.
Ολοι οι αλλοι ψαρωνανε παντως σε σενα μαλακωσα κατ ευθειαν...Ρε δεν ξερεις τι υφος πηρες.
Εσύ καλός είσαι για μια που ξέρει τι θέλει. Για φαντασου να είσαι τοσο περιποιητικός και γλυκός με καμιά που θα κολλήσει πάνω σου;;;Και μετα ερχεται ο Alex71 και μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους.
Επισης τον εχω πεταξει πανω στο κρεβατι κ εφυγαν τα ξυλα κ επεσε μεσακι αμα τον επαιρνε κανενα σκευος καλα και τον ποναγε και μετα ερχοταν και σε εκανε μπλε μαρεν;
Με ξαναρωτησες και σου ειπα οτι εχει τύχει, με γυναικες μεγαλυτερες μου. Και ειδα κι επαθα να τις ξεφορτωθω.Εσύ καλός είσαι για μια που ξέρει τι θέλει. Για φαντασου να είσαι τοσο περιποιητικός και γλυκός με καμιά που θα κολλήσει πάνω σου;;;
Επρεπε μετα να σκασεις πανω του οπως στο κατς χαρα μου.Επισης τον εχω πεταξει πανω στο κρεβατι κ εφυγαν τα ξυλα κ επεσε μεσα
Δεν ειμαι "οι αλλοι" κοριτσι μου γλυκο.Ολοι οι αλλοι ψαρωνανε παντως σε σενα μαλακωσα κατ ευθειαν...
Αυτό είναι το άσχημο με σενα αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις.Με ξαναρωτησες και σου ειπα οτι εχει τύχει, με γυναικες μεγαλυτερες μου. Και ειδα κι επαθα να τις ξεφορτωθω.
Επρεπε μετα να σκασεις πανω του οπως στο κατς χαρα μου.
Δυστυχως ετσι εγινε τοτε που με πηρε χαμπαρι η γυναικα μου. Τα πηρε κρανιο η αλλη, και τηλεφωνησε στη γυναικα μου απαιτωντας της να με χωρισει.Αυτό είναι το άσχημο με σενα αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις.
Όποια θέλει να κάνει κατι μαζι σου δεν πρεπει να ελπίζει σε πολλά και εκεί την πατάει
Να προσέχεις βρε ανθρωπε μου!Δυστυχως ετσι εγινε τοτε που με πηρε χαμπαρι η γυναικα μου. Τα πηρε κρανιο η αλλη, και τηλεφωνησε στη γυναικα μου απαιτωντας της να με χωρισει.
Το να ελπιζεις σε πολλα με οποιονδηποτε παντρεμενο δεν ειναι κ το πιο εξυπνο πραγμα στον κοσμοΑυτό είναι το άσχημο με σενα αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις.
Όποια θέλει να κάνει κατι μαζι σου δεν πρεπει να ελπίζει σε πολλά και εκεί την πατάει
τυπε για την καρδια του αλεξ σφαζονται γκομενακια στα μαρμαρενια αλωνιαΔυστυχως ετσι εγινε τοτε που με πηρε χαμπαρι η γυναικα μου. Τα πηρε κρανιο η αλλη, και τηλεφωνησε στη γυναικα μου απαιτωντας της να με χωρισει.
Το ξερω γ αυτο κ ειμαι καλη κ εγωΔεν ειμαι "οι αλλοι" κοριτσι μου γλυκο.
Δυστυχως ετσι εγινε τοτε που με πηρε χαμπαρι η γυναικα μου. Τα πηρε κρανιο η αλλη, και τηλεφωνησε στη γυναικα μου απαιτωντας της να με χωρισει.
Λατρεία εσύ εχεις ανθεκτικο κρεβατι??Ε όχι ρε φίλε!!!
Τέτοιο πράγμα δεν εύχομαι, ούτε στο Γιωργάκη τον Παπανδρέου... :S
Κάποιες δεύτερες ευελπιστούν πως θα χωρίσουν τις νόμιμες για να πάρουν εκείνες..Το να ελπιζεις σε πολλα με οποιονδηποτε παντρεμενο δεν ειναι κ το πιο εξυπνο πραγμα στον κοσμο
Δεν την χειριστηκα καλα τοτε, ημουν και μικρος, αντιμετωπισα το κολλημα της με ενα στυλ "σιγα, και τι θα κανεις δηλαδη" και την οδηγησα στα ακρα.Να προσέχεις βρε ανθρωπε μου!
και τωρα που ειπες γιωργακηΕ όχι ρε φίλε!!!
Τέτοιο πράγμα δεν εύχομαι, ούτε στο Γιωργάκη τον Παπανδρέου... :S