alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις ποσα εχω πει για την Ροζυ εδω μεσα?Για πρώην ο καθένας λεει ότι θέλει.
Για τις νυν υπάρχει σεβασμός![]()
Ξερεις ποσα εχω πει για την Ροζυ εδω μεσα?Για πρώην ο καθένας λεει ότι θέλει.
Για τις νυν υπάρχει σεβασμός![]()
Ο κανονας για τους παντρεμενους ειναι οτι οι γυναικες τους ειναι σαν φαντασματα, δεν αναφερονται ποτε σ' αυτες!!!Πριν που μιλουσα για την αποτριχωση της πρωην δεν ειδα να συγκινηθεις αναλογα.
Για τη γυναικα μου σε πειραξε?
Έλα εσύ και η πενταγιοτισα λειπατε!Πανταχου παρουσα ....για να μην ξεχνιομαστε![]()
Ας διασκεδασει ρε τύπε, δεν χαλασε ο κοσμος. Σιγα μην κανω τον γκομενοφυλακα.Την εχεις βγαλει θεαρα τη γυναικα σου ρε τυπε. Μια θεα δεν την αφηνουν μονη της γιατι γρηγορα θα βρει παρεουλα και τοτε θα τρεχεις....![]()
Καποιοι παραμενουν παντα παιδια
ΟΧΙ.
Αστακομακαροναδα ήθελα και εσυ δεν ξέρεις ούτε αυτό να κάνεις. Θες και ραντεβου κιολας;
Και η πρωην τεσσαρι τύπε.παντως πλακα πλακα ο αλεξ με ροζυ και συζυγο εχει βυζια 4x4![]()
Θα έκανα κατι χειρότερο.δλδ πρώτα φαί και μετά
σκόπευες να φας μακαρόνια και μετά να τον φιλήσεις με την λαδίλα ? μοντιέ![]()
Η εισαι σιγουρος, η το γουσταρεις το κερατο τυπε μου. περαστικα σου!!!Ας διασκεδασει ρε τύπε, δεν χαλασε ο κοσμος. Σιγα μην κανω τον γκομενοφυλακα.
Εχεις δικιο. Απλα σημερα το εφερε η συζητηση. Με θυμασαι ποτέ δυο χρονια τωρα να αναφερθω σε εκεινη?Ο κανονας για τους παντρεμενους ειναι οτι οι γυναικες τους ειναι σαν φαντασματα, δεν αναφερονται ποτε σ' αυτες!!!
μας τσακισεςΚαι η πρωην τεσσαρι τύπε.
Και η προ-πρωην πενταρι ακατέβατο.
Δοξα τω θεω απο αυτον τον τομεα ειμαι χορτατος σε αυτη τη ζωη.
Θα μου εκανες τετοιο χουνερι???Θα έκανα κατι χειρότερο.
Θα έτρωγα και θα φευγα
Σου αρέσουν και σένα τα μεγάλα βυζγιά τύπε;μας τσακισες
μας πεθανες![]()
Δεν μας τα λες καλά ρε αλεξ!Ας διασκεδασει ρε τύπε, δεν χαλασε ο κοσμος. Σιγα μην κανω τον γκομενοφυλακα.
Και η πρωην τεσσαρι τύπε.
Και η προ-πρωην πενταρι ακατέβατο.
Δοξα τω θεω απο αυτον τον τομεα ειμαι χορτατος σε αυτη τη ζωη.
Παρασυρεσαι ευκολαΕχεις δικιο. Απλα σημερα το εφερε η συζητηση. Με θυμασαι ποτέ δυο χρονια τωρα να αναφερθω σε εκεινη?
Ρε δεν ξερω πώς γινεται, ολο με βυζοπούλες σχετιζομαι.μας τσακισες
μας πεθανες![]()
χουνερι ειναι να παλουκωνεταιΘα μου εκανες τετοιο χουνερι???
Ου. Ειδικά αν ήσουν και κακός μάγειρας ναι.Θα μου εκανες τετοιο χουνερι???