Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Επισκέπτης
Πολυ ηταν, αλλα μ' αγαπουσε και μ' αγαπαει ακομη παρα πολυ. Και εκεινη τη σφαλιαρα τη μετανιωσε πολλες φορες. Ειχαμε τρελα σκηνικα παντως μαζι, μονιμα μαζευε πραγματα κ εφευγε κ γω ετρεχα να τον σταματησω. Οταν βαρεθηκα να το κανω αυτο, γκρινιαζε οτι ημουν αναισθητη. Του εχω αδειασει ολοκληρο ντουλαπι με σκευη κουζινας εκσφενδονιζοντας τα πανω του...

τον ειχες πετυχει? :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Άμα ο άλλος πάσχει από παθολογική ζήλεια δεν μπορείς να προβλέψεις αντιδράσεις

πσσ πράγματι
μικρός ήμουν λίγο psycho με κάτι τέτοια..
να σου δώσω να καταλάβεις είχα τόση θέληση για εκδίκηση που κατάφερα σε πολύ μικρό διάστημα να  :zfuck: ένα σωρό κοπέλες (που δεν γούσταρα) μόνο και μόνο για το μάθει η πρώην μου  :grin:

είχε φιλήσει έναν καθηγητή  :2funny:

Επισκέπτης
Πολυ ηταν, αλλα μ' αγαπουσε και μ' αγαπαει ακομη παρα πολυ. Και εκεινη τη σφαλιαρα τη μετανιωσε πολλες φορες. Ειχαμε τρελα σκηνικα παντως μαζι, μονιμα μαζευε πραγματα κ εφευγε κ γω ετρεχα να τον σταματησω. Οταν βαρεθηκα να το κανω αυτο, γκρινιαζε οτι ημουν αναισθητη. Του εχω αδειασει ολοκληρο ντουλαπι με σκευη κουζινας εκσφενδονιζοντας τα πανω του...
Καλύτερα που τελείωσε πάντως,αρρώστια είναι αυτο το πράμα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αλλο τα χαστουκια του πάθους κι αλλο να την χτυπησεις για να την προσβαλλεις και να την πονεσεις.
καλα δεν ειπαμε να τη γαμησεις στο ξυλο
αλλα περα των χαστουκιων του παθους την ωρα που πνιγεται στην πιπα για να ισιωσει, πιστευω πρεπει να εχει και λιιιιγο το φοβο σου οτι αμα εξωκοιλει θα μετρησει μπουφλες
αλλιως σε καβαλαει  :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
τον ειχες πετυχει? :grin:
Ασε εγω ημουν μπροστα στον παγκο της κουζινας κ εκεινος στην ευθεια μπροστα στον καναπε κ πισω του ακριβως τοιχος. Τα μισα σκασανε πανω του ενω προσπαθουσε να καλυφθει κ τα αλλα στον τοιχο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ασε εγω ημουν μπροστα στον παγκο της κουζινας κ εκεινος στην ευθεια μπροστα στον καναπε κ πισω του ακριβως τοιχος. Τα μισα σκασανε πανω του ενω προσπαθουσε να καλυφθει κ τα αλλα στον τοιχο.
Ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω την Ροζυ που γνωριζω εγω, να συμπεριφερθει ετσι.

Επισκέπτης

εμπολεμη ζωνη δηλαδη :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Θυμαμαι που πηγα να σου ριξω για τσεκαρισμα μια ελαφρια και πηρες ενα υφος που δεν ηξερα οτι μπορει να παρει ανθρωπος  :2funny:
Αυτο θυμηθηκα μολις με ρωτησαν!!!
Τι γελιο ειχες ριξει!!!
:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Καλά μια τέτοια σχέση μπάζει από παντού,σκέτη καταπίεση είναι..όσο πιο νωρίς τελειωνει τοσο το καλυτερο
Και μετα ερχεται ο Alex71 και μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κι αμα τον επαιρνε κανενα σκευος καλα και τον ποναγε και μετα ερχοταν και σε εκανε μπλε μαρεν;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom