master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
παντρεψου και περιμενε να περασουν 17 χρονιαΚαι κάνεις τόσο άστατη ζωή;;; δεν μου λες πως τα καταφέρνεις; μπας και μάθω κανενα κόλπο;
παντρεψου και περιμενε να περασουν 17 χρονιαΚαι κάνεις τόσο άστατη ζωή;;; δεν μου λες πως τα καταφέρνεις; μπας και μάθω κανενα κόλπο;
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα.Σε κάποια ποστ σου λέω τι μαλακας θεε μου;σε ολα εχει δικιο το πουλι
μεγαλωνοντας θα το καταλαβεις ;)
Απλως το κάνω σαν να ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Χωρις αγχος, χωρις ενοχές, χωρις εκνευρισμους. Θεμα συνηθειας ειναι.Και κάνεις τόσο άστατη ζωή;;; δεν μου λες πως τα καταφέρνεις; μπας και μάθω κανενα κόλπο;
Τι να γινει ρε τύπε, δεν καταφεραμε ολοι να απελευθερωθουμε νωρις οπως εσυ.
Απλως το κάνω σαν να ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Χωρις αγχος, χωρις ενοχές, χωρις εκνευρισμους. Θεμα συνηθειας ειναι.
Αναλόγως. Εγώ είμαι γάτα στον έλεγχο..Απλως το κάνω σαν να ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Χωρις αγχος, χωρις ενοχές, χωρις εκνευρισμους. Θεμα συνηθειας ειναι.
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα.Σε κάποια ποστ σου λέω τι μαλακας θεε μου;
Αλλά σε άλλα φαίνεσαι γλυκούλης ..δεν μου λες δεν πιστευω να κρυφοπιρφοριζεις
Ελα ρε γιατί;;; συμπαθής φαίνεσαι όταν δεν βρίζεις
μας γλενταει και το νιανιαρο τωρα
Το εξυπνο πουλί απο τη μυτη πιανεται.Αναλόγως. Εγώ είμαι γάτα στον έλεγχο..
Τιποτα.αν η γυναικα σου,σου τα φοραγε τι θα εκανες?
Ο άντρας πάντως πιο εύκολα απο τη γυναίκα πιάνεται.Το εξυπνο πουλί απο τη μυτη πιανεται.
Αυτο δεν μπορω να το ξερω. Παντως τη μια και μοναδικη φορα που με τσακωσε πριν χρονια, δεν την ειδα αδιαφορη. Χαμος εγινε.Ο άντρας πάντως πιο εύκολα απο τη γυναίκα πιάνεται.
Εκτός και άμα σε έχει γραμμενο η αλλη στα παλιά της τα παπούτσια οπότε καταβάθος ξέρει οτι την έχεις κανει τάρανδο αλλά δεν μιλάει
Αυτο δεν μπορω να το ξερω. Παντως τη μια και μοναδικη φορα που με τσακωσε πριν χρονια, δεν την ειδα αδιαφορη. Χαμος εγινε.
σε συγχωρεσε τυπε;Αυτο δεν μπορω να το ξερω. Παντως τη μια και μοναδικη φορα που με τσακωσε πριν χρονια, δεν την ειδα αδιαφορη. Χαμος εγινε.
Μιλάμε εσύ είσαι το σύμβολο της πίστης. Εγώ θα σου έβγαζα τα μάτια και έπειτα κόψιμο σε 15 κομμάτια από τη ρίζα... Ετσι δημοκρατικά πράγματαΑυτο δεν μπορω να το ξερω. Παντως τη μια και μοναδικη φορα που με τσακωσε πριν χρονια, δεν την ειδα αδιαφορη. Χαμος εγινε.
θα σου πω ενα μυστικο και κρατα το στο πισω μερος του μυαλου σουΜιλάμε εσύ είσαι το σύμβολο της πίστης. Εγώ θα σου έβγαζα τα μάτια και έπειτα κόψιμο σε 15 κομμάτια από τη ρίζα... Ετσι δημοκρατικά πράγματα
Ναι. Αφου καταθεσαμε παρεα την αιτηση διαζυγιου, αφου πεσανε απο κοντα ολοι οι συγγενεις της να το ξεχασει, αφου μειναμε χωρια ενα διαστημα και εμαθε οτι ξανασυνανταω την αλλη ελευθερα πια, εκανε μεγαλη επανεμφανιση και τα ξαναβρηκαμε.σε συγχωρεσε ομως
Γιατι δεν το εκανε πιστευεις?Μιλάμε εσύ είσαι το σύμβολο της πίστης. Εγώ θα σου έβγαζα τα μάτια και έπειτα κόψιμο σε 15 κομμάτια από τη ρίζα... Ετσι δημοκρατικά πράγματα
Ναι. Αφου καταθεσαμε παρεα την αιτηση διαζυγιου, αφου πεσανε απο κοντα ολοι οι συγγενεις της να το ξεχασει, αφου μειναμε χωρια ενα διαστημα και εμαθε οτι ξανασυνανταω την αλλη ελευθερα πια, εκανε μεγαλη επανεμφανιση και τα ξαναβρηκαμε.