alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Την αληθεια λεω.Δεν μας τα λες καλά ρε αλεξ!
Αλλα να μου πεις λερωμένη τν έχεις την φωλια σου οπότε λογικο
Την αληθεια λεω.Δεν μας τα λες καλά ρε αλεξ!
Αλλα να μου πεις λερωμένη τν έχεις την φωλια σου οπότε λογικο
Ου. Ειδικά αν ήσουν και κακός μάγειρας ναι.
Δεν ξέρω έχω συνηθίσει να ακούω.Την αληθεια λεω.
τυπε μια αρχαια κινεζικη παροιμια λεει γυναικα διχως βυζους εκκλησια διχως JesusΣου αρέσουν και σένα τα μεγάλα βυζγιά τύπε;
Βρε χαρα μου, αν ειναι δυνατον να ξοδεψουμε τη ζωη μας φοβουμενοι το ενδεχομενο κερατου. Σιγα δηλαδη, δεν ειναι και χολέρα.Δεν ξέρω έχω συνηθίσει να ακούω.
Άμα μάθω για κέρατο θα πάρω κεφάλι... Μηπως έχει να κάνει με την ηλικια;
τυπε μια αρχαια κινεζικη παροιμια λεει γυναικα διχως βυζους εκκλησια διχως Jesus
![]()
Φανταζεσαι αυτη η καημενη τι πονους στην πλατη θα εχει καθε μερα?τυπε μια αρχαια κινεζικη παροιμια λεει γυναικα διχως βυζους εκκλησια διχως Jesus
![]()
Θα το απομυθοποιησεις καποια στιγμη, ισως οταν το κανεις και η ιδιαΔεν ξέρω έχω συνηθίσει να ακούω.
Άμα μάθω για κέρατο θα πάρω κεφάλι... Μηπως έχει να κάνει με την ηλικια;
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να διαλεξεις αν θα μεινεις με τον ιδιο που θα σε ξανακερατωσει η αν θα πας με τον επομενο που θα σε κερατωσειΒρε χαρα μου, αν ειναι δυνατον να ξοδεψουμε τη ζωη μας φοβουμενοι το ενδεχομενο κερατου. Σιγα δηλαδη, δεν ειναι και χολέρα.
Εγώ δεν φοβάμαι,οι άντρες είναι πολύ ζηλιάρηδες στις σχέσεις πάντως δεν σε αφηνουν ουτε για καφέ να πας κάποιοι...θα φας ξύλο αμα κερατώσεις κανα τετοιοΒρε χαρα μου, αν ειναι δυνατον να ξοδεψουμε τη ζωη μας φοβουμενοι το ενδεχομενο κερατου. Σιγα δηλαδη, δεν ειναι και χολέρα.
ναι μολις τα ειδα αυτο σκεφτηκαΦανταζεσαι αυτη η καημενη τι πονους στην πλατη θα εχει καθε μερα?
οχι αλλα φανταζομαι τι καυλες θα εχω εγω αν τη βλεπω καθε μερα :SΦανταζεσαι αυτη η καημενη τι πονους στην πλατη θα εχει καθε μερα?
Ας τα αφαιρέσει σαν την Σάντρα ρε τύπε,σιγά τα αυγάΦανταζεσαι αυτη η καημενη τι πονους στην πλατη θα εχει καθε μερα?
Εχω φαει κανα δυο ξαναστροφες και μου εχουν αφιερωσει και το πουτανα στην ψυχη!!!Εγώ δεν φοβάμαι,οι άντρες είναι πολύ ζηλιάρηδες στις σχέσεις πάντως δεν σε αφηνουν ουτε για καφέ να πας κάποιοι...θα φας ξύλο αμα κερατώσεις κανα τετοιο
Για κέρατο ή για άλλο λόγο;Εχω φαει κανα δυο ξαναστροφες και μου εχουν αφιερωσει και το πουτανα στην ψυχη!!!
![]()
![]()
![]()
τυπισσα γουσταρεις ξυλικι στο κρεβατι;Εχω φαει κανα δυο ξαναστροφες και μου εχουν αφιερωσει και το πουτανα στην ψυχη!!!
![]()
![]()
![]()
σορρυ που θα στο πω αλλα κανεις παρεα με πυρφορουςΕχω φαει κανα δυο ξαναστροφες και μου εχουν αφιερωσει και το πουτανα στην ψυχη!!!
![]()
![]()
![]()
ΚερατοΓια κέρατο ή για άλλο λόγο;![]()
ναιτυπισσα γουσταρεις ξυλικι στο κρεβατι;
Το ομολόγησες ή το ανακάλυψε;Κερατο