Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
Οχι χωρις πλακα τωρα, μια χαρα γυναικα ειναι η γυναικα μου. Αντικειμενικα.
ετών ?
συνομηλικοι ειμαστε.ετών ?
Άμα ξέρεις να μαγιρευεις αστακομακαρονάδα θα δεχτώ να μου κανεις το τραπεζιΝα υποθεσω οτι αστακομακαροναδα αποκαλειτε τη συζυγο σας?
80?συνομηλικοι ειμαστε.
Μπορω να μαθω. Παει στο διαολο, ποσο δυσκολο μπορει να ειναι?Άμα ξέρεις να μαγιρευεις αστακομακαρονάδα θα δεχτώ να μου κανεις το τραπεζι
44 στα 45.
Α δεν ξέρεις δηλαδή!ακυρο το τραπέζιΜπορω να μαθω. Παει στο διαολο, ποσο δυσκολο μπορει να ειναι?
Στα παραπανισια κιλα θα το παμε τωρα? Ε λεπτη δεν την λες. 10-15 κιλα παραπανω τα εχει.αντικειμενικα χωρις πλακα λοιπον. εμενα θα μου αρεσε? να εισαι ειλικρινης
Δεν πειραζει, θα πηδηχτουμε απλα.Α δεν ξέρεις δηλαδή!ακυρο το τραπέζι
Ακομα και αστακομακαροναδα να ηταν, καποια μερα τη βαριεσαι.
Είναι ωραία τα bbw γκομενέτα τύπεΣτα παραπανισια κιλα θα το παμε τωρα? Ε λεπτη δεν την λες. 10-15 κιλα παραπανω τα εχει.
Και βυζι επιεικως τεσσαρι.Είναι ωραία τα bbw γκομενέτα τύπε
ΟΧΙ.Δεν πειραζει, θα πηδηχτουμε απλα.
αν ειναι δηλαδη 1.65, ειναι καμια 80αρια κιλαΣτα παραπανισια κιλα θα το παμε τωρα? Ε λεπτη δεν την λες. 10-15 κιλα παραπανω τα εχει.
Στα παραπανισια κιλα θα το παμε τωρα? Ε λεπτη δεν την λες. 10-15 κιλα παραπανω τα εχει.
Καμιά χαραξιά έχει; Τρελενόταν για κάτι τέτοια σκηνικά ο απόλυτος.Κάποια δυσμορφία;Και βυζι επιεικως τεσσαρι.
Ολο δυσκολα μού βαζεις.ΟΧΙ.
Αστακομακαροναδα ήθελα και εσυ δεν ξέρεις ούτε αυτό να κάνεις. Θες και ραντεβου κιολας;
Ρε για τη γυναίκα σου συζητάς ; συμπερασμα ή δεν έχεις ή δεν την σέβεσαιΚαι βυζι επιεικως τεσσαρι.
Τιποτα.Καμιά χαραξιά έχει; Τρελενόταν για κάτι τέτοια σκηνικά ο απόλυτος.Κάποια δυσμορφία;![]()